BESTE PRIJS. BESTE SERVICE.
Bel gratis 0800 41 00  
Menu Menu sluiten

Shurgard's klantervaringen

Waarderingen van onze klanten

  • waar
  • waar
  • waar
  • waar
  • waar
51
1057 waarderingen
  • waar
  • waar
  • waar
  • waar
  • fout
38
791 waarderingen
  • true
  • true
  • true
  • false
  • false
5
121 waarderingen
  • waar
  • waar
  • fout
  • fout
  • fout
1
36 waarderingen
  • waar
  • fout
  • fout
  • fout
  • fout
1
31 waarderingen
Datum
Waardering
Feedback
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Gewoon heel goed geholpen

Ja ik zou het zeker aanbevelen
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Ik ben zeer vriendelijk en kundig geholpen.

Zeer Servicegericht.
Vriendelijk
Duidelijke uitleg.
Meedenkend.
Anonymous
  • true
  • true
  • false
  • false
  • false
It was hard communicating in English with the employee. Because of that, there were many miscommunications that happened throughout the course of my experience with Shurgard e.g via emails, face-to-face conversations. Especially during our check-out. We had to run rounds and rounds around the storage location to find the exit because he did not give clear enough instructions.
Ann D.
Hello, we are sorry to hear communication didn't go fluently. We will make sure to pass your feedback on to the team. Our people are helpful and professional, so don't hesitate to contact us if we can be of any help. Thank you for choosing Shurgard.
17-08-2017
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Top service.Bedankt

Klantvriendelijkheid - duidelijk - meedenken.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Ga zo door........

We zijn vriendelijk geholpen en hebben duidelijk uitleg gekregen over hoe e.e.a. werkt. Vervolgens een aantal keren onze inboedel in etappes opgeslagen. Werkt super. We zijn hier heel tevreden over. Dordrecht de Staart ... ga zo door.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
The initial setup was quite fast and the employer explained all the rules and terms really well.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Tip-top geregeld.

Nette, correcte benadering.
Duidelijke uitleg, rondleiding en instructie.
Goede tip om in de middag te komen: het was doodrustig, alle ruimte, liften beschikbaar, wat wil je nog meer.
  • true
  • true
  • true
  • false
  • false

toegankelijkheid , hoogte van de deur laat te wensen over

deze beoordeling betreft niet de medewerkers deze was prima maar de toegankelijkheid van de vestiging. een kleine vrachtauto , voor be rijbewijs was te hoog,
Ik vind het raar de deur niet hier op is aangepast
Ann D.
Hallo, fijn dat u de tijd nam om ons uw feedback te geven en tevreden bent over de diensten van onze medewerkers. We houden rekening met uw opmerking en wensen u verder een positieve opslagervaring bij Shurgard.
14-08-2017
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Een hele goeie uitleg en fijne service van personeel. Goed geholpen

Goeie uitleg en fijne service van goed personeel
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

gewoon heel tevreden, behandeld alles

Goede cominicatie, en tevreden gewoon goed verteld alles.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Uitstekend !

Goede en nette service !
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Everything went well and easy.

Everything went well and easy, storage rented in a day, the staff is professional and helpful. Price could be a bit lower though.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

zie boven

aardig, acuraat, efficient
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Prima in orde
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Tevredenheid

Ik werd prima geholpen, van informatie tot aanvraag.
De heren doen hun Job zoals het hoort. De klant tevreden stellen.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Vriendelijk, meedenkend, ruime openingstijden
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Duim voor medewerkers.

De snelle afhandeling van mijn internet aanvraag. De wijze van te woord staan is keurig netjes. De tijd die genomen wordt om een en ander te laten zien is goed. Daarnaast ziet de accommodatie er keurig netjes uit.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Ze zijn heel erg goed

Excellente
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

The best

Very nice and polite. All my questions were answered. The best services.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Perfecte service, tiptop complex, concurrerend geprijsd, soepele operatie!

Bijzonder behulpzame en correcte afhandeling van de reservering van de opslagruimte. Alles wordt prima uitgelegd. Ook voor het tonen van de ruimten en de toegang ernaartoe wordt uitgebreid de tijd genomen. Het gehele complex ziet er tiptop uit. Kortom een soepel lopende operatie .... en met de aanbieding ook nog eens redelijk (en concurrerend) geprijsd! Het enige minpuntje is de exorbitante verzekeringskosten, waarvan de premie niet in verhouding staat tot de verzekerde waarde - Shuregard zou dit niet verplicht moeten stellen, vergelijk de Amerikaans republikeinse hang naar niet verplichte (Trump) ziektekostenverzekeringen.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Prima
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Goede service
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

vriendelijk en behulpzaam

behulpzaam en goede uitleg
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Mooie opslagbox voor een nette prijs. Nette service.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
remembered my name when I walked in. I had called an hour before.
Very flexible in their service. I changed my mind half way. They took the time to understand my situation and together get to the best solution for me.
  • true
  • true
  • true
  • false
  • false

Zeer tevreden

Vriendelijke ontvangst en alles is duidelijk uitgelegd.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

highly recommended for overseas visitors, expats and students.

Staff could speak English fluently and were extremely helpful. Highly recommended to expats and students. We were in a huge hurry at the time and everything was sorted out within 15 mins of walking through the door.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Prima!
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Zeer goede en deskundige service!

Zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan door mevrouw Habir van de vestiging Amsterdam Amstel.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Super!

Goede service, voor een vaste lage prijs. Top!
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
behulpzaam personeel, goed advies
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
De service en vooral de uitleg vond ik uitstekend. Ook telefonisch werd ik bijzonder vriendelijk geholpen.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Zeer tevreden!

De medewerkers waren vriendelijk, hadden goede informatie en hadden alles duidelijk uitgelegd.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Klantvriendelijk

Eerst telefonisch informatie van ander filial en doorverwijzen naar deze.
Gezien de lokatie is het beter om hier mijn auto beter te stallen.
ik heb echter al een afwijzing gehad van Shurgard.
ben er verder enthousiast hoe Shurgard mij heb geholpen.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
duidelijke uitleg van de mogelijkheden.ruim de tijd genomen alles uit teleggen op een zeer vriendelijke manier
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Goede uitgebreide uitleg en rondleiding. Klantvriendelijk
  • true
  • true
  • true
  • false
  • false
in de gangen ruikt het vaak naar verbrande brandstof (draaiende motor van scooters of motoren). Dit geeft niet echt een veilig gevoel
Ann D.
Hallo, fijn dat u de tijd nam om ons uw feedback te geven. We houden rekening met uw opmerking en wensen u verder een positieve opslagervaring bij Shurgard.
09-08-2017
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Hele vriendelijke receptie, was goed geinformeerd en de prijs vergeleken met andere opslagruinte, shoegaarsd is de best.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • false
  • false

Ik vindt ingang niet prettig,

Personel heel aardig. Ingang van andere kant beetje eng. Niet prettig
Ann D.
Hallo, fijn dat u tevreden bent over de klantvriendelijkheid van onze medewerkers. We houden rekening met uw feedback en wensen u verder een aangename opslagervaring bij Shurgard.
09-08-2017
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Vriendelijk, behulpzaam en ter zake kundig

Helaas bezit ik geen foto of video
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Thanks for the quick help

Good service, good employee. Very helpful advice.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Ik ben heel goed, snel en vriendelijk geholpen!! Top service!!
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Tijdens verhuizing bleek de gehuurde ruimte toch niet voldoende. Voor de aanvullende opslagruimte was moeite gedaan om die zo dicht mogelijk bij de eerste te vinden en het lukte ook!
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Extremely attentive , helpful and open minded . Straight and that's what I like
Rgds
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
After a cold and business -like beginning, they were very friendly and helpful
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Goede instructies en rondleiding van medewerker. Duidelijke antwoorden op vragen mbt contract.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Professional and friendly service, what would I want more?

I was promptly helped by a very friendly and professional female manager. She explained me all the possibilities, we investigated the amount of space I needed and I was friendly shown my new Shurgard storage unit. She was explicit about all the costs, so no surprises on my side. Bravo!
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
efficient, klantgericht en professioneel
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Snel en duidelijk afgehandeld, prima!

Vriendelijk, behulpzaam personeel en duidelijke en snelle afhandeling, super! Vanwege een leuke aanbieding was Shurgard een stuk goedkoper dan andere opslagaanbieders..
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Duidelijkheid van de functionaris in z'n uitleg van de systematiek
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Very friendly and knowledgable service!

great service! easy access to the facilities!
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Goede service, snel geregeld
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Helpful, personable, patient and diligent...

Very efficient service by the lady who works there. Helpful, personable, patient and diligent in taking her time to explain how Shurgard operates. The storage facilities appear secure and clean. At this point in time, I feel confident that I've made the right choice in selecting Shurgard for my storage requirements.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Top bedrijf! Super geholpen door de mannen daar!
Anonymous
  • true
  • false
  • false
  • false
  • false

they force you to pay an additional insurance

They are not clear about the price. They force you to pay an insurance against theft which is at cheapest € 15,-/month on top of the already expensive rent of the storage place. After i asked whether something was ever stolen there, i was told that it never happened. BTW, the maximum refund you can get is € 2499,-.... it's a theft.
Ann D.
Hello, thank you for taking the time to give us your feedback. Although all our stores are fully insured, our customers need to take out insurance for their stored belongings. Our rental prices however can’t include this insurance because the cost depends on the value of your goods. Customers take out this insurance when signing their storage contract. We hope you're having a positive storage experience at Shurgard and thank you for sharing your comments.
09-08-2017
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Volledig

Vriendelijk, heldere uitleg, volledig, medewerker nam me mee naar de box en gaf ter plekke uitleg, laten uitproberen van de code
  • true
  • true
  • true
  • false
  • false

Mooi, maar twee verrassingen

Globaal ging alles correct, zoals eerder telefonisch afgesproken.
Echter, twee verrassingen:
1. Want een bezwaar is wel dat de op website aangekondigde korting voor eerste maand voor mij niet bleek te gelden.
Dit omdat ik geen nieuwe klant was, maar na al een eerste ruimte bij jullie te hebben gehuurd, dit nu wilde uitbreiden met een tweede unit.
Deze beperking van jullie aanbod had ik niet zo begrepen van de info op jullie website.
2. Ook is het curieus dat een reservering nu, begin augustus, voor iets in de toekomst, zoals in mijn geval, bij jullie niet mogelijk bleek, maar dat je meteen al moet beginnen met huren. Terwijl ik die ruimte bij jullie pas medio september nodig heb.
Niettemin ben ik met jullie voorwaarden akkoord gegaan.
Ann D.
Hallo, fijn dat u de tijd nam om ons uw feedback te geven en alles naar wens is verlopen. Onze promotie van €1/eerste maand huur is inderdaad enkel geldig voor nieuwe klanten. Voor meer info over onze prijzen en aanbiedingen, kan u terecht op onze website of bij onze medewerkers. We wensen u verder een positieve opslagervaring en danken u om voor Shurgard te kiezen.
08-08-2017
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Helpful

friendly helpful staff, quick and easy to organise though IT system was pretty slow.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Uitstekend enprofessioneel

Uitstekend en professioneel
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Prettig maar duur...

Het werkt prima, maar het blijft veel geld!
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Perfecte service

Wij zijn goed geholpen door de medewerkster en de prijs is 100 keer beter dan bij bv all save mini
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Staff was really helpful, a good experience.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Been renting a lokation for the secondtime in Eindhoven and the employee was very helpfull and professional.

Offcourse i rented a room again

good service
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

good

good service. great location.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Huur box

Zeer duidelijke uitleg en zeer klantvriendelijk.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Everything was perfect

Very polite and helpful staff! Everything was perfect !
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Prima service en goede opslag.

Ze deden alles goed. Ontvangst, instructie, advies, koffie en begeleiding.
Zeker zeer aan te bevelen.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Ik ben zeer vakkundig geholpen, een zeer vriendelijk persoon en klantvriendelijke gericht en uitstraling.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Uitstekend

Prima ondersteuning en duidelijkheid.
  • true
  • true
  • false
  • false
  • false

Jammer van de service, goede prijs.

Mevrouw kwam totaal niet klantvriendelijk over, tot op een moment dat ik bijna erover nadacht om ergens anders te huren. Wees niet dominant, gun de klant ruimte en bepaal niet voor de klant. Toon interesse/ empatisch vermogen, behandel een klant niet net een nummertje. Dit allemaal gemist bij deze jongedame.
Gelukkig was de prijs goed.
Ann D.
Hallo, fijn dat u de tijd nam om ons uw feedback te geven. We weten dat opslag vaak op keerpunten in het leven aan bod komt. Onze medewerkers hebben hier begrip voor en zien een klant niet als een nummer. We vinden het jammer dat u zich niet gewaardeerd voelde en geven uw feedback door aan onze mensen. We hopen dat u verder een positieve opslagervaring bij Shurgard hebt.
08-08-2017
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Snelle service, duidelijke informatie
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Goede (snelle en vriendelijke) service!
  • true
  • true
  • true
  • false
  • false

redelijk

service was normaal
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Keurig te woord gestaan, enthousiast en had kennis van zaken.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Goed

Alles ging prima. Heel vriendelijk personeel. Was goed geholpen.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

top geholpen

wij zijn daar door een jonge dame zeer vriendelijk en goed en duidelijk geholpen.
dit maak je niet vaak mee.
klasse
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Geweldige service!

Ik vind Shurgard een fantastisch bedrijf, ze hebben meer oog voor de klant dan voor de omzet en hebben er vertrouwen in dat deze service zich terug betaald. Ik kom zeker weer terug als ik nog eens een opslag nodig heb!
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Jammer dat er geen licht in de ruimte aanwezig is. Is een groot minpunt!!

De dienstverlening is prima! Je moet wel een zaklantaarn meenemen! Geen licht! Foei!
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Uitstekende service

Uitstekende service, zeer betrokken, attent en behulpzaam.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Zeer klantvriendelijk!

Zeer vriendelijke, uitgebreide benadering.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Aller eerst de flexibiliteit om mijn afspraak te verplaatsen en daarnaast de vriendelijkheid van de medewerkers om mij uitleg te geven over een passend mogelijkheid in het kiezen van een box.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Very friendly and professional .
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijke aankomst. Koffie. Gedegen voorlichting
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Easy, friendly, convenient, good service

Friendly staff. Quick to respond to emails. Easy to access and use storage and at a good price.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Il ben zeer tevreden

uiterst plezierige bediening
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

In één woord goed georganiseerd.

Helemaal tevreden , niets op aan te merken 👍
Anonymous
  • true
  • true
  • false
  • false
  • false
We werden in eerste instantie geholpen door een vriendelijke medewerker. Omdat er iets mis ging buiten zijn schuld om. Toen kwam er een andere collega aan en die begon op een zeer vervelende dominantie manier alles over te nemen en de vriendelijkheid was ver te zoeken. Het is dat we de box nodig hadden want het liefst wilden we elders naar toe
Ann D.
Hallo, we vinden het jammer dat u geen fijne ervaring met een van onze medewerkers hebt gehad. De meeste klanten vinden onze medewerkers echter behulpzaam en professioneel. We geven uw feedback zeker door aan het team. Nogmaals dank om voor Shurgard te kiezen.
08-08-2017
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Great service

Great service!
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Servicio correcto.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Prettig contact, service!

Ze was duidelijk en helder in haar uitleg en snel. Ik voelde mij goed geholpen.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

super! Medewerkers zijn geweldig! Erg blij met de hulp en de box.

online reservering was makkelijk en overzichtelijk. Daarna werd ik vrij snel al gebeld voor de intake en de mevrouw was enorm vriendelijk en legde alles heel duidelijk uit. Vervolgens een paar dagen later op afspraak gegaan, en ook daar hielpen de medewerkers ons heel geduldig en legden de werking van shurgard duidelijk uit. Zeer prettige en professionele ervaring!
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Goed de medewerkers

Goede service
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
The employee that helped us our was very helpful and explained everything very clearly.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Very clean storage units and smooth service

Yes i would recommend them
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Very goed! Nice, full informations and profesional, i recommend!
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Vriendelijke klantenservice die hulp verlenen. Goed uitleg over de regels goed en duidelijk.
Anonymous
  • true
  • true
  • false
  • false
  • false

Jammer van de verplichte verzekering.

Shurgard biedt kleine opslagboxen aan tegen een scherp tarief. Het is wel jammer dat je verplicht een verzekering via Shurgard moet afsluiten moet, ook als je zelf al een inboedelverzekering hebt die eventuele schade dekt. Deze verzekering is bijna even duur als de box zelf. Een standaard hangslot is niet (meer) toegestaan. Zo lopen de kosten alsnog op.
Ann D.
Hallo, fijn dat u de tijd nam om ons uw feedback te geven. Al onze vestigingen zijn uiteraard volledig gedekt, maar het is ook verplicht om uw bezittingen te verzekeren. We kunnen deze verzekering niet in onze huurprijs opnemen omdat het bedrag hiervoor afhangt van de waarde van uw bezittingen. We hopen dat u verder een positieve opslagervaring bij Shurgard hebt en danken u voor uw feedback.
14-07-2017
Ik schreef: "het is jammer dat je verplicht een verzekering via Shurgard moet afsluiten, ook als je zelf al een inboedelverzekering hebt die eventuele schade dekt". U reageert: "het is verplicht uw bezittingen te verzekeren". Kunt u zich voorstellen dat ik met die reactie niets kan omdat de kern van mijn punt eigenlijk genegeerd wordt? 14-07-2017
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Heel gezellige meiden die goede uitleg geven over de verschillende producten.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Goede service, vriendelijke bediening, mooie ruimtes.

Ik heb reeds zaken met deze locatie gedaan. Was erg goed! Ik kom graag weer terug!!
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Staff is very helpful !!
Vul uw telefoonnummer in en we bellen u terug.
Dankuwel! We bellen u binnen 24 uur terug.
Er is een intern serverprobleem opgetreden. Probeer het later opnieuw!
Feefo Trusted Merchant  Fedessa