BESTE PRIJS. BESTE SERVICE.
Bel gratis 0800 41 00   (8:00 - 18:00)
Menu Menu sluiten

Shurgard's klantervaringen

Waarderingen van onze klanten

Datum
Waardering
Feedback
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Zeer goed geholpen.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

zeer klantgericht

Klantgericht, vriendelijke benadering en mee denken in best passende oplossing en aanbieding.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Goede service

Zeer goede service, alleen het computersysteem of het internet was zeer traag waardoor ik erg lang moest wachten. Hier kunnen de medewerkers niks aan doen. Misschien een punt van verbetering voor de organisatie?
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
uw personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. alleen het inchecken voor een nieuwe unit duurt een eeuwigheid, ook als je al eerder hebt gehuurd en alle gegevens al bij u in het systeem staan. in deze moderne tijd van computers is het verbazend hoeveel papier uw medewerkers moeten printen. inchecken zou ook grotendeels door de aspirant-huurder thuis online gedaan kunnen worden ? bij de bank kan ik ook online alles regelen en daar gaat het om 1000-en euro's. waarom niet bij shurgard ? dit kan u geld opleveren, bespaard loonkosten.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
goede service, vriendelijk behandeld bij inschrijving, alleen jammer dat de deur naar buiten soms niet werkt en beveiliging moet komen om dit te herstellen en je daar op moet wachten.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
fast and efficient
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Super attente medewerkers en gastvrije ontvangst. Zeker aan te raden!
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Aardige medewerker
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Vriendelijkheid en voorkomendheid.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

klantvriendelijk

Vriendelijk personeel
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Ik heb tot op heden nog weinig ervaring met Shurgard,pas 1 week ervaring. Vandaar 4 sterren. Later zullen we weer een ervaring vermelden
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Excellent and very professional service!

Excellent support and very professional service!
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • false
  • false
no
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Uitstekende service en een enorme klantgerichtheid!

Een keurige en uiterst vriendelijke benadering bij de ontvangstbalie en tevens een adequate afhandeling van het aangaan van een huurovereenkomst.
  • true
  • true
  • false
  • false
  • false

Prima opslag service, gesjoemel met tarieven.

Shurgard komt de luid aangeprezen toezegging van €1,00 eerste maand huur voor nieuwe klanten niet na. Lokaal personeel geeft prima en eerlijke service maar overeenkomsten worden volgens hen zonder overleg of uitleg gewijzigd door hoofdkantoor in Brussel.
Ann D.
Hallo, we vinden het jammer dat er wat verwarring was over onze promotie. Onze aanbieding van €1/eerste maand huur is enkel geldig voor nieuwe klanten. Nieuwe klanten hoeven enkel eenmalige administratiekosten te betalen en zich een verzegeld slot voor hun opslagruimte aan te schaffen. Zo kan niemand anders bij uw bezittingen komen. Al onze vestigingen zijn uiteraard verzekerd, maar u bent ook verplicht om uw bezittingen te verzekeren. We kunnen deze verzekering niet in onze huurprijs opnemen omdat het bedrag hiervoor afhangt van de waarde van uw bezittingen. U vindt alle info over onze prijzen op https://www.shurgard.nl/over-opslagruimte-huren/waarom-shurgard/opslagprijzen. We zijn ervan overtuigd dat Shurgard zeer competitieve prijzen biedt en danken u dat u voor Shurgard heeft gekozen. 15/06/2018 11:47:00
Henk Van Der Gugten
Beste Ann D. Dank voor uw toelichting. Maar voor de duidelijkheid het volgende. Ik ben een nieuwe klant, dit is de eerste keer dat ik gebruik maak van de diensten van Shurgard, en ook de eerste keer dat ik opslagruimte huur. Het €1 aanbod werd wel bevestigd in de offerte maar bij de orderbevestiging was het veranderd in 50% korting eerste maand. Zo'n €70 verschil. Vestiging Purmerend verontschuldigde zich voor de fout en kondigde aan dat dit een maand later gecorrigeerd zou worden. Dezelfde fout was volgens hen die dag bij 3 andere klanten gemaakt. Nu een maand later krijg ik toch de volle maandhuur in rekening gebracht. Hoe moeilijk kan het zijn Shurgard, kom de aanbieding na en stort het teveel betaalde svp terug. 15/06/2018 12:14:00
Ann D.
Beste klant, bedankt voor de verdere toelichting. We kijken dit voor u na en één van onze medewerkers contacteert u zo spoedig mogelijk. 15/06/2018 12:41:40
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Excellent
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
goeie gasten.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Topbedrijf!

Bijzonder goede service en aandacht voor mijn wensen. Prima uitleg over de mogelijkheden en uitgebreide rondleiding.
Zeer behulpzaam en kundig personeel.
De ruimtes zien er top uit, het gebouw wordt goed onderhouden en bewaakt.
Kortom, zeer aan te bevelen!
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Heel correct geholpen.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Heel prettig!

Heb een box gehuurd voor 4 dagen. Heel erg prettig in de omgang, geen problemen gehad. Leuke gast ter plaatse, en niet onbelangrijk, stevige verhuisdozen!
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Perfect geholpen en erg vriendelijk

Goede hulp bij het uitzoeken van het aantal m2 dat ik nodig heb. Super vriendelijk!
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Er werd mij alles keurig netjes uitgelegd , de storage zelf is erg netjes en schoon en vrij van obstakels , waardoor ik prettig mijn spullen op kon slaan.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Prima service, klantvriendelijk, behulpzaam. Regelen van een opslag ging soepel en snel.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

-:)

???????????
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

top

netjes geholpen en duidelijke uitleg, de opslagboxen mogen bekijken en nam alle tijd voor ons,

een echte aanrader.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Thank you for your service and reasonable price.

The staff was really kind. As a foreigner, it was so appreciated that the contract could be also offered as English version.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Duidelijk, vriendelijk, correct
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
prima geregeld
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Vriendelijk en voorkomend. Nam alle tijd om mij te informeren.
Ook de rondleiding naar de betreffende locatie verliep buitengewoon prettig.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

goeie service

ja prima zaken doen
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
aardig en vakkundig personeel
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Super geholpen

Alles netjes uitgelegd en duidelijk
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
snel en vriendelijk geholpen
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Martijn was erg klantvriendelijk. Top service!!!
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • false
  • false
Telephone conversation was too much of a sales call, but zero room for negotiation - take it or leave it.
Price went up more than €10 compared to one week earlier, when I noticed the storage space.
Tour/explanation at the location itself was good!
Ann D.
Hello, thank you for taking the time to give us your feedback. Most customers find our staff to be professional, treating each customer as an individual. On the phone we give people the necessary information and practical advice, according to our Terms & Conditions. Our prices can indeed vary because we take several elements into account, such as the demand, the unit size and its availability. We hope you're having a positive storage experience at Shurgard and thank you for understanding. 13/06/2018 7:28:05
Thanks for your reply Ann. I understand prices may vary, but when you are planning to use the storage space for a long time, it doesn't feel very welcoming knowing you'll be paying more for the same space in years to come. Also, the location itself shows "1st month €1 euro signs" and this was not offered to me while talking to the sales person on te phone.
However, location manager Martijn was very welcoming, his explanation and tour was really nice and I look forward to working with him as a customer. 13/06/2018 10:48:49
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • false
  • false

Onmiddelijke beschikbaarheid van de box

Onmiddelijke beschikbaarheid van de box
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Ik ben heel blij 😀

Ik ben heel blij 😀
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Professioneel, schoon, bereikbaar.

Vriendelijk en professioneel. Mooie schone storage. Heel goed bereikbaar.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Duidelijk , snel ,en vriendelijk , en bovenal veilig
Anonymous
  • true
  • true
  • false
  • false
  • false

Slecht bereik klantenkontakt

Telefonisch beter bereikbaar zijn!!! Probeer je de vestiging Binckhorst Den Haag te ereiken, wordt er in Middelburg en/of Alkmaar opgenomen omdat Den Haag geen gehoor geeft.
Ann D.
Hallo, het verbaast ons dat u onze medewerkers niet kon bereiken en hierdoor niet onmiddellijk kon geholpen worden. We bekijken dit verder. We hopen dat u toch een positieve opslagervaring bij Shurgard heeft en danken u voor uw begrip. 13/06/2018 7:11:11
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Top geholpen en meegedacht door Kyrtan!

Werknemer Kyrtan heeft me super geholpen. Goede info en top meegedacht!! Daarna op afspraak ook goed geholpen.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Would recommend

Super nice personnel, quality storage space with high ceilings, clean facility. True costs are not stated on website, would've wanted info about insurance earlier but this wasnt too big of an issue.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
De huur van een tweede ruimte verliep prima.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Duidelijk

Vriendelijk en beleefd. Duidelijke uitleg. Medewerker kwam erg professioneel en betrouwbaar over. Ook geinteresseerd op een prettige manier, dus niet opdringerig of nieuwsgierig.
Zou het wel fijn vinden als er nog een regeling bedacht kon worden, zodat je niet per se zelf aanwezig moet zijn als goederen worden gebracht. We zijn allemaal druk druk druk en verlof is kostbaar.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Prima service
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Werd vriendelijk ontvangen goede uitleg en rondleiding
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

prima service en vriendelijk personeel

prima service, de ochtend gebeld voor een reservering en door de verhuizing had ik zelf pas smiddag's een half uur voor sluitingstijd tijd om langs te gaan. gelukkig kon ik nog terecht om te komen kijken en gelijk de box te huren. Er moest veel papierwerk gebeuren maar de dame die achter de balie werkte deed dit prima en vertelde alles wat nodig was. 4 sterren van 5 omdat er niet vermeld was tot wij bij Shurgard kwamen dat er een verplichte verzekering van minimaal 15 euro per maand bovenop de prijs komt. dit was de enige tegenvaller.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • false
  • false

Waardeloos systeem!

De service van de medewerker was prima. Verder vind ik het belachelijk dat er op 1 adres door 2 verschillende mensen (mijn dochter en ik) GEEN 2 boxen gehuurd kunnen worden. Om fraude te voorkomen werd er gezegd. Vervolgens moest mijn dochter dan maar een adres van iemand anders opgeven ????
Fraude ??????????? Dus einde van het verhaal, om geen fraude te hoeven plegen heb ik dus nog een box moeten huren op mijn naam.
Te gek voor woorden!!
Ann D.
Hallo, bedankt dat u de tijd nam om ons uw feedback te geven. We kijken dit nog even voor u na en één van onze medewerkers contacteert u zo spoedig mogelijk. 13/06/2018 7:12:49
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Goede service bij omzetten contract.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Goed en netjes geholpen.

Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Heel goed geholpen
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Quick response, professional, clear and friendly

Great service, quick response to my request. I requested a space around 10PM and was called back in the morning, two hours later I stored everything!
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
it was a really good experience, the staff was really helpful
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Perfect

Booked a small storage space last minute. Very friendly and professional employee!! Clean space.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
top service
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Customer service woman in Amsterdam extremely patient and thorough. Really valued her taking time to answer all queries.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Makkelijk oplossing. Prima service
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Excellent and comprehensive service.

Great job, clear explanations, accurate and tailored services
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Snel, gemakkelijk en klantvriendelijk

Na het moment van aanmelden via de website duurde het nog geen half uur voordat ik gebeld werd. Het was al eind van de dag dus dat is erg klantgericht. Ik werd ook heel goed geholpen zowel aan de telefoon als op de locatie. Enige puntje van verbetering is dat ik telefonisch mijn gegevens heb doorgegeven en ze op de locatie vervolgens nog een keer moest invullen op papier (het is 2018!).
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Gewoon een leuke meid en heeft alles verteld wat we moesten weten
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Ik vond de manier van helpen uiterst plezierig.
Heb een mooie opslag voor het geld.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Really excellent customer service! Employees were polite and helpful. Would recommend!
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

alles bij shurgard is netjes enop orde.proficiaat voor de manager.

YA ZEKKER.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Good service and staff, bright and clean warehouse.

Pro: The procedure was very clear explained by the deskemployee.
Con: Quality of the troley (wheels) needs to be upgraded.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Super servcie en aandacht

Werd op een keurige wijze geholpen en geadviseerd voor een precies goede ruimte
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Customer service, attention to details, suggestions
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Geweldig geregeld allemaal!!!

Ze leggen alles heel goed uit en ze zijn heel erg vriendelijk!!!
  • true
  • true
  • true
  • false
  • false

Box er ver weg.

Wel jammer dat we erg ver moeten lopen met de spullen en helemaal onder in de kelder.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Goede voorlichting personeel en klantvriendelijk.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Snel en goed geholpen. Heel servicegericht en duidelijk.

Snel, behulpzaam, volledig geholpen.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Keurig

Keurig geholpen , duidelijke prijzen , keurige locatie , en tot nu toe een betrouwbare indruk .
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Excellent service of the staff.. Very helpful and buying storage was a quick and easy experience.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Employee was really helplfull and clear about how everything works at Shurgard.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Mooie opslagruimtes en goede service.

Mooie opslagruimtes en goede service.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Goed aanspreekbaar en bereidwillig

Het service team is bereidwillig en oplossingsgericht.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Zou fijn zijn geweest als de bijkomende kosten van het slot en de opstartkosten van de voren gemeld zouden zijn.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Tevreden

Tevreden
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Hele goede service en uitleg door 2 aardige dames
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Vriendelijke medewerkers met een duidelijke uitleg over gang van zaken.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

The workers are friendly also helpful.

They are friendly and helpful.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Net Personeel, ziet er keurig netjes en opgeruimd uit

Ben netjes behandeld aan de balie, eerst door een meneer en daarna door een vriendelijke dame, goede uitleg gekregen hoe alles werkt, ben er zeer tevreden over.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Positieve beoordeling

Een hele duidelijke en vriendelijke, geduldige uitleg van de medewerker over hoe het werkt bij Shurgard. Ik zou het zeker bij familie/vrienden/kennissen aanraden.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Alles was goed.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Zeer duidelijk in de informatie en meedenkend in de opslagcapaciteit die ik nodig had,
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
perfekte servive alleen moeilijk te bereiken in de avonduren.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Great service and amenities.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Aanbevolen

Personeel informatief, vriendelijk en terzake kundig.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Professional, efficient and friendly service!
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
TOPPIE SERVICE.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
De service en klantgerichtheid zijn zeer goed te noemen. Men nam alle tijd om uitleg te geven hoe e.e.a. werkt en de verschillende boxen bekeken.
De toegakelijkheid (ook in het weekend) is prettig en nuttig.
Ook makkelijk als je ter plaatse verpakkingsmateriaal nodig hebt. Jammer dat eventueel teveel aangeschaft materiaal niet teruggeven kan worden.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Was vriendelijk geholpen alles netjes uitgelegd en lkkr snel verholpen door een heel vriendelijke mevrouw
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
I would recommend shurgard
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Prima service en begeleiding en uitleg van hoe het allemaal werkt als je hier voor het eerst komt. Pluspunt is dat je hier gelijk nij het eerste contact weet waar je aan toebent als je vraagt naar de kosten, dit in tegenstelling tot ander aanbieders.

Tot nu toe kan ik het aanraden!👍
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Prima snelle service en duidelijke uitleg.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Perfect service from an amazing employee

The Shurgard employee who greeted me & set up the account was extremely friendly, very professional and was able to answer all queries immediately. This made for a swift & clear experience - for which I was very grateful!
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Vriendelijk te woord gestaan goede en deskundige uitleg.

Was al een paar jaar geleden klant geweest en. Was prima bevallen .
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
I loved their service, everything was well organized. I was very comfortable with storing my belongings there.
  • true
  • false
  • false
  • false
  • false

1 Euro klopt niet!

Ik zou ook met "goed" kunnen beoordelen want eigenlijk is alles goed, netjes en wat je ervan verwacht. Twee opmerkingen, 1: Als je telefonisch een ruimte wil boeken ben je zo'n 20 minuten aan het telefoneren, ook als je van te voren zegt dat je weet hoe alles werkt omdat je eerder hebt gehuurd, niet echt prettig als je haast hebt. 2: Ik verwacht één euro te betalen voor de eerste maand, dit zie je ook terug overal op de website. Er werd mij letterlijk verteld "dit is de laatste unit van dit formaat en daar hebben ze de aanbieding afgehaald", ik voelde me echt in de zeik genomen, maar goed, je wil toch een unit dus je doet het toch maar. Dat zit me niet lekker. Zeg gewoon wat een unit kost, totaal per maand en verwerk daar de bijbehorende kosten in, verzekeringen e.t.c. wel zo eerlijk en handig en de medewerker is met 3 minuten klaar aan de telefoon.
Ann D.
Hallo, fijn dat u tevreden bent over uw opslagruimte bij Shurgard. We vinden het belangrijk om het contract en de Algemene Voorwaarden grondig met nieuwe klanten door te nemen, ook aan de telefoon. In tegenstelling tot bij vele opslagbedrijven zijn bij Shurgard alle beschikbare opslagruimtes, prijzen en aanbiedingen online consulteerbaar. De verzekering kunnen we helaas niet in de huurprijs opnemen omdat het bedrag hiervoor afhangt van de waarde van de bezittingen. U vindt alle info over onze prijzen op https://www.shurgard.nl/opslagruimte-huren/waarom-shurgard/prijzen-opslagruimtes. We danken u dat u voor Shurgard heeft gekozen en wensen u verder een fijne opslagervaring. 13/06/2018 7:44:57
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Erg klantgericht em behulpzaam
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Best storage in Amsterdam

Perfect and fast service, very good!
Vul uw telefoonnummer in en we bellen u terug.
Door het opgeven van uw e-mailadres, aanvaardt u dat we u via e-mail kunnen contacteren.
Dankuwel! We bellen u binnen 24 uur terug.
Er is een intern serverprobleem opgetreden. Probeer het later opnieuw!
Feefo Trusted Merchant  Fedessa