FOR EVERY MOVE IN LIFE
Menu Menu sluiten
Opslagruimte bij Shurgard Hilversum
Eerste maand huur €1*
Geen minimumtermijn. Excl. administratiekosten.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • "half"

Beoordelingen van Shurgard Hilversum

Waarderingen van onze klanten

Datum
Waardering
Feedback
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Gastvrij, service, duidelijk, snel
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Top service!

Fijne en goeie service. Snel en vriendelijk.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

rustig vriendelijk goede uitleg en vooral behulpzaam , prima mensen

Zou weer zaken met hen doen,, zie beoordeling
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

vriendelijke, behulpzame mensen

Alles klopte, afspraak, rondleiding/bezichtiging, vriendelijke mensen, behulpzaamheid
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Na lang wachten, vriendelijk en vakkundig geholpen.

Contract opstellen. Box aanwijzen. werkwijze vertellen.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Friendly employees, good service.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Medewerker van vestiging Hilversum was bijzonder vriendelijk en zeer kundig. Alle vragen werden snel en efficient behandeld
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Zeer klantvriendelijk.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
..........
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Good clear information, helpful staff, nice facilities, excellent rates. This is my second time using Shurgard and I will definitely keep them in mind for future storage needs. Thank you!
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

prima

Vrolijke sympathieke mensen en meedenkend
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • false
  • false
Vriendelijke service. Jammer dat een slotje wat binnen 3 uur overbodig blijkt niet retour kan.
Marie-Christine U
Hallo, fijn dat u de tijd nam om ons uw feedback te geven. Bij Shurgard willen we uw spullen zo goed mogelijk beschermen. Daarom hebben alle opslagruimtes een uniek veiligheidscilinderslot nodig dat u in elke vestiging kan aankopen. Zo bent u de enige die uw opslagruimte binnen kan, eenmaal aangeschaft nemen wij het slot niet meer terug vanwege veiligheidsredenen. Bedankt voor uw begrip en uw keuze voor Shurgard. 10/24/2019 8:05:18 AM
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Duidelijke uitleg en goeie service. Vriendelijk jongens.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Erg tevreden

Per direct een opslagruimte toegewezen gekregen en op locatie ontvangen door een erg vriendelijke medewerker. Prima opslag ruimte, goed te bereiken en overzichtelijk allemaal.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

we kwamen ter orientatie De medewerkers hebben ons kunnen overtuigen

Zeer adequaat persoonlijk advies en behulpzaam
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Prima service, kleine lettertjes mogen groter

Vriendelijke dame bij ontvangst die uitgebreid onze wensen doornam en ons een goed advies bood tov de te huren ruimte.
Huurproces en toegang tot de ruimte als zeer prettig ervaren.

Eén minpunt, ik kwam af op de geadverteerde 50% korting per ruimte en had daarbij een maandbedrag in mijn hoofd.
Vind het vervelend om er pas terplekke achter te komen dat dit bedrag haast verdubbelde vanwege de verplichte verzekering.

Ik begrijp dat een verzekering nodig is maar had dit graag duidelijker vermeld gezien bij de advertentie ipv in de kleine lettertjes.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Schone ruimtes, vriendelijke medewerkers.

Vriendelijke medewerkers. Beetje verwarring m.b.t. afspraken om eerst te komen kijken voordat we wilden beslissen, vanwege een actie.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Prima geregeld daar

Huren ging snel, mooi opslagboxje, scherpe prijs, kon mijn eigen inboedelverzekering gebruiken. Aardige mensen.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Pluim

Zeer klantvriendelijke benadering door de medewerker
  • true
  • true
  • false
  • false
  • false

Rooklucht en onduidelijke ingang

Niet meer roken in de receptueruimte. En eerste keer meelopen naar ingang opslagruimte overzijde straat
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Aardig personeel. Goede begeleiding. Duidelijke uitleg
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

A brilliant experience-- recommend them highly.

We had a brilliant experience with Shurgard Hilversum. From the online reservation to the on-phone representative and especially the woman at the facility.

It's true that the reservation as we made it online turned out not to be available when we spoke to the phone agent (feels like a bug in the system Shurgard! ;-) ) but they all worked very hard to sort us out anyway... and dealing with the on-site personnel and process was flawless and delightful.

Great team.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Shurgard adverteert erg overdreven met 1e maand voor €1 maar niet voor de ruimte die ik neem.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Definitely recommend.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Aardig oersoneel, wel wat traag en bureaucratisch
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Zeer tevreden
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Snelle service en goede klantervaring. Schone en frisse opslagruimtes.
Anonymous
  • true
  • false
  • false
  • false
  • false

Even een tussendoortje voor de lunch

Slechte info en niet conform website heb een ander filiaal gebeld of dit de gang van zaken is en wacht nog steeds op een telefoontje...
Marie-Christine U
Hallo, fijn dat u de tijd nam om ons uw feedback te geven. We kijken dit voor u na en één van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 8/28/2019 9:29:42 AM
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Accurate en vriendelijke service. Waar voor je geld!

We konden snel terecht voor opslagruimte !De voorlichting was uitstekend. Evenals de rondleiding en toelichting dat we altijd een kleinere ruimte nog kan huren als de huidige grote opslag niet meer nodig mocht zijn. Vriendelijke en accurate bejegening bij een medewerkster die verstand van zaken toont. Shurgard is voor ons een grote hulp op dit moment.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Goed bereikbaar
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
👍👍👍👍👍👍
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Prima opslag voor uw spullen

Prima service. Vriendelijk en accuraat. Zelfs bij 38 graden keurig in Shurgard jasje gekleed! Wat voor mij niet hoeft als het bloed heet is! Tip voor de directie! Zomerkleding???
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Very friendly and helpful
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
accurate, zakelijke, snelle en complete service verlening
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Top service

Top service
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Prima service. Wordt altijd netjes geholpen.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Systeem zit goed in elkaar en wordt goed uitgevoerd.

Aanmelding en ontvangst prettig, uitleg duidelijk en voorzieningen prima.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

goed geadviseerd

ja, ik ben zeer tevreden.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Nice and quick service, good price, costumer freindly staff
  • true
  • true
  • false
  • false
  • false
Uitdeindelijk bij Shurgard gekomen vanwege de prijs. Niet vanwege de service en het contact dat ik heb gehad. Deze was bijzonder teleurstellend.
Ann D.
Hallo, we vinden het jammer dat u geen fijne ervaring bij Shurgard heeft gehad. De meeste klanten vinden onze medewerkers echter behulpzaam en professioneel. We geven uw feedback zeker door aan het team. Nogmaals dank dat u voor Shurgard heeft gekozen. 6/4/2019 2:46:33 PM
Joshua G De Rooij
"De meeste klanten vinden onze medewerkers echter behulpzaam en professioneel" Wat is hiermee precies je boodschap? Jullie vragen mij feedback. Die krijg je. Hoe anderen hierover denken is in deze toch volledig irrelevant....? 6/4/2019 2:57:01 PM
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

prima service en bevestiging per mail

Prima service, aardige medewerker, vriendelijk, duidelijk en respectvol. Bakje koffie was ook heerlijk. Dank u wel voor de goede service. Specifiek mijn dank aan de vriendelijke service en de goede samenwerking door beide heren aan de balie.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Super medewerker, had hem bijna een baan aangeboden
  • true
  • true
  • false
  • false
  • false
Get your stuf in order
Ann D.
Hello, thank you for taking the time to evaluate us. In order to help us improve our services in the future, could you contact us to explain the reason for your dissatisfaction in further detail? We remain at your disposal. 5/22/2019 7:31:21 AM
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Uitstekende service, prima ruimte.

Goede duidelijke communicatie vooraf, op de dag van in gebruikname van de gehuurde ruimte in Hilversum werd ik geholpen door een proffesionele en heel vriendelijke medewerkster, die me geduldig alles uitlegde en een rondleiding gaf. Kortom top, ik kan het iedereen aanraden !
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Duidelijke en vriendelijke service.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Professioneel, vriendelijk en behulpzaam

Professioneel, vriendelijk en behulpzaam
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

zie boven

goede service aan de bali, slechte service aan de tel
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Vriendelijke, behulpzame medewerkers.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Zeer behulpzaam en vriendelijk
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Zeer professioneel.

Ontzettend vriendelijk en behulpzaam!
Er wordt meegedacht en men is super klantgericht.
Helemaal top!!
  • true
  • true
  • true
  • false
  • false
Wat niet erg hoffelijk is, is dat bij de kosten NIET duidelijk is opgenomen dat er een verplichte verzekering bij afgesloten moet worden.
Ann D.
Beste heer, fijn dat u de tijd nam om ons uw feedback te geven. Al onze vestigingen zijn uiteraard volledig verzekerd, maar als klant bent u ook verplicht uw bezittingen te verzekeren. We kunnen deze verzekering niet in onze huurprijs opnemen omdat het bedrag hiervoor afhangt van de waarde van uw bezittingen. U vindt alle info over onze verzekering online op https://www.shurgard.nl/opslagruimte-huren/waarom-shurgard/uw-spullen-verzekeren. We wensen u verder een positieve opslagervaring bij Shurgard. 4/29/2019 7:22:00 AM
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Prima receptie team, fijne unit, goede uitleg, goede prijs.

Probleempje met het berekenen van het correcte eerste termijn (software wil niet altijd doen wat mensen willen) werd door de medewerkster creatief opgelost, waarbij ze zich tot 2x toe excuseerde voor het oponthoud. Waar zij natuurlijk niets aan kon doen, ze zorgde gewoon dat een prijsverschil tussen "reservering" en "de actuele prijs" gewoon goed kon worden opgelost.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Everything was cleared and well organized.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • false
  • false

Tekenen duurt laaaaang!! Maar goede opslag verder.

De opslagbox is prima. Goed te bereiken met de lift. Fijn dat er steekwagentjes staan zodat het verhuizen sneller kan.
Wat ik alleen niet goed begrijp is, wanneer ik online al mijn gegevens al heb achtergelaten, ik opnieuw al mijn gegevens bij de balie moet gaan invullen en vermelden. Dit duurt dan vervolgens ook weer bij a een half uur. Dit kan sneller en efficiënter.
Ann D.
Beste mevrouw, fijn dat u de tijd nam om ons uw feedback te geven. We houden uw suggestie in het achterhoofd en wensen u verder nog een fijne opslagervaring. 4/24/2019 8:14:08 AM
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Vanaf 1e moment is alles vlot, duidelijk en constructief verlopen!

Meteen vanaf t begin van tel.gesprek was er een goed contact. Mevrouw reageerde adequaat en actief, luisterde goed en dacht mee, met vervolgens een goede info en goede adviezen. Haar communicatie is vlot, helder en duidelijk, even kwam wat humor aan de orde, ondanks een zakelijk gebeuren. Dit kan, omdat zij welbewust en zelfverzekerd, en met een rust, te werk gaat. Als een interactie zó verloopt, dan ben je als klant zeer tevreden. Dan kan het niet anders dan dat alles goed verloopt! Met dank voor uw inzet.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Vriendelijk personeel. Weten waar ze het over hebben.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Snel, makkelijk te bereiken, aardige mensen

Snel en prettig geholpen. Alles klopte en werkte. Mooi bedrijf
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Goed opslagbedrijf.

Soepele afhandeling, goede uitleg en betrouwbare indruk.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Betrokken en adequaat

Goede informatie, aardige verwelkoming ondanks de drukte. De dame achter receptie hielp tussendoor ook nog even andere klant, was voor ons niet vervelend. Ze had ook oog voor het feit dat ik niet zo mobiel was
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Aangezien ik later zou aankomen, even gebeld, was geen probleem, werd aan collega's in Hilversum doorgegeven, aan de balie door vriendelijke medewerkers goed geholpen, duidelijke uitleg over de gang van zaken.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Top!
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Surprisingly well organized, clean and spaceous

Correct and to the point info.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

FANtastic service and help

Amazing service and kind people. Fixed my problems without hassle and will definitely recommend Shurgard again!
Anonymous
  • true
  • false
  • false
  • false
  • false
Ik heb mijn opslag gehuurd voor de periode vanaf 31 maart nu bleek dat de opslag gesloten is op 31 maart waardoor ik mijn sleutel niet kan afhalen Dit is geen probleem want de medewerker gaf aan dan komt u dan een dag eerder de sleutel afhalen zo gezegd uiteindelijk kreeg ik een factuur dat mijn contract een dag eerder in ging zonder overleg terwijl mij is aangeboden dat ik de sleutel een dag eerder kon komen halen omdat de datum van het contract op een zondag was Dit vind ik onacceptabel Ik heb de betaling daarom ook teruggeboekt en een klacht ingediend. De dag dat ik het contract kwam afsluiten kon ik niet op kantoor contant betalen alleen pinnen waardoor ik alsnog een andere dag moest terug komen om te betalen ook Dit had ik graag van tevoren geweten.

Jammer zo een eerste ervaring
Ann D.
Beste klant, het spijt ons dat het eerste contact met Shurgard niet vlot verlopen is. We kijken dit graag verder voor u na en een van onze medewerkers contacteert u spoedig. 4/4/2019 6:59:27 AM
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Goed en duidelijk uitgelegd.
Beleefd en vriendelijk.

MVG
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
The employee was very friendly and helpfull. Everything was clear and the proces was very quick.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

vriendelijk en behulpzaam

Goede en vriendelijke informatie en begeleiding bij het booken van een opslagruimte..
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Goede begeleiding van de intake.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Ik werd vriendelijk telefonisch te woord gestaan, alleen werd er gezegd: wij zijn in het weekend open/bereikbaar van 10.00 - 16.00. Alleen bleek dat voor de zaterdag te gelden en is er op zondag niemand aanwezig. Uiteindelijk heb ik het een paar dagen later geregeld!
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Bij aankomst met de verhuizers op 5 maart had ik wel de code maar niet het nummer van de opslagruimte bij me. Ik belde met het telefoonnummer van Shurgard Hilversum, maar kreeg Shurgard Arnhem aan de telefoon. Daar vertelde de medewerker mij dat de vier eerste cijfers van de code het nummer van de ruimte vormden. We zijn met z'n allen dat viercijferige nummer gaan zoeken, maar vonden niets. Toen kwam gelukkig de manager van Shurgard Hilversum langs met een andere klant en die legde uit dat niet de eerste vier cijfers, maar cijfer 3, 4 en 5 het nummer van de ruimte vormden. Misschien nog eens aan alle medewerkers uitleggen hoe het zit met die code en dat nummer.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Good experience, friendly stuff, smooth organisation and easy access to the storage.
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Zeer klantvriendelijk

Ik zou ze zeker aanbevelen
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Zeer vriendelijke en professionele medewerker. Snel en goed .
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
We werden erg vriendelijk te woord gestaan. Alles snel en duidelijk uitgelegd. Netjes een rondleiding.
Prima
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • false
  • false

Keurig verzorgd en gemakkelijk toegankelijk.

Van te voren vertellen wat de werkelijke eenmalige kosten zijn is minstens wenselijk evenals het feit dat een verzekering verplicht is. De verdere begeleiding en uitleg ging prima.
  • true
  • false
  • false
  • false
  • false
Ik werd verplicht om een verzekering te nemen.
Die is veel te duur.
Afschaffen die handel !
Ann D.
Hallo, fijn dat u de tijd nam om ons uw feedback te geven. Al onze vestigingen zijn uiteraard volledig verzekerd, maar als klant bent u ook verplicht uw bezittingen te verzekeren. We kunnen deze verzekering niet in onze huurprijs opnemen omdat het bedrag hiervoor afhangt van de waarde van uw bezittingen. U vindt alle info over onze verzekering op https://www.shurgard.nl/opslagruimte-huren/waarom-shurgard/uw-spullen-verzekeren. Bedankt voor uw begrip en uw keuze voor Shurgard. 3/5/2019 4:07:08 PM
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Prima geholpen, vriendelijk behulpzaam en geduldig personeel.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Vriendelijke service

Nadat we even moesten wachten ivm een brandalarm, werden wij goed, snel en vriendelijk geholpen.Alles is netjes en zorgvuldig uitgelegd 👍
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Service gericht geholpen. Prima!
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Goed geholpen door aardige medewerker
Anonymous
  • true
  • true
  • true
  • false
  • false
Ik ben keurig geholpen maar een minpunt vind ik de verplichte winkel nering mbt de inboedel/opslagverzekering. Ik moet eerst betalen en daarna gaan aantonen dat ik verzekerd ben. NB de meeste inboedelpolissen kennen gewoon dekking voor tijdelijk elders opgeslagen zaken.
Ann D.
Beste klant, bedankt voor uw positieve feedback.
Al onze vestigingen zijn uiteraard volledig verzekerd, maar u bent ook verplicht uw bezittingen te verzekeren.
De verzekering die Shurgard aanbiedt, dekt meer dan een gewone inboedelverzekering en bevat ondermeer ook een stuk aansprakelijkheid versus derden. Daarom vragen we aan onze klanten steeds om een kopie van de inboedelverzekering aan te leveren. Ons team staat ter beschikking indien u nog vragen zou hebben. We wensen u verder nog een positieve opslagervaring bij Shurgard. 1/10/2019 2:07:39 PM
Aansprakelijkheid is ook 95% van de Nederlanders voor verzekerd. Ik blijf het koppel verkoop vinden. 1/10/2019 2:09:56 PM
* Promotievoorwaarden
De effectieve opslaggrootte kan afwijken van de geschatte afmetingen. Controleer daarom eerst de opslagruimte voordat u de huurovereenkomst tekent.
Feefo Trusted Merchant  Fedessa