BESTE PRIJS. BESTE SERVICE.
Bel gratis 0800 41 00  
Menu Menu sluiten

Een Shurgard opslagruimte huren in Hilversum

De Gooi en Vechtstreek is een van de meest begeerde woonplekken van Nederland. Dit met Hilversum als kloppend hart, de bakermat van de Nederlandse televisie en radio. Maar in de mediastad kan je ook geweldig winkelen, fietsen of de cultuur opsnuiven. Een populaire stad dus waardoor opslagruimte soms schaars kan zijn. Shurgard Hilversum helpt u graag verder!

Reserveer nu en spaar elke maand 50%*
Tijdelijk aanbod

Klik op onze Shurgard-vestiging in Hilversum om prijzen te zien

Waarom een opslagruimte kiezen bij Shurgard Hilversum?

  • Bij u in de buurt: inwoners en bedrijven vinden bij Shurgard Hilversum altijd een oplossing voor hun ruimteprobleem. Ook als u in omgeving van ‘t Gooi woont, is Shurgard goed bereikbaar. 
  • Snel en dichtbij: Shurgard Hilversum is goed te bereiken met de auto dankzij de ligging nabij de A27. U vindt onze vestiging op het bedrijventerrein Havenkwartier.
  • Altijd veilig: veiligheid gaat voor alles, daarom bent u de enige die toegang heeft tot uw persoonlijke opslagruimte via een unieke pincode. Wij waken over uw eigendommen met camerabewaking.
  • Laden en lossen: Shurgard heeft ervaring met het laden en lossen van inboedel, aanhangers en andere grote spullen. Dat moet zo vlot mogelijk gaan. Daarom bieden wij gemakkelijk toegankelijke opslagruimtes vanaf de straatzijde.
  • Flexibele toegang: u heeft 7 dagen per week toegang tot uw opslagruimte. Wilt u ook midden in de nacht bij uw spullen kunnen? Dan kunt u 24-uurs toegang aanvragen.
  • Kort of lang, alles kan: ook voor een korte termijn opslag huren kan bij Shurgard. Een maand, een jaar of juist iets heel anders. Wij denken graag met u mee.
  • Shurgard denkt met u mee. Meer hulp nodig? Shurgard denkt met u mee. Zo kunt u bij ons verschillende soorten dozen, inpakmateriaal, noppenfolie en tape verkrijgen.
Vul uw telefoonnummer in en we bellen u terug.
Dankuwel! We bellen u binnen 24 uur terug.
Er is een intern serverprobleem opgetreden. Probeer het later opnieuw!
Feefo Trusted Merchant  Fedessa