BESTE PRIJS. BESTE SERVICE.
Bel gratis 0800 41 00  
Menu Menu sluiten

Een Shurgard opslagruimte huren in Ede

Ede wordt ook het 'Hart van Nederland' genoemd. Het is dan ook heerlijk wonen en werken in de Gelderse Vallei. Vooral in de regio tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Hoge Veluwe. Verblijft of werkt u in Ede of omstreken? Dan kan u bij Shurgard terecht voor droge, propere en veilige opslagruimtes. Steeds aan een voordelige prijs.

€1 eerste maand huur*. Ongeacht de duur

Klik op onze Shurgard-vestiging in Ede om prijzen te zien

Waarom kiezen voor een opslagruimte bij Shurgard Ede?

  • Snel en dichtbij: onze vestiging is makkelijk te bereiken. Wij zitten dichtbij de snelweg, maar zijn ook goed aanrijdbaar vanaf de binnenstad. Bezoekt u ons met het openbaar vervoer? Ook geen probleem. De bushalte Pascalstraat staat voor onze deur.
  • Bereikbaarheid: u vindt Shurgard Ede aan de Galvanistraat op bedrijventerrein Frankeneng, vlakbij knooppunt Maanderbroek. Vanaf de A30 en A12 bent u er binnen enkele minuten.
  • Veiligheid voor alles: Shurgard beschermt uw bezittingen met de grootste zorg. Dankzij onze pincodebeveiliging heeft alleen u toegang tot uw opslagruimte. Daarnaast is onze vestiging voorzien van camerabewaking.
  • Comfortabel met de auto: u kunt makkelijk met de auto tot bij uw opslagruimte rijden. De laad- en loszone is zelfs overdekt zodat u ook bij nare weersomstandigheden vlot kunt laden en lossen.
  • Flexibele toegang: u heeft 7 dagen per week toegang tot uw opslagruimte.
  • Ook opslag voor de korte termijn: ook voor een korte termijn kan u bij Shurgard Ede opslag huren. Ideaal als u aan het renoveren bent en een goed alternatief voor uw garagebox zoekt.
  • Wij helpen u graag: u kunt bij ons bijvoorbeeld ook een aanhangwagen huren en in onze vestiging is ook inpakmateriaal zoals verhuisdozen, inpakfolie, noppenfolie en tape verkrijgbaar. Simpel, effectief en gebruiksvriendelijk, zoals alle Shurgard oplossingen!
Vul uw telefoonnummer in en we bellen u terug.
Dankuwel! We bellen u binnen 24 uur terug.
Er is een intern serverprobleem opgetreden. Probeer het later opnieuw!
Feefo Trusted Merchant  Fedessa