BESTE PRIJS. BESTE SERVICE.
Bel gratis 0800 41 00  
Menu Menu sluiten

Inpaktips

We willen u een fantastische ervaring geven. Hier vindt u alle nodige info om uw spullen als een professional in te pakken. 

Al onze opslagexperts kunnen u ook professionele verhuisdozen en inpakmateriaal aanbieden zoals extra large verhuisdozen, kledingdozen, vakverdelingen, tape, noppenfolie, matrashoezen, en zijdepapier.

Voor verhuisdozen en inpakmateriaal, spring even binnen bij een van onze Shurgard-vestigingen bij u in de buurt.

Gebruik de juiste doos

Voor elke grote doos heeft u vier kleine tot middelgrote dozen nodig. Gebruik de kleinere dozen voor zware voorwerpen zoals boeken en borden. Gebruik de grote dozen voor lichtere voorwerpen zoals beddengoed, dekens en lakens.

Gebruik de juiste doos

Vol = vol

Verpakte dozen moet u gemakkelijk kunnen optillen. Voor de stabiliteit bij het stapelen, mogen de dozen bovenaan of aan de zijkanten niet bol staan.

Vol is vol

Labelen, labelen en nog eens labelen

Gebruik een zwarte markeerstift om elke doos te labelen. Later wilt u niet elke doos open doen en de spullen over de vloer verspreiden om te zien wat er in zit toch.

Labelen, labelen en nog eens labelen

Deze kant boven

Markeer de dozen die een specifieke bovenkant hebben, vooral dozen die breekbare spullen bevatten zoals glazen, fotolijsten en lampen.

Deze kant naar boven

Niets is afval…

… tot uw afvalzakken gebruikt als verpakkingsmateriaal! Plastic zakken worden vuil, raken gescheurd en – nog erger - beschimmeld door gebrek aan ventilatie. Gebruik dozen en geschikte verpakkingsmaterialen voor een professioneel resultaat.

Niets is afval

Goede tape is goud waard!

Een goede, kwaliteitstape is onmisbaar. Als hij blijft plakken, weet u dat hij van Shurgard is!

Goede plakband is goud waard

Hang ze op!

Thuis legt u uw schone kleren ook niet op een stapel, dus waarom zou u dat nou wel doen? Gebruik kledingdozen met een roede. Ook voor gordijnen en andere stoffen die met zachtheid behandeld moeten worden en ruimte nodig hebben om te ademen, is dit de perfecte oplossing.

Hang ze op

Klein is fijn...

Heel wat voorwerpen kunnen kleiner gemaakt worden, vooral een bedkader of een kast. Bind de onderdelen samen met wat wikkelfolie. Steek alle schroeven in een plastic zakje en plak ze vast aan de losse delen.

Klein is fijn

Klaar om uw opslagruimte te reserveren? Voor sommige ruimtes betaalt u de eerste maand slechts € 1*

Zoek een vestiging bij u in de buurt (voer uw postcode of woonplaats in)

Bespreek met onze experts welke opslagruimte u nodig hebt. Bel ons gratis op 0800 41 00

Feefo Trusted Merchant  Fedessa
Vul uw telefoonnummer in en we bellen u terug.
Dankuwel! We bellen u binnen 24 uur terug.
Er is een intern serverprobleem opgetreden. Probeer het later opnieuw!