Opslagruimte huren als u een kamer of huis gaat verhuren | Shurgard
✓ Eerste maand huur €1 * ✓ Gratis reservering en annulering ✓ Geen aanbetaling
FOR EVERY MOVE IN LIFE
Menu Menu sluiten
Vul uw telefoonnummer in en we bellen u terug.
Door het opgeven van uw e-mailadres, aanvaardt u dat we u via e-mail kunnen contacteren.
Vul uw telefoonnummer in en we bellen u terug.
Dankuwel! We bellen u binnen 24 uur terug.
Er is een intern serverprobleem opgetreden. Probeer het later opnieuw!

Geef uw gasten een thuisgevoel. Sla uw persoonlijke spullen op bij Shurgard.

responsive image
Zoek een vestiging
Leeg veld

Opslagruimte huren als u een kamer of huis gaat verhuren

Uw kinderen zijn de deur uit en eigenlijk is het huis te groot geworden. Maar u wilt het eigenlijk liever niet verkopen? Dat begrijpen wij volledig. Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig voor om vrijgekomen kamers te gebruiken voor een B&B.

Het kan best spannend zijn om uw huis aan te melden bij Airbnb en onderdak te bieden aan mensen die u nog nooit hebt ontmoet. Dan is het wel zo prettig als er geen persoonlijke bezittingen meer in de kamer staan. 

De voordelen van opslag als u een kamer gaat verhuren

  • Meer ruimte: u kunt spullen die u niet dagelijks gebruikt naar de opslag brengen en vervolgens de vrijgekomen ruimte omtoveren tot een aantrekkelijke Airbnb-kamer.
  • Uw gasten voelen zich thuis: door uw persoonlijke bezittingen op te slaan, voelt het voor uw gasten alsof de ruimte echt voor hen is bestemd.
  • Privacy en vrijheid: het idee dat uw spullen in een opslagruimte staan, geeft u de vrijheid om dit spannende avontuur aan te gaan. 
Zoek een vestiging(voer uw postcode of woonplaats in)

Shurgard helpt 

  • Er is altijd een vestiging in de buurt: we hebben 61 vestigingen in en rond Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en andere grote steden, dus u hoeft nooit ver te rijden.
  • Opslagruimte van 1 tot 30 m²: of u nu een kamer wilt verhuren of uw hele huis, Shurgard biedt de opslaggrootte die u nodig hebt.
  • Deskundig advies: u kunt altijd contact opnemen met onze vestigingsmanagers als u hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste opslagoplossing.
  • Volledige flexibiliteit: u bepaalt hoe lang (of hoe kort) u bij ons blijft. Ook overstappen naar een grotere of kleinere opslagruimte is geen enkel probleem.
  • Onze veiligheidsmaatregelen: een persoonlijke pincode geeft toegang tot de vestiging en alleen u hebt de sleutel van uw opslagruimte.
    Meer info over onze veiligheidsmaatregelen.

Klaar om uw opslagruimte te reserveren? Voor sommige ruimtes betaalt u de eerste maand slechts € 1*

Zoek een vestiging(voer uw postcode of woonplaats in)

Bespreek met onze experts welke opslagruimte u nodig hebt. Bel ons gratis op 0800 41 00

* Promotievoorwaarden
De effectieve opslaggrootte kan afwijken van de geschatte afmetingen. Controleer daarom eerst de opslagruimte voordat u de huurovereenkomst tekent.
Feefo Trusted Merchant  Fedessa