BESTE PRIJS. BESTE SERVICE.
Menu Menu sluiten
Zoek een vestiging bij u in de buurt
OF

Shurgard vestigingen in uw buurt

Opslagruimte huren in de omgeving van Baarn

De pittoreske, groene gemeente Baarn ligt in het midden tussen Hilversum en Amersfoort. Hebt u thuis geen zolder of garagebox om uw spullen op te bergen? Maak dan kennis met het concept ‘self-storage’.

Shurgard biedt inwoners van Baarn schone en veilige opslagruimtes in twee nabijgelegen vestigingen: Shurgard Hilversum en Shurgard Amersfoort.

Vul uw telefoonnummer in en we bellen u terug.
Door het opgeven van uw e-mailadres, aanvaardt u dat we u via e-mail kunnen contacteren.
Vul uw telefoonnummer in en we bellen u terug.
Dankuwel! We bellen u binnen 24 uur terug.
Er is een intern serverprobleem opgetreden. Probeer het later opnieuw!

Bij Shurgard huurt u opslagruimtes vlak bij Baarn

  • Afspraak bij Shurgard: onze opslagexperts zijn van maandag tot en met zaterdag aanwezig om u bij te staan en te adviseren. Zo huurt u altijd de opslagruimte die het best bij u past, voor de laagste prijs.
  • Twee vestigingen vlakbij: vanuit Baarn hebt u vlakbij twee vestigingen ter beschikking. Via de A27 rijdt u in 20 minuten naar Shurgard Hilversum. Als u de andere richting uitrijdt, bereikt u via de A1 en de N199 in 15 minuten Shurgard Amersfoort.   
  • Ruime parkeergelegenheid: beide vestigingen beschikken over een ruim parkeerterrein. Zo hoeft u geen tijd te verliezen bij het lossen en laden van uw spullen.
  • Opslag op maat: laat u door onze medewerkers adviseren of gebruik de online ruimtecalculator om te berekenen hoeveel plaats u nodig hebt. Op die manier betaalt u alleen voor de ruimte die u echt nodig hebt.
  • Reserveer online: bekijk op onze website het actuele aanbod en de aanbiedingen van beide vestigingen. Wanneer u hebt bepaald welke opslagruimte uw voorkeur heeft, kunt u die direct online reserveren.
  • Altijd toegang tot uw spullen: bij Shurgard hebt u 7 dagen per week toegang tot uw spullen.
* Promotievoorwaarden
De effectieve opslaggrootte kan afwijken van de geschatte afmetingen. Controleer daarom eerst de opslagruimte voordat u de huurovereenkomst tekent.
Feefo Trusted Merchant  Fedessa