FOR EVERY MOVE IN LIFE
Enter your phone number and we will call you back.
By providing your email address, you accept that we can contact you by email
Enter your phone number and we will call you back.
Thank you! We will call you back within 24 hours.
An internal server error occurred. Please try again later!

Shurgard's customer reviews

Customer reviews

Date
Rating
Feedback
  • true
  • true
  • true
  • false
  • false
Netjes te woord gestaan. De uitleg waarom een maand vooraf reserveren onduidelijk.
Feedback op e-mails schiet tekort.
Marie-Christine U
Hallo, fijn dat u de tijd nam om ons uw feedback te geven. We kijken dit voor u na en één van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 10/15/2019 2:35:03 PM
Het is prima zo hoor, het was alleen een kanttekening. 10/15/2019 2:37:50 PM
  • true
  • true
  • true
  • false
  • false

slechte administratie!

beloftes nakomen, kreeg op mijn verzoek toen ik mijn 3e box huurde de eerste maand 50% korting op deze box (28 i.p.v. 56 euro) daar ter plaatse betaald.
Alleen tot mijn verbazing en teleurstelling werd de volgende dag nogmaals 28 euro nota bene via automatische incasso afgeschreven van mijn rekening!!
Marie-Christine U
Hallo, fijn dat u de tijd nam om ons uw feedback te geven. We kijken dit voor u na en één van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 10/14/2019 8:00:42 AM
Kees De Ruiter
de aangegeven korting is op het hoofdkantoor niet doorgevoerd terwijl vreemd genoeg wel nog een bedrag van 28 euro is afgeschreven.
voor en achteraf goed contact gehad met Murat van vestiging Koningsbeltweg Almere 10/14/2019 6:14:57 PM
  • true
  • true
  • true
  • false
  • false

Opslag toch te klein

Heel goed en netjes geholpen.
Helaas bleek de aangeboden opslag veel te klein te zijn, waardoor ik op zondag de dag van verhuizing met spoed wat anders moest regelen om mijn bankstel neer te zetten.
Ik begrijp dat jullie in de hoogte rekenen, maar blijkbaar zijn mijn stoelen groter dan normaal en niet stapelbaar en je kunt niet teveel of te zwaren spullen op je leren bankstel stapelen.

Vooral omdat ik niet kon inschatten wat voor een ruimte het allemaal inneemt.
Volgende keer zou ik eerder een te grote dan een te kleine opslag huren.
Marie-Christine U
Hallo, we vinden het jammer dat onze medewerkers u niet de juiste opslaggrootte hebben aanbevolen. Ze geven professioneel advies en bepalen dagelijks de juiste opslagruimte voor onze klanten. Het spijt ons dat dit bij u niet het geval was.
Bij Shurgard kunt u uw spullen op elk moment gratis naar een andere opslagruimte verhuizen. Dit kan na een reservering, maar ook wanneer u uw box al in gebruik heeft. We hopen dat dit inmiddels opgelost werd. Als u wilt dat we u hieromtrent nog even contact met u opnemen, stuur dan uw klant- en telefoonnummer naar info@shurgard.nl. 10/9/2019 7:09:08 AM
Ik heb het bankstel bij familie neergezet en het is opgelost.
Bedankt voor de snelle reactie. 10/13/2019 7:47:12 PM
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
degene die ons geholpen heeft was heel vriendelijk, hij wist waarover hij spraak, en stelde ons gerust. Hij liet liet ons ook zien welke optie(s) beter was voor onze situatie
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Good services
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Prima uitleg.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Zeer klantvriendelijk en oplossingsgezind

Had een extra opslag nodig, hierbij werd goed nagedacht over mijn wensen die ik had. Zeer klantvriendelijk en meewerkend.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Uitermate goede service!

Een hele goede service en prima klantbediening! Absoluut een aanbeveling voor het (tijdelijk) opslaan van spullen. Wij zijn uitermate content!
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Good place for sure. Always there always accessible and never had problems

I always have had a good experience with them. They very Attentive and helpful. I have no complaints
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Polecam wszystkim.

Mili ludzie zawsze pomogą wytłumaczą żadnych niespodzianek profesjonalna obsługa.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Alles super, goede en vriendelijke klantservice
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

vriendelijk en service gericht

ben zeer vriendelijk ontvangen en een goede rondleiding gekregen. daarna met het teken van het contract werd alles zeer duidelijk uitgelegd.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Fantastisch en aanbevelenswaardig.

Prettige en hulpvolle wijze waarop alles werd uitgelegd in de vestiging Spijkenisse. Nu inmiddels in gebruik en dit bevalt ons prima. Goede toegangsmogelijkheden, goede box en dit alles in een mooie en vooral schone omgeving. Top!
Wij kunnen deze locatie absoluut aanbevelen.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Gewoon goed

Goede service
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
perfect services
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Nice service
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Very good service
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Goede service

Goede service
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Supper goede ruimte, snel nodig.
Vriendelijk personeel
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
De survice was nettjes en snel geregeld heel fijn personeel, geef 4 sterren omdat er alltijd ruimte is voor verbetering.
  • true
  • false
  • false
  • false
  • false

Niet voor herhaling vatbaar.

Er wordt niet meegedacht met mensen. Stug bedrijf!
Marie-Christine U
Hallo, fijn dat u de tijd nam om ons uw feedback te geven. We kijken dit voor u na en één van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 10/11/2019 1:43:58 PM
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Good people very helpful

Everything was good
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Heel attent en behulpzaam en ook nog vriendelijk.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

uitstekend bedrijf

de service kan gewoonweg niet beter
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Aanbeveling

Prima service en afhandeling
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Prima en prettig geholpen!

Prima en prettig geholpen!
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Best service

Good customer service
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

vriendelijke, duidelijke uitleg en een mooie schone locatie!

Vriendelijk te woord gestaan en duidelijke uitleg gehad over alles.
Verschillende boxen laten zien ivm het verschil. Regelmatig gevraagd of alles duidelijk was.
  • true
  • false
  • false
  • false
  • false

Is het oplichting of een fout?

Ontvangst en service was goed. Alleen de geboekte ruimte is kleiner als aangegeven. Dat is wel echt een slechte zaak. Als je 1 meter bij 1 meter verkoopt moet het ook wel het juiste formaat hebben.
Marie-Christine U
Hallo, we vinden het jammer dat onze medewerkers u niet de juiste opslaggrootte hebben aanbevolen. Ze geven professioneel advies en bepalen dagelijks de juiste opslagruimte voor onze klanten. Het spijt ons dat dit bij u niet het geval was. Bij Shurgard kunt u uw spullen op elk moment gratis naar een andere opslagruimte verhuizen. Dit kan na een reservering, maar ook wanneer u uw box al in gebruik heeft. We hopen dat dit inmiddels opgelost werd. Als u wilt dat we u hieromtrent nog even contacteren, stuur dan uw klant- en telefoonnummer naar info@shurgard.nl. 10/11/2019 1:45:07 PM
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Voordeligste ruime opslag, prima beveiligd

Allereerst heel goed advies gekregen van medewerker bij het reserveren van de ruimte, wat mij aardig wat geld scheelde! Vervolgens was de uitleg van hoe toegang te verkrijgen direct duidelijk. Personeel neemt de tijd om zaken door te nemen. Geen loze beloftes van bv 'wij bellen U terug' , zoals ik dat bij 2 andere opslagbedrijven heb ervaren.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Bereid mee te denken.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Perfect geholpen en ook vriendelijk en toch toe de point

Het ksn altijd beter
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Prima ondersteuning, goede uitleg voor mij als nieuwkomer en zeer oplossingsgericht
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Good service
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Snel hulpvaardig en correct
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

prima service

Correcte en duidelijke uitleg van het systeem bij Shurgard.
Vriendelijke klant benadering!
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Vriendelijk meedenkend behulpzaam
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Prima service

Duidelijke uitleg van de mogelijkheden voor opslag. Alles netjes afgewerkt, prima service. Schone ruimte.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Zie boven

Vriendelijk en behulpzaam zowel aan de telefoon als aan de balie
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Prima begin

Keurig geholpen. Er werd alle tijd voor ons genomen en de uitleg was prima.
  • true
  • true
  • false
  • false
  • false
work faster. it took a long to subscribe :(
Marie-Christine U
Hello, we are sorry to read you felt that tit took too long when you came to sign your contract. At Shurgard we do try to keep the administrative side of renting a unit as easy as possible. Nevertheless we find it important to thoroughly go through the contract and Terms & Conditions with our customers. On our website we also explain why the whole move-in process takes about 30 minutes. Thank you for your understanding. 10/9/2019 7:05:29 AM
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Great thusfar
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

duidelijk uitleg en mee denkend

duidelijk uitleg en mee denkend.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Nette boxen

Prima geholpen vriendelijk en kundig
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Vriendelijk en efficiënt

Vriendelijk te woord gestaan en zaken snel en efficiënt geregeld.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Staff was very helpful with answering questions and showing the facilities. Very polite and client friendly..
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Duidelijke en klantvriendelijke uitleg .
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Vriendelijke personeel

Aardig personeel. Hulpzaam.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Great service!
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Service gericht 5 van 5 sterren

Bij binnenkomst stond het wachtruimte helemaal vol ondanks drukte was het personeel netjes beleefd en behulpzaam naar alle klanten toe.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Goede ontvangst uitleg zeer vriendelijk enz.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Deskundige uitleg

Deskundige uitleg , en eerlijke uitleg
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Ze was aardig en heeft alles heel goed uitgelegd.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Tevreden over de verleende service
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Goede service

Goede service, vriendelijke medewerkers
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Dit vind ik

Snel geregeld
Lage prijs, producten in de zaak zo als tape doosen vind ik persoonlijk wat aan de duure kant is mijn mening voor de rest top van 06:00 tot 23:00 mans zat
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Alles duidelijk uitgelegd, behulpzaam, vriendelijk kortom top !
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Goed gedaan.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Fijn geholpen, alles netjes mooie berging
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

really good assistance, explanation

really good assistance, explanation
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Great service and nice and proper facilities.

Great service and nice and proper facilities.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Pluim

Zeer klantvriendelijke benadering door de medewerker
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Vriendelijk en goede informatie
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Super tevreden

Twee hele behulpzame jongens die goed meedenken over welke opslag het beste voor mij was. Zeer tevreden!
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Een vlotte en goede service gehad bij aangaan huur van een opslag ox.

Ondanks dat ik eerder gehuurd heb kreeg ik voldoende informatie en een goede service.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Perfecte locatie voor ons tegen een redelijke prijs.

Keurig ontvangen en duidelijke uitleg over de (on)mogelijkheden rondom het huren van een ruimte.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Meer dan een tevreden klant!

Zeer fijne communicatie en denken in alle opzichten met je mee in de mogelijkheden.
Meer dan een tevreden klant!
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Gastvrij ontvangen, goede rondleiding gehad en adequaat geholpen.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Duidelijk en snelle service

Snelle service
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
prima, vlot
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

keurig geholpen

Prettig geholpen door uw medewerker, prima uitleg
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Top

Fijn en snel geholpen
Duidelijke uitleg.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Uitstekend

Ik ben uitstekend geholpen.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Super friendly and helpful staff!

Super friendly and helpful staff in Shurgard Capelle aan den IJssel.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Erg goed en vriendelijk geholpen. Duidelijk advies gekregen.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Fijne vriendelijke service bij welkom

Ontvangst was vriendelijke geduldig en duidelijk
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Vriendelijk en duidelijk
Met geen enkele vraagteken weggegaan
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Kennis van zaken en goede service

Uitmuntend service , en shurgard kent zijn klanten
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Top service. Alles verteld wat de klant hoort te weten.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Heeft me goed geholpen.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Heel goed.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Heel vriendelijk en deskundig.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Good Girls

Service was super good!! The girls at the reception were friendly and very helpful!
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Je krijgt wat je verwacht.

Het personeel was zeer vriendelijk en professioneel. De procedure rondom het gebruik en het betreden van de ruimte werd goed toegelicht en men stond open om verdere hulp te bieden mocht dit nodig zijn. Het administratieve gedeelte is snel afgehandeld en daarna kun je de ruimte gebruiken waar het voor dient.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

It's OK

A nice friendly young woman assisted me at first intake. She was very helpful.
Point of improvement (Shuregard Rijswijk): The display to enter accesscode when you want to leave the area and to open the gate is absolutely NOT readable. With such a long code, it is necessary to see how many digits you ticked already. And also: I could not discover a cancel-button or so, so when mis-typed, you only must wait until time-out :-(
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Perfect geholpen, uitstekende service

Goede duidelijke uitleg, gelijk toegang, perfect geregeld allemaal. Uitstekende service
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Toppertjes daar in Velhoven

Ik ben geholpen door een hele vriendelijke crew. Zeer professioneel en vriendelijk. Deze dame en heer waarvan we de naam dus niet mogen noemen, jammer, hebben mij zeer goed geholpen en telkens als je komt, uiterst vriendelijk begroet. Super leuk team. Ik neem mijn pet af voor deze twee personen. Ik zeg: R en M, dank jullie wel. En een dikke 👍
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
The staff is really nice.
  • true
  • true
  • true
  • false
  • false
Was goed bezig en alles goed uitgelegd en alleen vind ik minder dat we een slot moest. Kopen
Marie-Christine U
Hallo, fijn dat u de tijd nam om ons uw feedback te geven. Bij Shurgard willen we uw spullen zo goed mogelijk beschermen. Daarom hebben alle opslagruimtes een uniek veiligheidscilinderslot nodig dat u in elke vestiging kan aankopen. Zo bent u de enige die uw opslagruimte binnen kan. Bedankt voor uw begrip en uw keuze voor Shurgard. 9/30/2019 8:08:06 AM
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Perfect, clean area, lift working well and trolley available
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false
Snel en vlot alleen afgehandeld, goed geregeld.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
prima service, practische locatie
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

De vriendelijke en behulpzame benadering in omgang met u als klant.

De rondleiding, de informatie, de behulpzaamheid over mogelijkheden, vriendelijke benadering, veilige omgeving voor mijn spullen.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Ik ben heel goed geholpen zeker een top service
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Ervaring was top?
  • true
  • true
  • false
  • false
  • false

Rooklucht en onduidelijke ingang

Niet meer roken in de receptueruimte. En eerste keer meelopen naar ingang opslagruimte overzijde straat
  • true
  • true
  • true
  • false
  • false
Prijs aan de hoge kant helaas
Marie-Christine U
Hallo, fijn dat u de tijd nam om ons uw feedback te geven. We willen enkel het allerbeste op vlak van opslag zowel als customer service. Als klant kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan opslaggroottes en -types. Zo betaalt u enkel voor de ruimte die u nodig hebt. We zijn ervan overtuigd dat onze prijzen heel competitief zijn en danken u om voor Shurgard te kiezen. 10/2/2019 2:38:53 PM
  • true
  • true
  • true
  • true
  • false

Goede service

werd goed meegedacht met waar ik behoefte aan had.

Nee, wordt moe van alle bedrijven die een beoordeling willen, nadat je van hun (betaalde) diensten hebt gebruik gemaakt.
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true

Mooie droge schone opslag

Goede uitleg, meedenken in de grootte van de ruimte
  • true
  • true
  • true
  • true
  • true
Prima afhandeling
* Promotion conditions.
Actual unit sizes may vary from approximate size estimate. Please inspect any unit before renting.
Feefo Trusted Merchant  Fedessa