Prijzen van opslagruimte

Onze prijzen zijn transparant. U kunt de prijzen van onze opslagruimtes vinden op deze website.

U kunt de prijs van een opslagruimte vinden door uw stad of postcode in te voeren. Zoek de huurprijs van opslagruimte bij u in de buurt met behulp van het zoekvenster rechtsboven of de kaart rechts.


Wat kost opslagruimte?

Bij Shurgard Self Storage heeft u een brede keuze uit opslagruimtes. Zo kunt u kiezen voor een opslagruimte met of zonder ventilatie of een opslagruimte die met een verhuiswagen toegankelijk is.

De prijzen van de opslagruimtes variëren op basis van de grootte, de locatie van de vestiging en de gekozen opties. Zo betaalt u nooit voor opties en ruimte die u toch niet gaat gebruiken.

1. Grootte

Shurgard biedt een breed assortiment aan opslagruimtes. Gebruik onze handige ruimte calculator om te zien welke maat opslagruimte u nodig heeft.

U kunt altijd naar een kleinere of een grotere opslagruimte verhuizen zonder bijkomende kosten.

2. Locatie van de vestiging

Shurgard heeft 61 vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en in de buurt van grote steden in de rest van Nederland.

Als het voor u minder belangrijk is om regelmatig bij uw spullen te kunnen, zou u kunnen overwegen opslagruimte te huren in een Shurgard vestiging verder weg. Als u bereid bent verder te reizen, kunt u misschien een goedkopere opslagruimte vinden.

3. Opties

Wij bieden verschillende opties zodat we kunnen voldoen aan alle opslagwensen. De prijs van een opslagruimte is afhankelijk van de opties die u kiest.
 • Direct toegankelijk: deze opslagruimtes zijn aan de buitenkant van het gebouw en bieden toegang met auto of vrachtwagen voor gemakkelijk in- en uitladen.
 • Ruimte begane grond: deze opslagruimtes bevinden zich op de begane grond.
 • Toegang via de lift: deze opslagruimtes bevinden zich op een hogere verdieping met brede gangen. Ze zijn toegankelijk via een goederenlift.
 • Geventileerd: deze opslagruimtes zijn geventileerd waardoor uw goederen om uw bezittingen tegen vocht en vorst te beschermen.

Wat is inbegrepen in de prijs?

Shurgard houdt rekening met uw budget en wensen. Op die manier kunnen we onze ruimtes tegen goede en eerlijke prijzen aanbieden. In deze prijzen zijn inbegrepen:

 • Veiligheid: voor uw gemoedsrust bewaken wij onze vestigingen met veiligheidscamera’s en bieden wij u een persoonlijk pincode.
 • 7 dagen per week toegang: toegang tot uw opslagruimte zo vaak u wilt.
 • Borg: bij Shurgard betaalt u GEEN borg.
 • Trolleys: u kunt gratis gebruik maken van karren en trolleys in onze vestigingen.
 • Flexibiliteit: geen lange termijn verplichting en geen minimum huurperiode

Aanbiedingen

 • Flexibele prijzen
  Shurgard heeft regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen op verschillende opslagruimtes. Deze aanbiedingen zijn tijdelijk en gelden alleen voor een beperkt aantal opslagruimtes.
  Zoek nu naar een aanbieding en reserveer een opslagruimte tegen een aantrekkelijk prijs – voordat iemand anders dat doet!
 • Probeer ons 1 maand uit voor slechts €1
  Wij bieden nieuwe klanten €1 huur voor de eerste maand, geen verplicht minimumverblijf.
  Deze aanbieding geldt voor geselecteerde opslagruimtes in de Shurgard vestigingen.

Andere nuttige informatie:

 • Slot: om ervoor te zorgen dat alleen u toegang heeft tot uw opslagruimte maakt u gebruik van een slot. Deze kunt u bij ons kopen.
 • Verzekering: uw bezittingen moeten verzekerd zijn op het moment dat ze bij ons opgeslagen staan. Het verzekeren van de bezittingen die u opslaat biedt gemoedsrust dat uw bezittingen vervangen worden in het onwaarschijnlijke geval dat ze beschadigd raken in de opslag.
 • Administratiekosten: we brengen eenmalig administratiekosten van €15 in rekening. Deze kosten betaalt u alleen bij het afsluiten van uw eerste contract bij ons. Terugkerende klanten betalen geen administratiekosten.
 • Inpakmateriaal: in onze vestigingen zijn verschillende soorten verhuisdozen te koop. We verkopen ook een breed assortiment aan inpakmateriaal zoals noppenfolie, tape en beschermhoezen. U vindt de prijzen en eventuele aanbiedingen van verhuisdozen en inpakmateriaal op deze site. U kunt ze kopen in al onze vestigingen.

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 4100

Bel me terug

Bel mij

Gerelateerde informatie