Opslagruimte bij Shurgard Maastricht-Zuid

Sint Gerardusweg 50
6224 LV MAASTRICHT
043 601 8390

Opslagruimte bij Shurgard Maastricht-Zuid

  • Nabij Knooppunt Europaplein
  • Centraal locatie, tussen treinstations Maastricht en Randwyck
  • Opslagruimtes van 1 m² t/m 27 m²
  • Veel opslagruimtes met hoge plafonds van 3 meter
  • Opslagruimte voor de regio Meerssen, Berg en Terblijt, Valkenburg, Margraten, Cadier en Keer, Bunde, Borgharen en Eijsden
  • Ontdek Shurgard Maastricht Zuid in een virtuele tour
 

Tijdelijke opslag in Maastricht-Zuid

Flexibele opslag in Maastricht? Dat is Shurgard! Shurgard biedt particuliere en zakelijke klanten tijdelijke opslag. Of dat nu voor zeer korte tijd is, of voor juist een lange periode. U vindt twee vestigingen in Mestreech, in Zuid en Noord. Onze zuidelijke vestiging aan de Sint Gerardusweg bestaat uit, inclusief de begane grond, drie verdiepingen en heeft in totaal 662 opslagruimtes. Dat is 5241 m² aan opslagruimte!

Opslagruimte nabij Maastricht centrum

Verhuizen, renoveren of gewoon het vervoeren van zware en kostbare spullen is al werk genoeg. Daarom zorgt Shurgard er voor dat het hele opslagproces bij ons zo gemakkelijk mogelijk gaat. Dat begint al zodra u op weg bent naar ons toe. Elke Shurgard vestiging is zo gelegen, dat u er gemakkelijk met bus, aanhangwagen of zelfs vrachtwagen naartoe kunt rijden. Geen smalle straatjes of onduidelijke wegbewijzering dus. Shurgard Maastricht-Noord ligt nabij Knooppunt Europaplein. Vanaf de A2 neemt u afrit Randweg-Zuid en bent u binnen enkele minuten bij de Sint Gerardusweg. Vanuit Maastricht Centrum neemt u de N278 en kunt u ons pand al zien vanaf de John F. Kennedybrug.

Ons pand is gelegen tussen station Maastricht en station Maastricht Randwyck, u kunt ons al zien vanuit de trein. Als u met het openbaar vervoer komt, raden wij u wel de bus aan, deze stopt net wat dichterbij: bus 8 en 66 stoppen bij de halte Bloemenweg.

Verschillende soorten opslagruimte

Shurgard Maastricht-Zuid heeft verschillende soorten opslagruimte voor elke wens. Voor het opslaan van winterbanden, enkele verhuisdozen of kleine meubelstukken kunt u met een compacte opslagruimte vanaf 1 m² waarschijnlijk al uit de voeten. Voor gehele inboedels of zelfs een flinke bedrijfsvoorraad zijn onze grotere opslagruimtes tot wel 27 m² een goede keuze. Laat u adviseren door ons personeel. Wij zijn aanwezig in de vestiging van maandag tot en met zaterdag van 9.30 uur tot 18.00 uur.

We hebben ervaring met het besparen van ruimte, en dat zult u merken. Meestal hebben klanten veel minder ruimte nodig dan ze in eerste instantie dachten. Meteen een goede indicatie krijgen van hoeveel opslagruimte u nodig hebt? Gebruik dan onze ruimtecalculator ruimtecalculator. Bekijk ook de meest actuele prijzen van onze opslagruimtes in Maastricht.

Handig opslaan in de drive-through

Laden en lossen is eenvoudig bij Shurgard Maastricht-Zuid. Deze vestiging is voorzien van een zeer grote drive-through voor het veilig en droog laden en lossen. U rijdt zo ons pand in en kunt meteen uw spullen in uw opslagruimte plaatsen, of met een steekkar of trolley gemakkelijk spullen naar de goederenlift brengen. De drive-through is breed, zodat u gemakkelijk kunt draaien met een volle auto. Ook kunnen twee auto’s gemakkelijk naast elkaar parkeren. Grote bestelbussen en lange aanhangers vormen geen enkel probleem.

Er zijn twee toegangspoorten, zodat ook bij grote drukte iedereen gemakkelijk het terrein kan betreden en verlaten. Parkeerruimte rondom het gebouw is optimaal. Er liggen direct toegankelijke ruimtes langs de buitenkant van vestiging. Hier kunt u direct met uw auto of wagen voor parkeren om snel te laden en te lossen.

: Opslagruimte aan de straat, direct parkeren

Veilig en betrouwbaar uw spullen opslaan

Alle Shurgard panden zijn voorzien van nonstop cameratoezicht. Alleen klanten en medewerkers hebben toegang tot het pand met een persoonlijke toegangscode. Met deze code heeft u toegang tot het terrein en pand van 6.00 uur tot 23.00 uur, alle dagen van de week. Wij werken samen met een professioneel beveiligingsbedrijf dat altijd paraat staat bij calamiteiten.

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Maastricht-Zuid

Openingstijden

Toegangstijden

maandag
09.30 - 18.00 uur
dinsdag
09.30 - 18.00 uur
woensdag
09.30 - 18.00 uur
donderdag
09.30 - 18.00 uur
vrijdag
09.30 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 16.00 uur
zondag
gesloten
maandag
06.00 - 23.00 uur
dinsdag
06.00 - 23.00 uur
woensdag
06.00 - 23.00 uur
donderdag
06.00 - 23.00 uur
vrijdag
06.00 - 23.00 uur
zaterdag
06.00 - 23.00 uur
zondag
06.00 - 23.00 uur
(24-uur toegang op aanvraag)

100% van onze klanten zijn tevreden met deze vestiging (10 beoordelingen)


Datum Score Commentaar klant
Uitstekend
Vriendelijk te woord behulpzaam.
Enidte jammere dat je bix meteen moet huren en niet kunt reserveren voor over 2 mnd.
Uitstekend
Goede service en veiligheid voor de spullen! Camera bewaking, geeft fijn en veilig gevoel. Altijd mogelijk om de loods in te komen zonder bijkomende kosten. Vriendelijk personeel en service voorafgaande ook goed geweest telefonisch.
Uitstekend
Bij binnenkomst werden we gelijk correct geholpen door de medewerker aan de receptie.

Hij hielp ons de ruimte te berekenen, waarbij we de afmetingen aardig bleken te hebben ingeschat, hij kwam op het zelfde volume uit.

De afhandeling van het contract verliep zeer vlot, alle kosten en periodes werden naast elkaar gelegd, de regels binnen de opslag werden verduidelijkt,hoe de toegangscode gebruikt wordt, eigenlijk alles dat we horen te weten en dat wat nuttig of handig kan zijn.

Deze medewerker van Shurgard Maastricht, het filiaal langs de treinbaan, zou goed voor mentor/docent van Shurgard door kunnen gaan.

Locatie van onze vestiging in Maastricht-Zuid

Daarom opslagruimte huren bij Shurgard

Wij bellen u terug!

Hulp nodig?

Geen zorgen - het reserveren van opslagruimte is zonder risico en u mag zich bedenken! Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

BEL ME TERUG!