Opslagruimte bij Shurgard Maastricht-Noord

Galjoenweg 41
6222 NS MAASTRICHT
043 362 2933

Opslagruimte bij Shurgard Maastricht-Noord

  • Aan de Galjoenweg op industrieterrein Beatrixhaven
  • Vlakbij station Maastricht Noord
  • Goed bereikbaar vanaf de A2, afrit 52, Maastricht-Noord en de A79 afrit 1, Bunde
  • Opslagruimte van 0,5 m² t/m 70 m² beschikbaar
  • Ook lockers aanwezig
  • Motorstalling met stroomaansluiting
  • Verwarmde en geventileerde opslagruimtes op de begane grond
  • Opslagruimte voor de regio Bunde, Meerssen, Maastricht Airport, Valkenburg en Lanaken in België
 

Tijdelijke opslag in Maastricht-Noord

In het noorden van Maastricht vindt u snel en gemakkelijk opslagruimte. Shurgard heeft een vestiging aan de Galjoenweg op industrieterrein Beatrixhaven. Wij maken ons sterk voor flexibele opslagruimte. Dat betekent dat u ook voor zeer korte termijn bij ons een opslagruimte kunt huren. Ideaal tijdens een verbouwing of renovatie. Maar ook voor lange termijn bent u bij ons welkom.

Shurgard Maastricht-Noord heeft verschillende soorten opslagruimtes voor elke wens. Van compacte lockers voor bijvoorbeeld muziekinstrumenten of winterbanden, tot zeer grote opslagruimtes van 70 m2 waar u een flinke bedrijfsvoorraad in kwijt kunt. Wij helpen daarom zowel particulieren als zakelijke klanten. U kunt ook uw motor bij ons stallen in een van de speciale opslagunits inclusief stroomaansluiting. Shurgard Maastricht-Noord bestaat uit 771 opslagunits, wat neerkomt op 3765 m2 aan opslagruimte. Bekijk meteen de actuele prijzen van onze vestiging in Maastricht-Noord.

Gemakkelijk te bereiken met auto of bus

Onze vestiging in Maastricht-Noord is gemakkelijk te bereiken, zelfs als u met een auto met aanhangwagen of een volgeladen bus rijdt. Vanaf de A2 neemt u afrit 52, Maastricht-Noord. En vanaf de A79 neemt u afrit 1, Bunde. U bent zo binnen enkele minuten bij de Galjoenweg.

Komt u met het openbaar vervoer? Neem dan bus 7, deze stopt bij halte Galjoenweg, vlak voor ons pand. Maar ook de trein is niet ver weg: station Maastricht-Noord ligt op enkele minuten loopafstand van onze Shurgard vestiging.

Praktische drive-through voor uw auto

Sjouwen met zware spullen? Niet bij Shurgard! Shurgard Maastricht-Noord is voorzien van een zeer grote drive-through. U kunt met uw auto zo het pand binnen rijden en uw spullen overdekt laden en lossen. Met een van de aanwezige trolleys vervoert u snel en gemakkelijk spullen naar een van de twee brede goederenliften.

Laden lossen in de grote drive-through

Een opslagruimte reserveren bij Shurgard gaat snel en gemakkelijk. Bekijk onze actuele prijzen en reserveer meteen online. Of kom eens langs bij onze vestiging. Wij zijn aanwezig van 9.30 uur tot 18.00 uur van maandag tot en met zaterdag. Wij geven u ook graag advies over het opslaan van uw spullen. Waarschijnlijk heeft u een minder grote opslagruimte nodig dan u denkt.

Ook voor verhuisdozen in Maastricht

Gaat u verhuizen, of wilt u voor lange tijd breekbare spullen opslaan? Bekijk dan eens onze inpakmaterialen. In onze vestigingen verkopen wij niet alleen verschillende maten verhuisdozen, maar ook beschermende verhuisdekens, tape-guns en noppenfolie. Aan alles is gedacht, zo hebben we ook matrashoezen en gerecycled papier voor bescherming van glazen, servies of andere breekbare zaken.

Elke klant persoonlijke toegang

Toegang met uw persoonlijke toegangscode

Wij nemen het opslaan en beveiligen van uw spullen zeer serieus. Daarom hebben alleen klanten toegang tot het pand buiten onze openingstijden. Shurgard klanten kunnen tussen 6.00 uur en 23.00 uur het terrein en pand betreden met hun persoonlijke toegangscode. Op aanvraag kunt u ook 24 uur per dag toegang krijgen. Uw opslagruimte is voorzien van een slot waar alleen u de sleutel van heeft.

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Maastricht-Noord

Openingstijden

Toegangstijden

maandag
09.30 - 18.00 uur
dinsdag
09.30 - 18.00 uur
woensdag
09.30 - 18.00 uur
donderdag
09.30 - 18.00 uur
vrijdag
09.30 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 16.00 uur
zondag
gesloten
maandag
06.00 - 23.00 uur
dinsdag
06.00 - 23.00 uur
woensdag
06.00 - 23.00 uur
donderdag
06.00 - 23.00 uur
vrijdag
06.00 - 23.00 uur
zaterdag
06.00 - 23.00 uur
zondag
06.00 - 23.00 uur
(24-uur toegang op aanvraag)

Locatie van onze vestiging in Maastricht-Noord

Daarom opslagruimte huren bij Shurgard

Wij bellen u terug!

Hulp nodig?

Geen zorgen - het reserveren van opslagruimte is zonder risico en u mag zich bedenken! Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

BEL ME TERUG!