Opslagruimte bij Shurgard Kerkrade

Wiebachstraat 79
6466 NG KERKRADE
045 546 8440

Opslagruimte bij  Shurgard Kerkrade

  • Gelegen naast het voetbalstadion van Roda JC
  • Naast de N281, afrit Kerkrade-West
  • Vanaf de N300 richting Heerlen/Parkstad
  • Opslagruimtes van 1,5 m2 t/m 22 m2
  • Verwarmde en geventileerde opslagruimtes
  • Alle opslagruimtes zijn minimaal 3 meter hoog
  • Opslagmogelijkheden voor motoren en quads
  • Opslagruimte voor de regio Parkstad Limburg en de Oostelijke Mijnstreek
  • Ontdek Shurgard Kerkrade in een virtuele tour
 

Tijdelijke opslag in Kerkrade

Tijdelijke opslag nodig? Geen probleem, want ook in Kerkrade, of Kirchroa, kunt u gebruik maken van de professionele opslagmogelijkheden van Shurgard. Of u nu een particulier bent die slechts voor enkele weken wat meubels wil stallen, of een ZZP’er die voor lange tijd bouwmaterialen of bedrijfsvoorraad wil opslaan. Shurgard Kerkrade heeft 606 opslagunits, wat op bijna 5000 m2 aan ruimte neerkomt. Ook bieden wij opslag voor uw motor of quad. Als Roda JC fan heeft u onze Shurgard vestiging wellicht al eens gezien, we zitten namelijk naast het stadion! Ook vindt u de Decathlon, Burger King en de Hornbach bij ons in de buurt. Shurgard Kerkrade is ideaal voor inwoners van de plaatsen Spekholzerheide, Heerlen, Bocholtz, Landgraaf, Gulpen en Itteren. Bekijk onze actuele prijzen voor opslagruimte in Kerkrade.

Perfecte ligging in Kerkrade

Shurgard gaat altijd voor optimale bereikbaarheid. U wilt niet in de file staan met een volgeladen bestelbus, of over smalle straatjes rijden met een aanhanger vol verhuisdozen. Location, location, location, is ons devies. Shurgard Kerkrade is daarom gemakkelijk te bereiken vanaf de N300 – u volgt de richting Heerlen en rijdt zo bedrijventerrein Parkstad op.

Vanaf de N281 is het nog gemakkelijker, u kunt onze vestiging aan de Wiebachstraat al zien vanaf de weg. Afrit Kerkrade-West is op enkele meters afstand. Even om het Roda JC stadion heenrijden.

Ook de bus stopt vlakbij. Bus 27 stopt bij de halte Wiebachstraat, tegenover onze ruime parkeergelegenheid.

Prima parkeergelegenheid en opslagmogelijkheden

Het opslaan van spullen gaat bij Shurgard snel en gemakkelijk. Wij hebben voldoende parkeergelegenheid voor ons pand. Parkeren rond het Roda JC stadion is dus geen probleem. U kunt ook met uw voertuig voor een van onze twee grote goederenliften parkeren, zodat u gemakkelijk kunt laden en lossen. In de grote opslagruimtes op de begane grond aan de straatzijde kunt u snel zware spullen aanvullen of ophalen. Ideaal als u vaak en snel uw voorraad moet controleren of aanvullen.

Snel lossen, snel laden

Aandacht voor de klant

Weet u niet hoeveel ruimte u nodig hebt? Geen probleem, want de medewerkers van Shurgard Kerkrade helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing. Wij zijn aanwezig op maandag tot en met zaterdag van 9.30 uur tot 18.00 uur. Er is aandacht voor elke klant. Vaak komen wij met u tot de conclusie dat u veel minder ruimte nodig hebt dan u dacht en betaalt u niet te veel. Wilt u meteen een goede inschatting maken van de benodigde ruimte? Gebruik dan onze ruimtecalculator.

Goederenhotel Shurgard

Naast particulieren maken ook veel bedrijven gebruik van de flexibele opslagmogelijkheden van Shurgard Kerkrade. We noemen onze vestigingen ook wel ‘goederenhotels’. Veel zakelijke klanten slaan bij ons materiaal op, zoals promotiemateriaal, bedrijfsinterieurs of bouwmaterialen. Onder onze klanten zijn ook veel vertegenwoordigers uit zowel Nederland als Duitsland. U vindt bij ons ook verschillende verpakkingsmaterialen om uw producten mee te beschermen.

Als klant van Shurgard heeft u middels u persoonlijke toegangscode toegang tot ons terrein en pand. Uw eigen opslagruimte sluit u af met een cilinderslot waarvan alleen u de sleutel. U hebt elke dag toegang van 6.00 uur tot 23.00 uur. Op aanvraag kunt u 24-uurs toegang krijgen.

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Kerkrade

Openingstijden

Toegangstijden

maandag
09.30 - 18.00 uur
dinsdag
09.30 - 18.00 uur
woensdag
09.30 - 18.00 uur
donderdag
09.30 - 18.00 uur
vrijdag
09.30 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 16.00 uur
zondag
gesloten
maandag
06.00 - 23.00 uur
dinsdag
06.00 - 23.00 uur
woensdag
06.00 - 23.00 uur
donderdag
06.00 - 23.00 uur
vrijdag
06.00 - 23.00 uur
zaterdag
06.00 - 23.00 uur
zondag
06.00 - 23.00 uur
(24-uur toegang op aanvraag)

84% van onze klanten zijn tevreden met deze vestiging (19 beoordelingen)


Datum Score Commentaar klant
Goed
.........
Uitstekend
goede en duidelijke uitleg
Uitstekend
De medewerker gaf uitstekende uitleg en was heel vriendelijk!

Locatie van onze vestiging in Kerkrade

Daarom opslagruimte huren bij Shurgard

Wij bellen u terug!

Hulp nodig?

Geen zorgen - het reserveren van opslagruimte is zonder risico en u mag zich bedenken! Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

BEL ME TERUG!