Opslagruimte huren in Zuid-Limburg

Wilt u renoveren en zoekt u opslagruimte voor uw inboedel? Of gaat uw kind studeren aan de Universiteit van Maastricht of bij Hogeschool Zuyd en zoekt u snel tijdelijke opslag voor meubels en volle verhuisdozen? Kom dan langs bij een van onze vestigingen in Zuid-Limburg. Of u nu in de omgeving van Maastricht woont, of in de Oostelijke Mijnstreek rond Kerkrade, Shurgard heeft altijd de juiste opslagruimte voor u.


Ook in de Oostelijke Mijnstreek

Shurgard biedt opslagruimte voor de hele regio Zuid-Limburg en de Oostelijke Mijnstreek. Onze vestiging in Maastricht-Zuid is goed bereikbaar als u in Cadier en Keer, Margraten, Gulpen of Valkenburg woont. Bewoners van Lanaken, Meerssen, Bunde en Rothem vinden bij Shurgard Maastricht-Noord opslagruimte. Bewoners van Simpelveld, Heerlen, Parkstad Limburg en Landgraaf vinden hun ideale opslagruimte bij Shurgard Kerkrade.


Opslagruimtes vanaf €1*


Opslagruimte huren bij Shurgard in Kerkrade of Maastricht is voordelig. De eerste maand huurt u al opslag voor slechts €1. Dit geldt ook als u maar een maand gebruik maakt van onze opslagmogelijkheden.

Selecteer een Shurgard vestiging in Zuid-Limburg om prijzen te zien:

Waarom is Shurgard de beste keuze in Zuid-Limburg?

  • Shurgard bedient heel Zuid-Limburg met drie vestigingen: u vindt ons in Maastricht-Noord, Maastricht -Zuid en in Kerkrade.
  • Veiligheid is onze prioriteit. Al onze vestigingen zijn voorzien van camerabewaking. Met een unieke pincode heeft u toegang tot het Shurgard pand. Met uw sleutel heeft alleen u heeft toegang tot uw persoonlijke opslagruimte.
  • Laden en lossen? Geen probleem! Onze opslagunits zijn berekend op grote vrachtwagens, aanhangwagens en bestelbussen. U kunt gemakkelijk onze vestiging bereiken en snel uw spullen opslaan.
  • Ook met het openbaar vervoer kunt u gemakkelijk bij Shurgard terecht. Zowel onze vestigingen in de Oostelijke Mijnstreek als in de regio Maastricht zijn goed bereikbaar met de bus.
  • Voor elke wens heeft Shurgard een oplossing: Wij zijn heel flexibel en voorzien u van een unit voor korte of lange tijd.

Professioneel, veilig en efficiënt

Maak kennis met de veelzijdige opslagmogelijkheden van Shurgard in Zuid-Limburg. Onze opslagruimtes zijn veilig, verwarmd en goed geventileerd. Voor elke situatie hebben wij de juiste oplossing. Gaat u verhuizen en wilt u uw meubelopslag professioneel aanpakken? Laat dan niets aan het toeval over en maak gebruik van onze opslagruimtes; in onze vestigingen vindt u alles voor het veilig opslaan van uw spullen, zoals verhuisdozen en inpakmateriaal. Ook zakelijke klanten kunnen bij Shurgard terecht in Zuid-Limburg voor de ideale oplossing voor het opslaan van archieven en (winkel) vooraad. U heeft 7 dagen per week toegang tot uw opslagruimte.

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Zuid-Limburg:

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 4100

Bel me terug

Bel mij