Opslagruimte bij Shurgard Utrecht Zuilen

CAB-Rondom 20
3534 BE UTRECHT
030 241 58 88

Opslagruimte bij Shurgard Utrecht Zuilen

  • Naast treinstation Utrecht Zuilen, tussen de Amsterdamsestraatweg en de Vleutenseweg
  • Gemakkelijk te bereiken vanaf Utrecht Centrum en de A2
  • Zeer grote drive-in voor overdekt laden en lossen
  • 1250 opslagruimtes in allerlei soorten en maten
  • Ook speciale ruimtes voor het stallen van uw motor
  • Opslagruimte voor de regio Zuilen, Tuinwijk, Wijk C en Utrecht Centrum
 

Tijdelijke opslag bij Shurgard Utrecht Zuilen

Bent u op zoek naar opslagruimte in de regio Utrecht Zuilen? Kies dan voor onze Shurgard vestiging aan de CAB-Rondom 20. Ons pand beschikt over maar liefst 1250 opslagruimtes, verdeeld over drie verdiepingen. Zo kunt u al een box huren vanaf 1 m² tot 27 m². Voor ieder wat wils dus.

Het huren van opslagruimte is ideaal als u midden in een verhuizing of verbouwing zit en u uw inboedel tijdelijk wilt opslaan. Ook voor studenten zijn wij de ideale keuze vanwege onze scherpe tarieven. Woont u tijdens uw studie op een kleine kamer en heeft u geen ruimte voor al uw spullen? Ook dan zijn wij de juiste keuze met al voordelige boxen te huur vanaf 1 m².

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het veilig stallen van uw oldtimer of motor in een van onze speciale motorboxen. Zo weet u zeker dat uw kostbare voertuig veilig opgeborgen staat.

Direct naast treinstation Utrecht Zuilen en vlakbij de A2

Onze Shurgard vestiging in Utrecht Zuilen is zowel met de auto als met het openbaar vervoer prima te bereiken. Ons pand ligt direct naast treinstation Utrecht Zuilen. Vanuit de trein kunt u ons pand al zien liggen. Daarnaast stopt buslijn 25 vlakbij ons gebouw, halte bedrijventerrein Zuilen.

Komt u met de auto? Onze vestiging is makkelijk bereikbaar vanaf 2 grote doorgaande wegen in Utrecht: de Vleutenseweg en de Amsterdamsestraatweg. Op 3 kilometer afstand van deze vestiging loopt de A2. Vanaf de A2 neemt u afrit 8 Utrecht Centrum. Neem de Stadsbaan Leidsche Rijn en Vleutenseweg naar de Cartesiusweg. Sla rechtsaf op de Perronlaan en dan linksaf naar de CAB-Rondom.

Makkelijk en snel laden en lossen dankzij onze handige drive-in

Bij Shurgard hoeft u nooit met zware spullen te tillen. Dankzij onze speciale drive-in kunt u gemakkelijk ons pand binnenrijden. Bij binnenkomst met de auto zal de grootte en de opstelling van de drive-in u verbazen. Er is een eindeloze gang met aan weerszijde de begane grond en de eerste verdieping die beide duidelijk zichtbaar zijn.

Aan de binnenzijde van het pand zijn veel overdekte parkeerplaatsen, groot genoeg om zelfs auto’s met aanhanger te parkeren. Wanneer uw box zich op de eerste verdieping of de begane grond bevindt, kunt u gebruik maken van onze vijf ruime liften. Naast de liften vindt u steekkarren en trolleys, zodat u uw spullen gemakkelijk door het pand kunt verplaatsen.

Voor nog sneller laden en lossen kunt u ook een opslagruimte aan de straatkant huren. Bij deze opslagruimtes kunt u uw voertuig direct voor uw eigen opslagruimte parkeren.

handige drive-in om dicht bij uw box te komen

Prijzen van opslagruimte in Zuilen

Als u aan het verhuizen of verbouwen bent, dan heeft u al te maken met allerlei (onverwachte) kosten. Gelukkig is opslagruimte huren bij Shurgard Utrecht Zuilen heel betaalbaar. Bij Shurgard zijn we open over onze prijzen en daarom kunt u alle prijzen van opslagruimte bij Shurgard Utrecht Zuilen online bekijken en vergelijken. Kies de opslagruimte die bij u past en reserveer online – gemakkelijk en snel!

Permanente bewaking van uw kostbaarheden

Uw kostbaarheden kunt u veilig bij ons opslaan. Onze opslagruimtes worden 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaakt middels professionele camerabewaking. Extra beveiliging staat continu standby en grijpt in bij eventuele calamiteiten.

Daarnaast hebben klanten alleen toegang tot het pand middels een persoonlijke toegangscode, waarmee u van 06.00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds toegang heeft tot het pand en uw eigen verdieping. Uw opslagruimte zelf is afgesloten met een cilinderslot waarvan alleen u de sleutel heeft. Indien gewenst kunt u 24-uurs toegang aanvragen.

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Utrecht Zuilen:

Openingstijden

Toegangstijden

maandag
09.30 - 18.00 uur
dinsdag
09.30 - 18.00 uur
woensdag
09.30 - 18.00 uur
donderdag
09.30 - 18.00 uur
vrijdag
09.30 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 16.00 uur
zondag
gesloten
maandag
06.00 - 23.00 uur
dinsdag
06.00 - 23.00 uur
woensdag
06.00 - 23.00 uur
donderdag
06.00 - 23.00 uur
vrijdag
06.00 - 23.00 uur
zaterdag
06.00 - 23.00 uur
zondag
06.00 - 23.00 uur
(24-uur toegang op aanvraag)

83% van onze klanten zijn tevreden met deze vestiging (18 beoordelingen)


Datum Score Commentaar klant
Matig
Bij het opstellen van het contract bleek dat ik dezelfde gegevens moest invullen als ik eerder al had gedaan. Als het goed is staat (bij terugkerende huurder) alles al in het systeem en hoef je klanten hiermee niet te belasten.
De medewerker maakt er een gezellige boel van. Er ging vanalles fout en tussendoor ging hij ook nog een andere klant helpen. Dat had hij wel even mogen vragen. Ik had geen erge haast, maar dit was niet netjes.
Verder was er niets mis met prijs en product. De afhandeling kan echter 10x beter....
Uitstekend
uitstekend geholpen, snel en behulpzaam en meegedacht met benodigde m2 die ik nodig had
Goed
Naar verwachting netjes en attent geholpen.

Locatie van onze vestiging in Utrecht Zuilen

Daarom opslagruimte huren bij Shurgard

Wij bellen u terug!

Hulp nodig?

Geen zorgen - het reserveren van opslagruimte is zonder risico en u mag zich bedenken! Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

BEL ME TERUG!