Opslagruimte bij Shurgard Utrecht Franciscus

Franciscusdreef 68
3565 AC UTRECHT
030 264 45 00

Opslagruimte bij Shurgard Utrecht Franciscus

  • Aan de noord kant van Utrecht, gelegen tussen de A2 en A27
  • Aan de Franciscusdreef, tussen Carpetright en Jumbo
  • Ook kleine opslagruimtes vanaf 1,5 m² (4,5 m³) beschikbaar
  • Bestaande uit 681 units
  • Snel en overdekt laden en lossen dankzij onze speciale drive-in
  • Opslagruimte voor de regio Utrecht Overvecht, Maarssen, Vleuten, Zeist, De Bilt en Breukelen
 

Tijdelijke opslag bij Shurgard Utrecht Franciscus

Gaat u binnenkort verhuizen of zit u al midden in een verhuizing of verbouwing? Of gaat u studeren in een andere stad? Heeft u extra opslagruimte nodig voor uw bedrijfsvoorraad? Wat de situatie ook is, u wilt natuurlijk dat uw spullen veilig opgeborgen staan. Bij Shurgard kunt u daarop vertrouwen. Wij zijn al twintig jaar self storage experts en bieden opslagruimtes in verschillende maten, voor elke wens.

Onze vestiging in Utrecht Franciscus beschikt over 681 opslagruimtes, verdeeld over twee verdiepingen. In totaal heeft ons pand opslagruimte voor 4720m² in alle soorten en maten. U kunt er dus zeker van zijn dat wij de passende ruimte hebben, wat uw situatie ook is.

Gemakkelijk te bereiken vanaf de A2 en A27

Onze vestiging aan de Franciscusdreef is zowel vanaf de A2 als A27 gemakkelijk te bereiken. U rijdt vanaf de A2 naar Overvecht. Neem afrit 31 Maarssen vanaf de A27. Volg de Ring Utecht/N230 naar de Franciscusdreef. U vindt ons pand tussen Carpetright en Jumbo, op de hoek Franciscusdreef – Sint Laurensdreef. U kunt ons pand herkennen aan de grote vuurtoren op het dak.

Ook met het openbaar vervoer is onze vestiging aan de Franciscusdreef prima te bereiken. Er stoppen meerdere bussen op loopafstand van ons pand.

Sla uw kostbaarheden veilig op

Uw meubels en andere kostbare goederen staan veilig opgeslagen bij Shurgard. U kunt ons pand alleen via de voorzijde betreden middels een persoonlijke toegangscode. Alle klanten van Shurgard ontvangen een persoonlijke code, waarmee de klant slechts toegang heeft tot de verdieping waar zijn of haar eigen opslagruimte zich bevindt. Uw opslagruimte zelf is afgesloten met een cilinderslot waarvan alleen u de sleutel heeft.

Alle opslagruimtes zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week voorzien van cameratoezicht. Ook maken wij gebruik van de diensten van een professioneel beveiligingsfirma.

Dagelijks heeft u tussen 6.00 uur en 23.00 uur toegang tot ons pand. Op verzoek kunt u 24-uurs toegang krijgen.

Snel en gemakkelijk laden en lossen

Gebruik onze trolleys en steekwagens om uw spullen van en naar uw opslagruimte te brengenBij Shurgard maken wij het u zo gemakkelijk mogelijk en hoeft u nooit met zware spullen te tillen. Ons pand is ruim en overzichtelijk opgezet zodat u met uw voertuig nooit ver van uw opslagruimte vandaan bent.

Via onze handige drive-in kunt u ons pand binnenrijden. Onze binnenplaats biedt ruimte voor vijf auto’s. Verder beschikt de drive over een lift waar trolleys en steekwagens beschikbaar staan. U hoeft nooit met zware meubels of andere artikelen te sjouwen. In onze ruime goederenlift kunt u uw spullen naar hogere verdiepingen verplaatsen.

Naast de inpandige opslagruimtes hebben we bij Shurgard ook opslagruimtes direct aan de straatzijde, zodat u met de auto pal naast uw opslagruimte kunt parkeren.

Opslagruimtes aan de straatkant voor makkelijk laden en lossen

Wat kost opslagruimte bij Shurgard Utrecht Franciscus

Welke opslagruimte u ook kiest, opslagruimte huren bij Shurgard is een betaalbare optie. Veel van onze opslagruimtes komen in aanmerkingen voor onze 1e maand promotie, waarbij u minder betaalt voor uw eerste maandhuur – soms slechts € 1! Ook hebben wij regelmatig promoties en andere kortingen. En het mooiste? Alle promoties kunt u combineren.

Kijk naar alle prijzen van opslagruimtes bij Shurgard Utrecht Franciscus en oordeel zelf hoe betaalbaar het is om opslagruimte te huren bij Shurgard.

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Utrecht Franciscus:

Openingstijden

Toegangstijden

maandag
09.30 - 18.00 uur
dinsdag
09.30 - 18.00 uur
woensdag
09.30 - 18.00 uur
donderdag
09.30 - 18.00 uur
vrijdag
09.30 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 16.00 uur
zondag
gesloten
maandag
06.00 - 23.00 uur
dinsdag
06.00 - 23.00 uur
woensdag
06.00 - 23.00 uur
donderdag
06.00 - 23.00 uur
vrijdag
06.00 - 23.00 uur
zaterdag
06.00 - 23.00 uur
zondag
06.00 - 23.00 uur
(24-uur toegang op aanvraag)

100% van onze klanten zijn tevreden met deze vestiging (14 beoordelingen)


Datum Score Commentaar klant
Uitstekend
Vriendelijk en correct behandelt door het personeel.
Goed
Your staff, Anouk, was very helpful and friendly. Accurate information, advice, polite and cheerful.
Uitstekend
Vriendelijke medewerker, duidelijke uitleg en een snelle afhandeling van het geheel!

Locatie van onze vestiging in Utrecht Franciscus

Daarom opslagruimte huren bij Shurgard

Wij bellen u terug!

Hulp nodig?

Geen zorgen - het reserveren van opslagruimte is zonder risico en u mag zich bedenken! Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

BEL ME TERUG!