Opslagruimte bij Shurgard Nieuwegein

Ravenswade 1c
3439 LD NIEUWEGEIN
030 287 51 90

Opslagruimte bij Shurgard Nieuwegein

  • Gelegen vlakbij de Ring Utrecht (A12) op industrieterrein Laagraven
  • Naast de McDonald's en Hornbach
  • Ook gemakkelijk toegankelijk voor vrachtauto’s
  • Opslagruimtes vanaf 1,5 m² t/m 27 m² beschikbaar
  • Bestaande uit 713 units
  • Snel en overdekt laden en lossen dankzij onze speciale drive-in
  • Opslagruimte voor de regio Nieuwegein, Hoograven, Lunetten en Houten
 

Tijdelijke opslag bij Shurgard Nieuwegein

Zit u midden in een verhuizing, verbouwing of renovatie en zoekt u een opslagruimte waar u tijdelijk uw meubels en andere spullen kwijt kunt? Of heeft u een (web)winkel en heeft u niet genoeg ruimte voor de voorraad? Shurgard heeft opslagruimtes en boxen voor iedereen, wat de situatie ook is.

In totaal heeft onze vestiging in Nieuwegein 713 units, verdeeld over vijf verdiepingen. Qua ruimte is er voor ieder wat wils: van compacte opslagruimtes voor een paar verhuisdozen en seizoensartikelen tot grote opslagruimtes voor de inhoud van meerdere kamers. De totale ruimte aan opslag van 5631 m² is verdeeld over opslagruimtes en boxen tussen 1.5 m² tot 27 m².

Shurgard Nieuwegein is dagelijks tussen 6.00 uur ’s ochtends en 23.00 uur ‘s avonds geopend. Daarnaast kunt u op aanvraag 24-uurs toegang krijgen. Gebruiksvriendelijk en flexibel, daar maken wij ons sterk voor.

Centrale ligging ten zuiden van Utrecht

Onze Shurgard vestiging op industrieterrein Laagraven in Nieuwegein ligt vlakbij de A12 en A27 aan de zuid kant van Utrecht. Vanaf de A12 neemt u afrit 18 Hoograven Lunetten Houten. Volg onderaan de afrit de borden richting Houten. Ga verder op de Laagravenseweg/N408 en sla dan rechtsaf naar de Ravenswade in Nieuwegein. U vindt onze vestiging aan uw linker kant, naast de McDonald’s en Hornbach.

Ook met het openbaar vervoer kunt u ons prima bereiken. Er stoppen meerdere bussen op loopafstand van ons pand.

Vanwege de centrale ligging vlakbij de Ring Utrecht (A12) is ons pand aan de Ravenswade in Nieuwegein ideaal voor vertegenwoordigers. Vaak is het voor landelijk opererende ondernemingen een stuk efficiënter om vertegenwoordigers vanuit opslagruimtes in hun eigen rayon te bevoorraden. Deze Shurgard vestiging is ook ideaal voor inwoners van Nieuwegein, Hoograven, Lunetten, Houten, IJsselstein, Vianen, Vreeswijk en Jutphaas.

Sla uw kostbaarheden veilig op

toegang tot uw opslag met een persoonlijke codeBij Shurgard kunt u er op vertrouwen dat uw kostbaarheden veilig in onze opslagruimtes opgeslagen staan. Zo is ons pand 24 uur per dag, 7 dagen per week van cameratoezicht voorzien.

Daarnaast heeft u alleen toegang tot ons terrein middels een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft u ook toegang tot de verdieping waar uw box zich bevindt. U heeft als enige de sleutel van het cilinderslot waarmee uw box wordt afgesloten.

Daarnaast heeft u alleen toegang met een persoonlijke toegangscode. Hiermee heeft u toegang tot uw box en de verdieping waar uw opslagruimte zich bevindt.

Snel en gemakkelijk laden en lossen

Bij Shurgard hoeft u nooit met zware spullen te tillen. Via onze speciale drive-through kunt u zelfs ons pand binnenrijden, zodat u overdekt kunt laden en lossen.

Onze vestiging aan de Ravenswade heeft een groot buitenterrein met twee ruime ingangen die direct toegang tot de lift bieden. Naast de lift zijn trolleys en steekkarren beschikbaar zodat u uw spullen makkelijk door het pand kunt verplaatsen.

Dankzij het grote buitenterrein is het zelfs mogelijk om met een vrachtauto rond het gebouw te rijden, zodat u niet achteruit hoeft te rijden. Vanaf het buitenterrein zijn onze direct access opslagruimtes bereikbaar. Deze opslagruimtes zijn erg handig als u vaak toegang tot uw goederen nodig heeft. U kunt uw voertuig direct voor uw opslagruimte parkeren voor nog sneller en gemakkelijker laden en lossen.

Wat kost opslagruimte bij Shurgard Nieuwegein?

De huur die u betaalt voor opslagruimte bij Shurgard Nieuwegein hangt onder andere af van de grootte van de opslagruimte en de bijbehorende extra’s. Bij Shurgard zijn onze prijzen transparant: u kunt alle prijzen van opslagruimte bij Shurgard Nieuwegein online bekijken en vergelijken. Kies uw opslagruimte en reserveer vandaag nog!

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Nieuwegein:

Openingstijden

Toegangstijden

maandag
09.30 - 18.00 uur
dinsdag
09.30 - 18.00 uur
woensdag
09.30 - 18.00 uur
donderdag
09.30 - 18.00 uur
vrijdag
09.30 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 16.00 uur
zondag
gesloten
maandag
06.00 - 23.00 uur
dinsdag
06.00 - 23.00 uur
woensdag
06.00 - 23.00 uur
donderdag
06.00 - 23.00 uur
vrijdag
06.00 - 23.00 uur
zaterdag
06.00 - 23.00 uur
zondag
06.00 - 23.00 uur
(24-uur toegang op aanvraag)

88% van onze klanten zijn tevreden met deze vestiging (17 beoordelingen)


Datum Score Commentaar klant
Goed
Goed en duidelijke uitleg
Goed
Klantvriendelijk en behulpzaam
Uitstekend
Mooie ruimte en zeer goede service

Locatie van onze vestiging in Nieuwegein

Daarom opslagruimte huren bij Shurgard

Wij bellen u terug!

Hulp nodig?

Geen zorgen - het reserveren van opslagruimte is zonder risico en u mag zich bedenken! Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

BEL ME TERUG!