Shurgard opslagruimte in de Domstad en omgeving

Prachtige gebouwen, de indrukwekkende Domtoren, prestigieuze opleidingen waaronder de Universiteit van Utrecht en verschillende hoofdkantoren: Utrecht heeft het allemaal. Wat uw situatie ook is, Shurgard Utrecht biedt betaalbare opslagruimtes waar u veilig uw spullen kunt opslaan.


Voor al €1* per maand heeft u opslagruimte in Utrecht


Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten: in Utrecht en omgeving huurt u al een ruimte voor opslag vanaf €1* per maand! Zelfs als u van plan bent maar 1 maand van dit aanbod gebruik te maken. Tijdelijke opslag vindt u nergens goedkoper!

Kies een vestiging in Utrecht en omgeving om prijzen en meer informatie te zien:

De voordelen van tijdelijke opslagruimte huren bij Shurgard in regio Utrecht

  • Bij u in de buurt: met 4 Shurgard vestigingen in de regio Utrecht, is er altijd een opslagruimte bij u in de buurt; van de Domtoren tot Nieuwegein.
  • Goed bereikbaar: de Shurgard vestigingen in regio Utrecht liggen langs belangrijke toegangswegen en doorgaande wegen. Goed bereikbaar dus!
  • Veilige ruimtes, toegang met pincode en camerabewaking: uw spullen zijn veilig opgeslagen bij Shurgard. U bent de enige die toegang heeft tot uw opslagunit met een unieke sleutel.
  • Geen parkeerproblemen: parkeren lastig in Utrecht? Alle auto’s zijn bij ons welkom! En parkeren voor de deur is gratis. Indien u wenst kunt u zelfs met uw (bestel)wagen tot aan uw opslagunit rijden.
  • Flexibele toegang: 7 dagen per week, van 6:00 tot 23:00, heeft u toegang tot uw opslagruimte. Wilt u ook midden in de nacht bij uw spullen kunnen? Dan kunt u 24-uurs toegang aanvragen.
  • Flexibele contractduur: Wij bieden opslagmogelijkheden voor zowel de korte als de lange termijn. Voor iedere huurperiode hebben wij een passende opslagruimte. U bepaalt de periode, wij zorgen voor de opslag!
  • Shurgard heeft alles wat u nodig heeft: ook helpen we u graag met het opbergen en bewaren van uw bezittingen. Verschillende soorten dozen, inpakmateriaal, noppenfolie en tape zijn verkrijgbaar op onze vestigingen. En bij de meeste vestigingen kunt u ook een aanhanger huren!

Andere Shurgard vestigingen vlakbij Utrecht:

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 4100

Bel me terug

Bel mij