Opslagruimte huren in Tilburg

Goedkope opslagruimte in het centrum van Tilburg? Het kan bij Shurgard. Onze vestiging in de ‘Kruikestad’ biedt u veilige opslag voor uw inboedel of bedrijfsvoorraad. U vindt ons vlakbij het centrum, op maar 2 kilometer afstand van de Oude Markt, de 013 en de Tilburgse Kermis, op de Ringbaan.


Huren op de Ring voor €1


Ruimte huren bij het centrum van Tilburg hoeft niet duur te zijn. Maak kennis met de service van Shurgard voor een ongelooflijk lage prijs; u huurt de eerste maand bij ons voor maar €1. Ook als u maar een maand gebruik wilt maken van onze opslagfaciliteiten.

Selecteer een vestiging in Tilburg om prijzen te zien

Waarom kiezen voor Shurgard Tilburg?

 

  • Midden in Tilburg: U vindt onze Shurgard vestiging midden in de stad, op de Ringbaan Oost. Tegenover de Texaco en vlakbij het Rosmolenplein. U bent er snel vanuit het centrum, maar ook vanaf de snelweg.
  • Zo lang of kort als u wilt: U bent welkom bij Shurgard, ongeacht uw huurtermijn. Of u nu slechts tijdelijk een opslagruimte nodig hebt voor uw inboedel, of juist voor langere termijn meubels wilt stallen, wij staan voor u klaar.
  • De juiste veiligheid: U vertrouwt uw kostbaarheden aan ons toe, en wij nemen dat zeer serieus. Als huurder bent u de enige die toegang heeft tot uw opslagruimte middels een pincode en eigen slot. Onze vestiging is tevens voorzien van camerabewaking.
  • Gemakkelijk laden en lossen: Ook al heeft u een afgeladen aanhangwagen of bomvolle bestelbus, laden en lossen is bij Shurgard geen probleem. Verschillende opslagruimtes liggen aan de straat, zodat u heel dicht met uw auto bij de ruimte kunt komen.
  • Flexibele toegang: 7 dagen per week, van 6 uur ’s ochtends tot 11 uur ‘s avonds, kunt u gemakkelijk bij uw spullen. Wilt u ook midden in de nacht toegang hebben tot uw opslagruimte? Dan kunt u op aanvraag 24 uur per dag toegang krijgen.

Opslag in het centrum van Tilburg

 

Shurgard Tilburg is vanuit alle richtingen prima te bereiken. Vanaf bijvoorbeeld knooppunt De Baars bent u binnen minuten bij onze vestiging. Dat geldt ook voor bezoekers die uit het centrum komen, u rijdt immers zo de Ring op. Wij zijn daarom ook een goed opslagalternatief voor inwoners van Goirle, Oisterwijk, Berkel-Enschot en Boxtel.

 

Bij Shurgard Tilburg vindt u een oplossing voor uw ruimteprobleem, of u nou tijdelijk uw inboedel wilt opslaan bij een verhuizing of uw zakelijke voorraden op een veilige plek wilt opslaan. Onze klanten zijn onder meer particulieren, bedrijven, maar ook studenten die in het buitenland stage lopen, bijvoorbeeld.

 

Om het transporteren van uw inboedel of andere kostbaarheden zo gemakkelijk mogelijk te maken, verhuren wij ook aanhangwagens. Nog meer hulp nodig? Onze vestiging voorziet u graag van verhuismateriaal, zoals dozen, tape en folie.

 

Heeft u vragen over onze opslag? Onze medewerkers helpen u graag, wij zijn open van 9:30 tot 18:00 uur.

 

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Tilburg:


Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 4100

Bel me terug

Bel mij