Opslagruimte bij Shurgard Rotterdam Spaanse Polder Schuttevaerweg

Schuttevaerweg 39
3044 BA ROTTERDAM
010 238 32 00

Opslagruimte bij Shurgard Rotterdam Spaanse Polder Schuttevaerweg

  • Aan de A20, tussen Knooppunten Kleinpolderplein en Kethelplein
  • Vlakbij de Van Nelle Fabriek
  • Vier verdiepingen met verschillende soorten opslagruimtes
  • Ook kleine ruimtes van 0,5m²
  • Opslagruimte voor de regio Overschie, Schiedam, Vlaardingen en Blijdorp.
 

Tijdelijke opslag bij Shurgard Rotterdam Spaanse Polder Schuttevaerweg

Shurgard is goed vertegenwoordigd in Rotterdam, met maar liefst twee vestigingen op bedrijventerrein Spaanse Polder en vijf overige vestigingen verspreid door Rotterdam. Onze vestiging aan de Schuttevaerweg kunt u niet missen. Vanaf de A20 ziet u ons pand liggen, naast Carpet Right en vlakbij McDonald’s. De vestiging heeft vier verdiepingen en biedt ruimte aan totaal 756 opslagunits.

Tijdelijke opslag is onze expertise. Laat u daarom adviseren door onze behulpzame medewerkers. Wij bieden een all-in service voor al uw opslagproblemen: opslagruimte, advies op maat, verpakkingsmateriaal en vervoer. U kunt ook gebruik maken van onze handige ruimtecalculator om te berekenen hoeveel opslagruimte u nodig heeft.

Gelegen op zichtlocatie direct naast de Rijksweg

Onze vestiging aan de Schuttevaerweg in de Spaanse Polder is ideaal gelegen nabij Knooppunt Kleinpolderplein en, iets verderop, Knooppunt Kethelplein. Vanaf meerdere snelwegen, zoals de A4 en A13, bent u er zo. Neem vanaf de A20 afrit 12, Spaanse Polder. Vanuit Rotterdam rechts aanhouden en de borden Van Nellefabriek volgen; ons pand staat naast Carpetright. Gebruikt u een navigatiesysteem, vermeld dan Schuttevaerweg huisnummer 41 in plaats van 39. Door onze ligging parallel aan de A20, kunt u ons pand al zien als u uit de richting Schiedam komt aanrijden.

Openbaar vervoer is dichtbij, metrohalte Marconiplein is op 10 minuten loopafstand. Bus 42 stopt op halte Schuttevaerweg.

Verwarmde en geventileerde opslagruimtes

Kies voor veiligheid en comfort met de verwarmde en geventileerde opslagruimtes van Shurgard Spaanse Polder Schuttevaerweg. Onze opslagruimtes van 2m2 of groter zijn ideaal voor het opslaan van meubels, verhuisdozen en andere huisraad tijdens een verhuizing of verbouwing. En of het nu kerstspullen, koffers, bouwmateriaal of winterbanden zijn, ook voor kleinere spullen hebben wij de juiste opslagruimtes: al vanaf 0,5 vierkante meter. Voor bijvoorbeeld uw bedrijfsvoorraad zijn onze opslagruimtes aan de straat zeer handig. Hier kunt u met uw auto of bus – of zelfs vrachtwagen - voor uw ruimte parkeren, zodat u snel kunt laden en lossen.

De Shurgard vestiging aan Giessenweg is op slechts 500 meter afstand. Daardoor kunnen wij in Spaanse Polder een oplossing bieden in alle opslagsituaties – en hoeft u niet verder te zoeken!

Opslagruimte aan de straat voor snel laden en lossen

Ruime openingstijden en veiligheid

Ons personeel staat voor u klaar: op werkdagen tussen 09.30 uur en 18.00 uur en op zaterdag tussen 09.30 uur en 16.00 uur is er altijd iemand aanwezig die u direct te woord kan staan. U heeft zelf toegang tot het gebouw tussen 6.00 uur en 23.00 uur middels een persoonlijke toegangscode. Op aanvraag kunt u 24-uur toegang krijgen. Deze unieke code geeft u enkel toegang tot de verdieping waar uw opslagruimte zich bevindt. Daarnaast heeft u – als enige – een sleutel voor het slot van uw eigen persoonlijke opslagruimte.

Ons pand is tevens voorzien van cameratoezicht, 24 uur per dag 7 dagen per week. Bij calamiteiten staat er een collega van Shurgard telefonisch voor u klaar. Opslaan met een veilig gevoel!

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Rotterdam Spaanse Polder Schuttevaerweg:

Openingstijden

Toegangstijden

maandag
09.30 - 18.00 uur
dinsdag
09.30 - 18.00 uur
woensdag
09.30 - 18.00 uur
donderdag
09.30 - 18.00 uur
vrijdag
09.30 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 16.00 uur
zondag
gesloten
maandag
06.00 - 23.00 uur
dinsdag
06.00 - 23.00 uur
woensdag
06.00 - 23.00 uur
donderdag
06.00 - 23.00 uur
vrijdag
06.00 - 23.00 uur
zaterdag
06.00 - 23.00 uur
zondag
06.00 - 23.00 uur
(24-uur toegang op aanvraag)

89% van onze klanten zijn tevreden met deze vestiging (19 beoordelingen)


Datum Score Commentaar klant
Goed
De wachttijd kan zeker korter, iets voor het management om aan te werken. De service verlening compenseert alles en zorgt voor een positieve ervaring. Complimenten voor de aanwezige medewerker.
Uitstekend
Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg over de mogelijkheden en een rondleiding door het pand heeft mij doen besluiten om een ruimte te huren.

Perfecte schone opslagruimte met afdoende beveiliging.
makkelijk bereikbaar.
Goed
De manier waarop de medewerkster uitleg gaf en haar vriendelijkheid was zeer proffesioneel.

Locatie van onze vestiging in Rotterdam Spaanse Polder Schuttevaerweg

Daarom opslagruimte huren bij Shurgard

Wij bellen u terug!

Hulp nodig?

Geen zorgen - het reserveren van opslagruimte is zonder risico en u mag zich bedenken! Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

BEL ME TERUG!