Opslagruimte bij Shurgard Rotterdam Feijenoord

Korte Stadionweg 107
3077 ME ROTTERDAM
010 483 87 82

Opslagruimte bij Shurgard Rotterdam Feijenoord

  • Naast Stadion De Kuip en de Van Brienenoordbrug
  • Opslagruimtes van 1 m² tot 18 m²
  • Ideaal voor bedrijven en ondernemers
  • Ruime parkeergelegenheid en gratis parkeren
  • Ook ruimte voor de opslag van motoren beschikbaar
  • Opslagruimte voor de regio Rotterdam Feijenoord, Bloemhof, Charlois en De Vaan
 

Tijdelijke opslag bij Shurgard Rotterdam Feijenoord

Ook in Feijenoord is Shurgard de beste keuze voor uw tijdelijke opslag. U vindt onze vestiging nabij Stadion Feijenoord, aan de Korte Stadionweg. Wij bieden veilige, tijdelijke opslag voor elke wens, van inboedel- en voorraadopslag tot het stallen van uw motor in een van onze motorruimtes. Onze vestiging Rotterdam Feijenoord beschikt over opslagruimtes van 1 t/m 18 m², de helft op de begane grond, de andere helft op de 1e verdieping. In totaal biedt deze vestiging ruimte aan maar liefst 1184 opslagunits.

Midden in Rotterdam

Vestigingen van Shurgard zijn altijd goed bereikbaar. Zo kunt u gemakkelijk met uw volgeladen bestelbus of auto met aanhangwagen bij uw opslagruimte komen. Ook voor vrachtwagens is onze vestiging goed bereikbaar. Shurgard Rotterdam Feijenoord ligt praktisch gelegen aan de Korte Stadionweg, vlakbij het stadion en de Van Brienenoordbrug. Ideaal bereikbaar vanuit Feijenoord, Bloemhof, Charlois, De Vaan, Noordereiland, Vreewijk, Zuidplein en natuurlijk de rest van IJsselmonde.

Op de Van Brienenoordbrug neemt u de parallelbaan naar afrit 24, Feijenoord. Onze vestiging bereikt u vervolgens via de Stadionweg. Door de gunstige ligging kunt u ook gemakkelijk met het openbaar vervoer bij onze vestiging komen. Bus: Lijn 66 halte Spoorweghaven, lijn 32 halte Station Zuid/Steenplaat. De tram stopt bij halte Varkenoordseviaduct. Shurgard Rotterdam Feijenoord ligt op loopafstand van station Rotterdam Zuid.

Laden en lossen is onze expertise

Onze vestiging Shurgard Rotterdam Feijenoord is voorzien van een lange drive-in, zodat u met uw auto of bestelwagen het pand kunt binnenrijden. Dankzij de doorrijdhoogte van 3,10 meter kunnen zelfs de meeste verhuisbussen het pand inrijden waar u in de drive-through kunt parkeren om snel en gemakkelijk overdekt te laden en lossen. De helft van onze 1184 opslagruimtes bevindt zich op de begane grond. Met behulp van onze trolleys kunt u gemakkelijk uw spullen naar uw opslagruimte verplaatsen. Dankzij onze ruime goederenliften, vier stuks in totaal, bent u ook zo bij uw opslagruimte op de 1e verdieping. Naast de ingang voor voertuigen beschikken wij ook over een beveiligde deur voor voetgangers.

Verschillende opslagruimtes voor elke wens

Opslagruimte voor particulieren en bedrijven in Rotterdam-Zuid

Naast de drive-through, is Shurgard Feijenoord tevens voorzien van een handige laad-dock. Zeer praktisch voor grote bedrijven. Leveranciers in vrachtwagens kunnen hier namelijk zeer gemakkelijk laden en lossen. Daardoor hebben veel lokale bedrijven de weg naar Shurgard Feijenoord al weten te vinden. Tijdelijke opslagruimte huren is vaak de oplossing voor archivering, voorraadbeheer en seizoensartikelen – maar ook voor de opslag van bouwmaterialen en gereedschap van zzp’ers.

Voor het opslaan van kleine spullen, zoals enkele archiefdozen, kunt u gebruik maken van de compacte opslagruimtes van 1 m². Voor grotere opslag zijn onze ruimtes tot 18 m² een goede keuze. Hierin kunt u zonder problemen snel en flexibel uw bedrijfsvoorraad of gehele huisraad in opslaan. Maar ook bouwmaterialen of webshop-inventaris kunt u opslaan in een opslagruimte bij Shurgard.

Ons pand is voorzien van non-stop camerabewaking en we zijn 24/7 in verbinding met een erkend beveiligingsbedrijf. Als klant heeft u toegang tot het pand met uw persoonlijk, unieke toegangscode. Daarnaast heeft u als enige de sleutel van uw eigen opslagruimte.

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Rotterdam Feijenoord:

Openingstijden

Toegangstijden

maandag
09.30 - 18.00 uur
dinsdag
09.30 - 18.00 uur
woensdag
09.30 - 18.00 uur
donderdag
09.30 - 18.00 uur
vrijdag
09.30 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 16.00 uur
zondag
gesloten
maandag
06.00 - 23.00 uur
dinsdag
06.00 - 23.00 uur
woensdag
06.00 - 23.00 uur
donderdag
06.00 - 23.00 uur
vrijdag
06.00 - 23.00 uur
zaterdag
06.00 - 23.00 uur
zondag
06.00 - 23.00 uur
(24-uur toegang op aanvraag)

88% van onze klanten zijn tevreden met deze vestiging (26 beoordelingen)


Datum Score Commentaar klant
Uitstekend
Gewoon goed
Goed
Geen problemen
Uitstekend
Ik zal jullie zeker aanbevelen. Goeie service

Locatie van onze vestiging in Rotterdam Feijenoord

Daarom opslagruimte huren bij Shurgard

Wij bellen u terug!

Hulp nodig?

Geen zorgen - het reserveren van opslagruimte is zonder risico en u mag zich bedenken! Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

BEL ME TERUG!