Shurgard opslagruimte in de Maasstad en omgeving

Rotterdam is een van de meest dynamische regio’s in Nederland, met een van de grootste havens van de wereld, veel industrie, moderne architectuur en natuurlijk voetbalclubs Feyenoord, Sparta en Excelsior. En bij Shurgard heeft u in de Maasstad ook nog eens goedkope en veilige opslag tot uw beschikking.


Comfortabel opslag huren in de buurt van Rotterdam vanaf €1*


Onze prijzen zijn zeer aantrekkelijk. U huurt al een opslagruimte in Rotterdam vanaf €1* voor de eerste maand, zelfs als u maar één maand huurt. Tijdelijke opslag in Rotterdam en omgeving was nog nooit zo goedkoop!

Kies een vestiging in Rotterdam en omgeving om prijzen en meer informatie te zien:

Waarom kiezen voor Shurgard opslagruimte in regio Rotterdam?

  • Bij u in de buurt: er zijn 7 Shurgard vestigingen in de regio Rotterdam, dus er is altijd wel een vestiging van ons bij u in de buurt.
  • Bereikbaarheid: dankzij hun goede ligging zijn de Shurgard vestigingen in regio Rotterdam goed bereikbaar met de auto, maar ook met een verhuiswagen.
  • Beveiliging gaat voor alles: veilige ruimtes, toegang met pincode en camerabewaking: Alleen u heeft toegang tot uw opslagunit.
  • Parkeren vlakbij uw opslagruimte: Parkeren kan in Rotterdam nog wel eens lastig zijn, bij Shurgard kunt u voor de deur parkeren! Het is zelfs mogelijk om tot aan uw opslagunit te rijden met uw auto of bestelwagen.
  • Flexibele toegang: 7 dagen per week, van 6:00 tot 23:00, heeft u toegang tot uw opslagruimte. Wilt u ook midden in de nacht bij uw spullen kunnen? Dan kunt u 24-uurs toegang aanvragen.
  • Opslagmogelijkheden voor korte en lange termijn: wij zijn net zo flexibel als de Maas door Rotterdam! U kunt net zo lang of zo kort huren als u zelf wilt.
  • Wij helpen u graag: u kunt bij ons bijvoorbeeld ook een aanhangwagen huren en in al onze vestigingen is verpakkingsmateriaal zoals verhuisdozen, inpakfolie, noppenfolie en tape verkrijgbaar. Simpel, effectief en gebruiksvriendelijk, zoals alle Shurgard oplossingen.

Andere Shurgard vestigingen in de buurt van Rotterdam:

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 4100

Bel me terug

Bel mij