Opslagruimte huren in De Gooi en Vechtstreek

De Gooi en Vechtstreek is een van de meest begeerde woonplekken van Nederland, met Hilversum als kloppend hart. Wilt u opslagruimte huren in deze mediastad? Shurgard helpt u graag. U vindt onze Gooische vestiging in Hilversum aan de Zuiderloswal/Vreelandseweg.


Altijd de juiste opslag in Hilversum


Shurgard biedt goede opslag voor een al even goede prijs. Om u kennis te laten maken met onze service, huurt u de eerste maand al een opslag voor slechts €1. Dat geldt ook als u maar een maand wilt huren. Waar vindt u verder zulke goedkope, tijdelijke opslag voor uw inboedel of bedrijfsspullen?

Selecteer een vestiging in Hilversum om prijzen te zien

Waarom kiezen voor Shurgard Hilversum?

 

  • Snel en dichtbij: Shurgard Hilversum is goed te bereiken met de auto, dankzij de ligging nabij de A27, afrit 33 (Hilversum). U vindt onze vestiging op bedrijventerrein Havenkwartier.
  • Altijd veilig: Veiligheid gaat voor alles, daarom bent u de enige die toegang heeft tot uw persoonlijke opslagruimte via een unieke pincode. Wij waken over uw eigendommen met camerabewaking.
  • Laden en lossen: Shurgard heeft ervaring met het laden en lossen van inboedel, aanhangers en andere grote spullen. Dat moet zo gemakkelijk mogelijk gaan. Daarom bieden wij gemakkelijk toegankelijke opslagruimtes vanaf de straatzijde.
  • Ook opslag voor de korte termijn: Ook voor een korte termijn opslag huren kan bij Shurgard. Een maand, een jaar of juist iets heel anders. Wij denken graag met u mee.
  • Wij zijn voor u beschikbaar: U kunt altijd bij uw opslagruimte. Elke weekdag van 6:00 uur tot 23:00 uur, of 24 uur per dag via een aanvraag.

Tijdelijke opslag in Hilversum en ’t Gooi

 

U rijdt gemakkelijk naar Shurgard Hilversum toe,  neem de rotonde Vreelandseweg/Diependaalselaan als u uit het oosten of westen komt. Vanuit het centrum neemt u binnendoor de Geert van Mesdagweg richting Havenkwartier. 

 

Ook als u in omgeving van ‘t Gooi woont, is Shurgard goed bereikbaar. Wij voorzien inwoners van Huizen, Baarn, Bussum, Naarden en ‘s Gravenland graag van opslagruimte.

 

Inwoners en bedrijven in Hilversum en ’t Gooi vinden bij Shurgard Hilversum altijd een oplossing voor hun ruimteprobleem. Of u nou als particulier uw inboedel tijdelijk wilt opslaan bij uitzending naar het buitenland, of als bedrijf uw archieven of voorraden wilt opslaan: wij hebben de oplossing.

 

Bij Shurgard Self Storage Hilversum is het opslaan van uw spullen snel en gemakkelijk. Wij bieden naast veilige opslagmogelijkheden ook de handige bijkomstigheden, zoals verhuisdozen, inpakmateriaal, tape en noppenfolie. Ook kunt u in Hilversum een aanhanger huren.

 

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Hilversum:


Eerste maand huur* €1

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 4100

Bel me terug

Bel mij