Opslagruimte bij Shurgard Heemstede

Cruquiusweg 29
2102 LS HEEMSTEDE
023 548 33 50

Opslagruimte bij Shurgard Heemstede

  • Gelegen achter het Esso tankstation aan de provinciale weg N201
  • Nabij de watertoren, Hageveld en HBC
  • Verschillende afmetingen opslagruimte
  • Grote units met hoog plafond beschikbaar
  • Opslagruimte voor de regio Vijfhuizen, Cruquius, Bennebroek, Nieuw-Vennep, Zwaanshoek, Hillegom, Vogelenzang en Lisse
 

Tijdelijke opslag bij Shurgard Heemstede

Opslagruimtes zijn schaars in de regio Heemstede en Haarlemmermeer. Gelukkig kunt u ook in deze omgeving gebruik maken van de flexibele opslagmogelijkheden van Shurgard. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met tijdelijke opslag en hebben ruim 220 self storage vestigingen in 7 Europese landen. Onze vestiging in Heemstede bestaat uit 702 units variërend in grootte. Ideaal voor het stallen van uw inboedel of bedrijfsvoorraad, maar ook voor kleinere producten, zoals winterbanden of verhuisdozen.

Goed bereikbare locatie

U vindt Shurgard Heemstede aan de Cruquiusweg , nabij de Watertoren en het Esso tankstation. U rijdt gemakkelijk met uw volle aanhangwagen of bus via de provinciale weg (N201) naar ons toe.

Als u vanaf de Heemsteedse Dreef de N201 oprijdt richting Hoofddorp, slaat u linksaf bij de eerste verkeerslichten na het Esso benzinestation. Sla dan weer links af op de Cruquiusweg, en rijd voor de Vintage Store langs naar Shurgard Heemstede.

Betaalbaar huren

Opslagruimte huren bij Shurgard is betaalbaar: vaak huurt u de eerste maand al voor 1 euro! Daarnaast hebben wij vaak promoties en andere kortingen waar u gebruik van kunt maken. Deze promoties kunt u naar hartenlust combineren, om zo altijd de beste deal te krijgen.

Bij Shurgard zijn de prijzen van opslagruimte transparant; alle prijzen staan op de website. Kijk snel naar de prijzen van opslagruimte huren in Heemstede en oordeel zelf.

Snel uw spullen opslaan

Laden en lossen is nooit een probleem bij Shurgard. Wij hebben al onze vestigingen zo ingericht, dat u snel en gemakkelijk met (zware) spullen bij uw opslagruimte bent. Met uw auto (met of zonder aanhangwagen) rijdt u zo ons pand binnen via onze lange, ruime drive-in. Zo kunt u overdekt laden en lossen. U kunt daarbij gebruik maken van de aanwezige trolleys of steekkarren. Overal is aan gedacht: u kunt zelfs inpakmaterialen en verhuisdozen bij ons kopen. Er is tevens een lift buiten aanwezig, zodat u direct vanuit uw auto of bestelbus uw spullen kunt verplaatsen.

Voor elke situatie de juiste opslagruimte

Als u vaak bij uw opslag bent om te spullen op te slaan en weg te brengen, is een van onze opslagruimtes aan de straatzijde wellicht de juiste keuze voor u. U kunt hier gemakkelijk uw auto direct voor parkeren en snel uw goederen opslaan.

Opslagruimte direct aan de straatzijde

Toegang tot uw opslagruimte

Shurgard biedt ruime openingstijden: tussen 6.00 uur en 23.00 uur kunt u met uw persoonlijke toegangscode in ons pand. Met uw sleutel heeft u toegang tot uw eigen opslagruimte. Op aanvraag kan 24-uurstoegang worden gegeven. Onze medewerkers zijn tussen 9.30 uur en 18.00 uur (op zaterdag tot 16.00 uur).

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Heemstede:

Openingstijden

Toegangstijden

maandag
09.30 - 18.00 uur
dinsdag
09.30 - 18.00 uur
woensdag
09.30 - 18.00 uur
donderdag
09.30 - 18.00 uur
vrijdag
09.30 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 16.00 uur
zondag
gesloten
maandag
06.00 - 23.00 uur
dinsdag
06.00 - 23.00 uur
woensdag
06.00 - 23.00 uur
donderdag
06.00 - 23.00 uur
vrijdag
06.00 - 23.00 uur
zaterdag
06.00 - 23.00 uur
zondag
06.00 - 23.00 uur
(24-uur toegang op aanvraag)

92% van onze klanten zijn tevreden met deze vestiging (12 beoordelingen)


Datum Score Commentaar klant
Goed
Ontvangst was vriendelijk en de verstrekte informatie over hoe het reilt en zeilt bij Shurgard werden duidelijk uitgelegd. Een fijne rondleiding gehad en de zakelijke transacties omtrent de overeenkomst verliepen prima.
Uitstekend
Netjes te woord gestaan en keurig geholpen.
Goed
Doordat ik de storage momenteel nog niet in gebruik heb, kan ik geen verdere beoordeling geven.

Locatie van onze vestiging in Heemstede

Daarom opslagruimte huren bij Shurgard

Wij bellen u terug!

Hulp nodig?

Geen zorgen - het reserveren van opslagruimte is zonder risico en u mag zich bedenken! Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

BEL ME TERUG!