Opslagruimte bij Shurgard Haarlem

Pieter Goedkoopweg 1
2031 EL HAARLEM
023 553 05 40

Opslagruimte bij Shurgard Haarlem

  • Gelegen op de Waarderpolder: aan het Spaarne, naast de Waarderbrug en vlakbij Gamma
  • 727 units verdeeld over vijf etages
  • Verwarmde en geventileerde opslagruimtes op de verdiepingen
  • Opslagruimte voor de regio Spaarndam, Zandvoort, Bentveld, Vogelenzang, Vijfhuizen, Velsen, IJmuiden, Santpoort, Bloemendaal en Spaarnwoude
 

Tijdelijke opslag bij Shurgard Haarlem

Wie in Haarlem woont, weet hoe lastig en duur het kan zijn om een ruimte te huren. Gelukkig vindt u ook vlakbij het centrum een Shurgard vestiging. Hier kunt u gemakkelijk en voordelig flexibele en tijdelijke opslagruimtes huren. Onlangs zijn er weer 11 nieuwe opslagruimtes bijgebouwd, waardoor het totale aantal opslagunits van Shurgard Haarlem op 727 units komt, verspreid over vijf etages. U vindt Shurgard Haarlem aan het Spaarne, naast de Waarderbrug en vlakbij Gamma.

Goed bereikbaar in de Waarderpolder

Shurgard Haarlem ligt aan de rand van de Waarderpolder, het grootste bedrijventerrein van Haarlem. Het pand kijkt uit over het Spaarne en springt meteen in het oog als u op de Spaarndamseweg rijdt. Komt u niet uit Haarlem-Noord of het Centrum, maar uit de richting Amsterdam? Vanaf de A200 neemt u de afslag langs de IKEA. Via de Oudeweg en Waarderweg bent u binnen enkele minuten bij onze Haarlemse vestiging. Wij liggen pal naast de Waarderbrug.

Shurgard Haarlem vindt u naast de Waarderbrug

Verschillende opslagmogelijkheden

Ook zzp’ers huren voordelig bij Shurgard HaarlemDankzij onze jarenlange ervaring met tijdelijke opslag, weten wij dat flexibiliteit erg belangrijk is voor onze klanten. U kunt daarom voor elke situatie bij ons terecht: of u nu voor slechts een paar weken een kleine opslagruimte nodig hebt voor het stallen van wat meubels, omdat u bijvoorbeeld bezig bent met de renovatie van uw huis. Of dat u voor zeer lange termijn gebruik wilt maken van een grote opslagruimte voor het stallen van uw bedrijfsvoorraad. Wij staan voor uw klaar! Zowel particuliere als zakelijke klanten huren bij Shurgard. Wij hebben ook ervaring met het opslaan van bouwmaterialen van zzp’ers.

Weet u niet hoeveel ruimte u nodig hebt? Onze medewerkers van Shurgard Haarlem helpen u graag. Of gebruik meteen onze handige online ruimtecalculator.

Betaalbare opslagruimtes in Haarlem

Het huren van opslagruimte bij Shurgard is betaalbaar. Zo komen veel van onze opslagruimtes in aanmerking voor onze 1e maand promotie. Uw eerste maandhuur kan zeer voordelig uitpakken: soms huurt u de eerste maand al een ruimte voor slechts een euro! Promoties en aanbiedingen kunt u tevens met elkaar combineren, om zo altijd tot de meeste voordelige huurprijs te komen. Bekijk de prijzen van opslagruimte in uw omgeving.

Gemakkelijk opslaan

Uw zware spullen slaat u gemakkelijk en snel op in Haarlem. U kunt ons pand binnenrijden via de ingang:

Auto’s kunnen ons pand binnen rijden

Binnen kunt u dicht bij onze ruime goederenlift parkeren. Met een van de aanwezige trolleys of steekkarren kunt u zo snel uw spullen naar de juiste verdieping brengen. Geen gesjouw op trappen dus!

Altijd toegang tot uw opslagruimte

Tussen 6.00 uur en 23.00 uur heeft u toegang tot het pand van Shurgard Haarlem met uw persoonlijke toegangscode. Deze code geeft u toegang tot de verdieping waar uw opslagruimte zich bevindt, maar nergens anders: zo beschermen wij uw opslag. Met continu camerabewaking en de hulp van een professioneel, internationaal beveiligingsbedrijf waken wij over uw spullen.

Wilt u ook buiten de gangbare toegangstijden bij uw opslag kunnen? Dan kunt u op aanvraag 24-uurs toegang krijgen.

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Haarlem:

Openingstijden

Toegangstijden

maandag
09.30 - 18.00 uur
dinsdag
09.30 - 18.00 uur
woensdag
09.30 - 18.00 uur
donderdag
09.30 - 18.00 uur
vrijdag
09.30 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 16.00 uur
zondag
gesloten
maandag
06.00 - 23.00 uur
dinsdag
06.00 - 23.00 uur
woensdag
06.00 - 23.00 uur
donderdag
06.00 - 23.00 uur
vrijdag
06.00 - 23.00 uur
zaterdag
06.00 - 23.00 uur
zondag
06.00 - 23.00 uur
(24-uur toegang op aanvraag)

87% van onze klanten zijn tevreden met deze vestiging (15 beoordelingen)


Datum Score Commentaar klant
Goed
Good feedback regarding terms and conditions when specific details were asked to be explained
Goed
Good special offer. Professional employees and good showing. Listen to storage needs.
Goed
Goed geholpen

Locatie van onze vestiging in Haarlem

Daarom opslagruimte huren bij Shurgard

Wij bellen u terug!

Hulp nodig?

Geen zorgen - het reserveren van opslagruimte is zonder risico en u mag zich bedenken! Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

BEL ME TERUG!