Shurgard opslagruimte in Zuid Kennemerland

Of u nu een ‘Mug’ bent, of een ‘import-Haarlemmer’, als inwoner van de regio Haarlem kunt u altijd terecht bij Shurgard voor de beste opslagmogelijkheden. In onze twee vestigingen in Zuid-Kennemerland, bieden wij verwarmde en geventileerde opslagruimtes voor de hele regio.


Goede opslagruimte in Haarlem voor €1


Voor tijdelijke opslagruimte hoeft niemand meer diep in de buidel te tasten. Zelfs in de populaire regio Zuid Kennemerland kunt u al een Shurgard opslag huren voor €1* voor de eerste maand. Ook als u maar een maand bij ons wilt huren.

Kies een vestiging in Haarlem en omgeving om prijzen en meer informatie te zien:

De voordelen van tijdelijke opslagruimte huren bij Shurgard in regio Haarlem

  • Bij u in de buurt: of u nou in de stad woont of bij de Geestgronden, er is altijd een Shurgard vestiging in de buurt.
  • Goede bereikbaarheid: de Shurgard vestigingen in regio Haarlem zijn goed bereikbaar dankzij hun ligging aan belangrijke doorgaande wegen. U bent er zo!
  • Persoonlijke toegang: toegang tot onze vestigingen is geregeld met unieke persoonlijk pincodes en alleen u heeft de sleutel van het slot op uw opslagruimte. Met onze camerabewaking houden wij alles goed in de gaten.
  • Parkeerplek voor de deur: bij Shurgard kunt u gratis parkeren bij onze er altijd voldoende parkeerplek voor uw auto, busje of verhuiswagen.
  • Flexibele toegang: 7 dagen per week, van 6:00 tot 23:00, heeft u toegang tot uw opslagruimte. Wilt u ook midden in de nacht bij uw spullen kunnen? Dan kunt u 24-uurs toegang aanvragen.
  • Kort of lang, alles kan: heeft u slechts zeer kort een opslagruimte nodig, omdat u aan het renoveren bent? Geen probleem. Bij Shurgard kunt u uw inboedel of bedrijfsvoorraad ook voor zeer korte termijn opslaan. Voor langere termijnen staan wij uiteraard ook klaar.
  • Shurgard biedt allerlei extra's: laden en lossen wordt nog gemakkelijker met de juiste spullen. Shurgard verhuurt ook aanhangwagens, en wij helpen u ook graag met verhuisdozen en ander inpakmateriaal, zoals tape en noppenfolie. Als u vragen heeft over uw opslag, voorzien wij u graag van deskundig advies.

Andere Shurgard vestigingen vlakbij Haarlem:

Eerste maand huur* €1

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 4100

Bel me terug

Bel mij