Opslagruimte bij Shurgard Groningen Bornholmstraat

Bornholmstraat 62 B
9723 AZ GRONINGEN
050 311 1833

Opslagruimte bij Shurgard Groningen Eemskanaal

  • Aan de Bornholmstraat, dichtbij de Ring en het centrum
  • Vanaf de A7 afslag 38, Groningen of afslag 39, Westerbroek
  • Opslagruimte van 1 m² tot 135 m²
  • Verschillende lockers aanwezig
  • Ook opslagunits voor motoren
  • Opslagruimte voor de regio Groningen Oost, Westerbroek, Haren, Lewenborg, Hoogezand en Zuidwolde
 

Tijdelijke opslag in Groningen aan het Bornholmstraat

Bent u een Stadjer op zoek naar tijdelijke opslag? Of woont u in de buurt van Grunn? Dan kunt u vertrouwen op de veilige opslagruimtes van Shurgard. U vindt ons op twee locaties in Groningen: aan de Peizerweg en aan de Bornholmstraat. Deze vestiging telt twee verdiepingen, met in totaal 484 opslagruimtes. In totaal hebben wij 1718 vierkante meter aan opslagruimte. Variërend van compacte lockers voor bijvoorbeeld winterbanden tot grote opslagruimtes van tientallen vierkante meters voor hele inboedels, archieven of een bedrijfsvoorraad. Ook voor uw situatie hebben wij de juiste opslagruimte. Studenten, zzp’ers en bouwbedrijven, iedereen is welkom bij Shurgard! Bekijk meteen onze actuele prijzen voor tijdelijke opslag in Groningen.

Vlakbij het centrum en de A7

Shurgard Groningen Bornholmstraat is goed bereikbaar voor inwoners uit de hele regio Groningen. U vindt ons aan de Bornholmstraat, parallel aan de Europaweg. Vanaf de snelweg bent u er binnen enkele minuten: neem afrit 38 Groningen of afrit 39 Westerbroek vanaf de A7.

Ook het openbaar vervoer is geen probleem: bussen 12 en 73 stoppen bij de halte Antwerpenweg. Vlak voor onze vestiging.

Snel opslaan, voor lange of korte termijn

Gemakkelijk laden en lossen bij ShurgardShurgard heeft jarenlange ervaring met tijdelijke opslag. Als u bij ons opslagruimte huurt, zult u dat snel merken: het hele opslagproces is tot in de details gestroomlijnd. Zo heeft onze vestiging bij het Bornholmstraat twee drive-throughs. U rijdt zo ons pand binnen met uw auto of busje. Zo kunt u snel en efficiënt overdekt laden en lossen. Daarnaast is er genoeg ruimte voor grote voertuigen om te draaien en parkeren.

Huurt u een opslagruimte op de begane grond? Dan kunt u vaak recht voor de opslagruimte parkeren met uw auto. Huurt u op een verdieping? Maak dan gebruik van onze aanwezige trolleys of steekkarren om uw spullen snel naar de juiste plek te brengen. Onze goederenliften zijn lekker breed.

Veiligheid boven alles

U vertrouwt ons uw kostbare spullen toe en wij waken hier over. Uw opslagruimte is voorzien van een cilinderslot waarvan alleen u de sleutel hebt. Klanten hebben tevens een persoonlijke toegangscode die hen toegang tot het pand en terrein verleent. Rondom en in het pand is uiteraard cameratoezicht. Daarnaast is het terrein veilig afgesloten door middel van een schuifhek welke alleen opent met deze persoonlijke code .

Deskundig advies over uw opslagruimte

Inpakmaterialen bij Shurgard GroningenWilt u langskomen voor advies? Wij zijn op werkdagen open van 9.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag tot 16.00 uur. Onze medewerkers staan voor u klaar als u wilt bepalen wat voor soort opslagruimte u nodig heeft (of gebruik onze online ruimtecalculator). Maar u kunt bij ons ook verschillende inpakmaterialen kopen, zoals verhuisdozen, tape guns en matrashoezen.

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Groningen Bornholmstraat

Openingstijden

Toegangstijden

maandag
09.30 - 18.00 uur
dinsdag
09.30 - 18.00 uur
woensdag
09.30 - 18.00 uur
donderdag
09.30 - 18.00 uur
vrijdag
09.30 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 16.00 uur
zondag
gesloten
maandag
06.00 - 23.00 uur
dinsdag
06.00 - 23.00 uur
woensdag
06.00 - 23.00 uur
donderdag
06.00 - 23.00 uur
vrijdag
06.00 - 23.00 uur
zaterdag
06.00 - 23.00 uur
zondag
06.00 - 23.00 uur
(24-uur toegang op aanvraag)

100% van onze klanten zijn tevreden met deze vestiging (13 beoordelingen)


Datum Score Commentaar klant
Uitstekend
Goede informatie, vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Uitstekend
9!
Uitstekend
Uiterst duidelijk, correct, vriendelijk, behulpzaam en professioneel

Locatie van onze vestiging in Groningen Bornholmstraat

Daarom opslagruimte huren bij Shurgard

Wij bellen u terug!

Hulp nodig?

Geen zorgen - het reserveren van opslagruimte is zonder risico en u mag zich bedenken! Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

BEL ME TERUG!