Opslagruimte huren in Groningen

Op zoek naar tijdelijke opslagruimte in de mooiste provincie van Nederland? Bij Shurgard Self Storage Groningen is het opslaan van uw spullen snel en gemakkelijk. Wij hebben alles wat u nodig heeft: veilige opslagruimte, verhuisdozen, inpakmaterialen, noppenfolie en nog veel meer! U kunt bij Shurgard in de Martinistad terecht voor tijdelijke of permanente meubelopslag, de opslag van oma's inboedel of van uw eigen spullen als u gaat verhuizen of verbouwen. U vindt ons op twee locaties in de stad Groningen. Vanuit elke plaats in de provincie kunt u deze gemakkelijk bereiken via de snelweg of de provinciale weg.


Opslagruimte Groningen: €1* voor de eerste maand huur


Onze prijzen zijn zeer aantrekkelijk. U huurt al een opslagruimte in Groningen vanaf €1* voor de eerste maand, zelfs als u maar één maand huurt. Tijdelijke opslag was nog nooit zo goedkoop!

In Groningen gelden verschillende promoties en kortingen op de huurprijs van uw opslagruimte. Deze kunnen gecombineerd worden. Klik op een vestiging hieronder of op de kaart. Regel vandaag nog uw opslagruimte in Groningen of omgeving.

Selecteer een vestiging in de regio Groningen voor meer informatie

De voordelen van tijdelijke opslagruimte huren in Groningen

  • Voor korte of lange periodes: heeft u slechts zeer kort een opslagruimte nodig, omdat u aan het renoveren bent? Geen probleem. Voor langere termijnen en het jarenlange opslaan van bedrijfsvoorraden staan wij uiteraard ook klaar.
  • Bij u in de buurt: of u nu een Stadjer bent of in de omgeving van Groningen woont, er is altijd een Shurgard vestiging in de buurt.
  • Goede bereikbaarheid: de Shurgard vestigingen in regio Groningen zijn goed bereikbaar dankzij hun ligging aan belangrijke doorgaande wegen.
  • Parkeerplek voor de deur: bij Shurgard Groningen kunt u gratis parkeren met uw auto, busje of verhuiswagen.
  • Veiligheid boven alles: toegang tot onze vestigingen en terrein is geregeld met unieke persoonlijke pincodes. Wij maken gebruik van cameratoezicht. Als klant heeft enkel u een sleutel tot uw opslagruimte.
  • Flexibele toegang: 7 dagen per week, van 6.00 uur tot 23.00 uur, heeft u toegang tot uw opslagruimte. Wilt u ook midden in de nacht bij uw spullen kunnen? Dan kunt u 24-uurs toegang aanvragen.
  • Shurgard biedt allerlei extra's: laden en lossen wordt nog gemakkelijker met de juiste spullen. Wij helpen u ook graag met verhuisdozen en ander inpakmateriaal, zoals tape en noppenfolie. Als u vragen heeft over uw opslag, voorzien wij u graag van deskundig advies.

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Groningen

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 4100

Bel me terug

Bel mij