Opslagruimte bij Shurgard Veldhoven

De Run 2174
5503 LE VELDHOVEN
040 206 42 00

Opslagruimte bij Shurgard Veldhoven

  • Gelegen aan de A2, vlakbij de Ring en Knooppunt De Hogt op bedrijventerrein De Run
  • Vlakbij ASML en het Máxima Medisch Centrum
  • Opslagruimtes variërend van 1,5 m² tot 27 m²
  • Bestaande uit 633 units
  • Snel en overdekt laden en lossen dankzij onze speciale drive-in
  • Opslagruimte voor inwoners van Veldhoven en omgeving, alsmede Waalre, Valkenswaard, Eersel, Bladel en Heeze
 

Tijdelijke opslag bij Shurgard Veldhoven

Zit u midden in een verhuizing, verbouwing of renovatie en bent u op zoek naar een tijdelijke opslagruimte in de buurt van Veldhoven? Of heeft u als Veldhovens bedrijf extra ruimte nodig voor (een deel van) uw bedrijfsinventaris? Of misschien zoekt u een veilige plek voor uw seizoensgebonden producten, zoals winterbanden, tuinmeubilair en surfspullen? Maak gebruik van de opslagruimtes van Shurgard Veldhoven. Wij zijn al twintig jaar self storage experts en bieden opslagruimtes en boxen in verschillende maten, voor elke wens.

Onze vestiging in Veldhoven beschikt over 633 units, verdeeld over drie verdiepingen. De opslagruimtes variëren in ruimtes van 1,5 m² tot 27 m². In totaal beschikken we bij deze vestiging over 5032 m² aan opslagruimte.

Goed bereikbaar

De Shurgard vestiging aan De Run is met de auto gemakkelijk te bereiken vanaf de ring Eindhoven en Knooppunt De Hogt. Het pand ligt direct onderaan afrit 32 Veldhoven-Zuid vanaf de N2. Onderaan de afrit volgt u de borden richting Veldhoven. Sla na 60 meter linksaf naar De Run. Als u vanuit Veldhoven zelf komt, volg dan de Kempenbaan. Komende vanuit Eindhoven volgt u de Meerveldhovenseweg.

Komt u met het OV? Bus 149, 150 en 174 stoppen direct naast ons pand aan De Run.


Snel en gemakkelijk laden en lossen

Gebruik onze trolleys en steekwagens om uw spullen van en naar uw box te brengenBij Shurgard maken wij het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk om hun spullen op te slaan. Zo beschikt onze vestiging in Veldhoven over twee speciale drive-ins, waardoor u gemakkelijk met uw voertuig ons pand kunt binnenrijden. De eerste drive-in is bedoeld voor auto’s (met aanhangers) en kleine busjes. Via de tweede drive-in kunt u met een grote bus het pand binnenrijden.

Verder beschikt iedere drive-in over een lift waar karren en steekwagens beschikbaar staan, waarmee u uw spullen gemakkelijk door het pand kan vervoeren Zo hoeft u nooit met zware goederen te tillen.

Rondom ons pand is voldoende parkeergelegenheid bij de vestiging zelf of in de buurt.Veilige opslagruimte door 24-uurs camerabewaking

Als klant van Shurgard krijgt u een persoonlijke toegangscode waarmee u dagelijks tussen 6.00 uur en 23.00 uur toegang heeft tot ons pand. Op verzoek kunt u zelfs 24-uurs toegang krijgen. Alleen met deze persoonlijke code kunt u ons terrein betreden. Daarnaast geeft deze code toegang tot de liften. Voor extra veiligheid heeft u alleen toegang tot de verdieping waar uw opslagruimte zich bevindt. U sluit uw box af met een unieke cilinderslot, waarvan alleen u de sleutel heeft.

Shurgard waakt over uw kostbaarheden met 24-uurs camerabewaking. Buiten openingstijden staat een speciaal team klaar om bij calamiteiten in te grijpen.

Wat kost opslagruimte huren in Veldhoven?

Bij Shurgard hanteren we transparante prijzen. U kunt alle prijzen van opslagruimte huren in Veldhoven rustig bekijken en vergelijken op onze site.

Voor verschillende opslagruimtes geldt de € 1 promotie – u betaalt slechts € 1 voor de eerste maand huur. Er zijn verschillende promoties en ook online specials als u online reserveert. Onze acties, promoties en aanbiedingen zijn combineerbaar!

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Veldhoven:

Openingstijden

Toegangstijden

maandag
09.30 - 18.00 uur
dinsdag
09.30 - 18.00 uur
woensdag
09.30 - 18.00 uur
donderdag
09.30 - 18.00 uur
vrijdag
09.30 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 16.00 uur
zondag
gesloten
maandag
06.00 - 23.00 uur
dinsdag
06.00 - 23.00 uur
woensdag
06.00 - 23.00 uur
donderdag
06.00 - 23.00 uur
vrijdag
06.00 - 23.00 uur
zaterdag
06.00 - 23.00 uur
zondag
06.00 - 23.00 uur
(24-uur toegang op aanvraag)

96% van onze klanten zijn tevreden met deze vestiging (25 beoordelingen)


Datum Score Commentaar klant
Goed
Correcte en vriendelijke bejegening van medewerkers.
Toegankelijkheid door de week is goed, de opslagruimte netjes.
Je moet wel 'mazzel' hebben dat niet meerdere personen tegelijk de lift moeten gebruiken, want dan sta je te wachten. Karretjes zijn er wel, maar beperkt en rommelig.
Goed
jammer genoeg geen eigen toegang tot de aankoop.Ga ervan uit
tijdelijk gedeelde toegang verleend te krijgen.
Uitstekend
Een echte aanrader! Martijn geeft een passend advies dat perfect aansluit op de inventarisatie. Hij inventariseert niet door alleen maar het afwerken van lijstjes, maar bovenal door zich te verplaatsen in de klant. Echt een persoon die "boven de stof staat" en zijn vak dus echt beheerst.

Locatie van onze vestiging in Veldhoven

Daarom opslagruimte huren bij Shurgard

Wij bellen u terug!

Hulp nodig?

Geen zorgen - het reserveren van opslagruimte is zonder risico en u mag zich bedenken! Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

BEL ME TERUG!