Opslagruimte bij Shurgard Eindhoven Centrum

Ruysdaelbaan 35 B
5613 DX EINDHOVEN
040 243 34 60

Opslagruimte bij Shurgard Eindhoven Centrum

  • Centrale ligging midden in het stadsdeel Tongelre
  • Op slechts een paar minuten rijden vanaf de Ring
  • Gezellig kleinschalig pand en vriendelijk personeel
  • Dichtbij grote bouwmarkten en toegangswegen
  • 24-uurs camerabewaking met een politiebureau als buurman
  • Opslagruimte voor de regio Eindhoven Centrum, stadsdelen Tongelre en Stratum, Helmond, Nuenen en Geldrop
 

Tijdelijke opslag bij Eindhoven Centrum

Zit u midden in een verhuizing of verbouwing? Wilt u een box huren voor uw spullen? Of zoekt u simpelweg opslagruimte voor spullen waar u geen ruimte voor in huis heeft? Of zoekt u ruimte om uw inventaris of apparatuur op te slaan? Shurgard Eindhoven Centrum aan de Ruysdaelbaan is de ideale opslagmogelijkheid in stadsdeel Tongelre, midden in het centrum van Eindhoven.

Ondanks ons kleine pand, bieden wij veel diversiteit in aanbod. Al onze 435 opslagruimtes zijn 3 meter hoog, behalve de 1 m². Ook bieden wij praktische motorplekken met druppelaar, verdeeld over drie verschillende units.

Kom eens langs – onze klantvriendelijke medewerkers geven u graag meer informatie over opslagruimte huren bij Shurgard Eindhoven Centrum.

Eenvoudig laden en lossen

Ons pand heeft een drive-in met drie grote parkeerplaatsen voor uw auto (inclusief aanhanger) of bus. Voor het verplaatsen van uw spullen kunt u gebruik maken van onze goederenkarren en twee grote goederenliften, waardoor u altijd snel bij uw opslagruimte bent. Uiteraard is ons pand ook in het bezit van een loopdeur, handig voor als u snel even bij uw opslagruimte moet zijn.

Ook bieden wij opslagruimtes op de begane grond, direct aan de drive-in. Gemakkelijk voor als u uw bus of bedrijfsauto meteen voor uw eigen opslagruimte wilt parkeren voor het in- en uitladen van gereedschap, inventaris of archieven.

Unieke locatie midden in het centrum

U vindt onze vestiging aan de Ruysdaelbaan midden in het stadsdeel Tongelre, op slechts een paar minuten rijden vanaf de Ring. Ons pand ligt naast de Kwantum en de Karwei en tevens op loopafstand van alle andere bekende bouwmarkten. Ideaal in geval van opslag bij een verbouwing of verhuizing. Bij ons pand is voldoende parkeerruimte.

Door de zeer centrale ligging van ons pand bedienen wij een grote regio. Zo zijn wij ideaal te bereiken voor inwoners van het stadsdeel Stratum, het centrum van Eindhoven, Geldrop, Mierlo, Helmond en Nuenen. Kortom, een erg unieke locatie gezien de ligging en de makkelijke aanrijroute.

Veilige opslagplaats voor uw spullen

Veilige opslagruimte door een persoonlijke toegangscodeUw spullen zijn veilig door onze 24-uurs camerabewaking en onze professionele brand- en inbraakdetectie.

U kunt ons pand alleen betreden als u in het bezit bent van een persoonlijke toegangscode, die u moet invoeren om zowel naar binnen als naar buiten te kunnen. De toegangstijden zijn dagelijks van 6:00 uur tot 23:00 uur.

Daarnaast ligt onze vestiging aan een drukke doorgaande weg, met een politiebureau als buurman.


Wat kost opslagruimte huren bij Shurgard Eindhoven Centrum?

Als u middenin een verhuizing of verbouwing zit, dan biedt het gemak en de locatie van Shurgard Eindhoven Centrum uitkomst. En gelukkig zijn de kosten goed te overzien! Wij zijn heel open over onze prijzen; u vindt ze allemaal op onze site. Dus kijk snel naar de prijzen van opslagruimte bij Shurgard Eindhoven Centrum en oordeel zelf hoe betaalbaar wij zijn!

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Eindhoven Centrum:

Openingstijden

Toegangstijden

maandag
09.30 - 18.00 uur
dinsdag
09.30 - 18.00 uur
woensdag
09.30 - 18.00 uur
donderdag
09.30 - 18.00 uur
vrijdag
09.30 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 16.00 uur
zondag
gesloten
maandag
06.00 - 23.00 uur
dinsdag
06.00 - 23.00 uur
woensdag
06.00 - 23.00 uur
donderdag
06.00 - 23.00 uur
vrijdag
06.00 - 23.00 uur
zaterdag
06.00 - 23.00 uur
zondag
06.00 - 23.00 uur
(24-uur toegang op aanvraag)

Locatie van onze vestiging in Eindhoven Centrum

Daarom opslagruimte huren bij Shurgard

Wij bellen u terug!

Hulp nodig?

Geen zorgen - het reserveren van opslagruimte is zonder risico en u mag zich bedenken! Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

BEL ME TERUG!