Shurgard opslagruimte in Eindhoven en omgeving

Eindhoven is een topstad met een geweldige voetbalclub, poppodium de Effenaar en prachtige gebouwen zoals de Admirant en het Philips Stadion – en natuurlijk de Technische Universiteit en de High Tech Campus. Maar al die drukte betekent vaak ook een gebrek aan ruimte! Gelukkig biedt Shurgard opslagruimte voor meubels, archieven en andere kostbare spullen in de Lichtstad en omgeving - voor een prima prijs!


Al voor €1* per maand opslagruimte in Eindhoven en Veldhoven


Goede opslagruimte hoeft niet duur te zijn. Sterker nog, in de 4 Shurgard vestigingen in en om Eindhoven huurt u al tijdelijke opslag vanaf €1* voor de eerste maand. Deze aanbieding geldt ook als u maar 1 maand opslagruimte huurt.

Kies een vestiging in Eindhoven en omgeving om prijzen en meer informatie te zien:

Waarom kiezen voor tijdelijke opslag bij Shurgard Eindhoven?

  • In de buurt: Waar u ook woont in regio Eindhoven, er is altijd wel een Shurgard vestiging in de buurt!
  • Goed bereikbaar: de Shurgard vestigingen in regio Eindhoven zijn goed bereikbaar per auto, busje, verhuiswagen - en ook met het openbaar vervoer!
  • Veilige opslag: veilige opslagruimtes, toegang met pincode en camerabewaking: Alleen u heeft toegang tot uw opslagunit.
  • Voldoende parkeerruimte: parkeren kan in Eindhoven nog wel eens lastig zijn, bij Shurgard kunt u voor de deur parkeren! We houden rekening met grote aanhangwagens en dragen er zorg voor dat u zonder moeite kunt parkeren.
  • Flexibele toegang: 7 dagen per week, van 6:00 tot 23:00, heeft u toegang tot uw opslagruimte. Wilt u ook midden in de nacht bij uw spullen kunnen? Dan kunt u 24-uurs toegang aanvragen.
  • Opslag huren voor korte of lange termijn: wij zijn net zo flexibel als de polonaise met Carnaval! U kunt net zo lang of zo kort huren als u zelf wilt.
  • Shurgard heeft alles wat u nodig heeft: ook helpen we u graag met het opbergen en bewaren van uw bezittingen. Verschillende soorten dozen, inpakmateriaal, noppenfolie en tape zijn verkrijgbaar op onze vestigingen. En bij de meeste vestigingen kunt u ook een aanhanger huren!

Andere Shurgard vestigingen in de buurt van Eindhoven:

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 4100

Bel me terug

Bel mij