Opslagruimte huren in Ede

Het is heerlijk wonen in de Gelderse Vallei; vooral in de regio tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Hoge Veluwe. Woont u in Ede of omstreken? Dan voorziet Shurgard u snel, gemakkelijk en goedkoop van tijdelijke opslagruimte.


Shurgard Ede: altijd de juiste opslag


Opslagruimte huren was nog nooit zo goedkoop! Bij Shurgard Ede huurt u al een ruimte voor slechts €1 voor de eerste maand. Ook als u maar een maand wilt huren.

Selecteer een vestiging in Ede om prijzen te zien

Waarom kiezen voor Shurgard Ede?

 

  • Snel en dichtbij: U vindt onze Shurgard vestiging in Ede aan de Galvanistraat op bedrijventerrein Frankeneng, vlakbij knooppunt Maanderbroek. Vanaf de A30 en A12 bent u er binnen enkele minuten.
  • Ook opslag voor de korte termijn: Ook voor een korte termijn opslag huren kan bij Shurgard. Ideaal als u aan het renoveren bent en een goed alternatief voor uw garagebox zoekt.
  • Altijd veilig: Shurgard beschermt uw kostbaarheden met de grootste zorg. Dankzij onze pincodebeveiliging heeft alleen u toegang tot uw opslagruimte. Daarnaast is onze vestiging voorzien van camerabewaking.
  • Gemakkelijk en comfortabel: Shurgard Ede heeft veel opslagruimte op de begane grond; U kunt makkelijk met de auto dicht bij uw opslagruimte komen. De laad- en loszone is zelfs overdekt, zodat u ook bij nare weersomstandigheden gemakkelijk kun laden en lossen.
  • Wij zijn voor u beschikbaar: U heeft gemakkelijk toegang tot uw opslagruimte. Ook in het weekend, 7 dagen per week. Op aanvraag krijgt u 24-uurs toegang.

Tijdelijke opslag rond de Veluwe

 

U bereikt onze vestiging in Ede gemakkelijk met de auto. Wij zitten dichtbij de snelweg, maar zijn ook goed aanrijdbaar vanaf de binnenstad. Bezoekt u ons met het openbaar vervoer? Ook geen probleem. De bushalte Pascalstraat staat voor onze deur. Anders omliggende haltes zijn Einsteinstraat en Lumièrestraat.

 

Onze vestiging in Ede voorziet ook inwoners van de regio hoge Veluwe van opslagruimte, waaronder Veenendaal, Wageningen en Barneveld.

 

Shurgard Ede heeft opslagruimte voor allerlei zowel particulieren als ondernemers. Gaat u verhuizen en is uw nieuwe huis nog niet klaar? Sla uw inboedel tijdelijk op bij Shurgard. Heeft uw bedrijf geen plek meer voor alle archieven en voorraden? Ook daarvoor bieden wij veilige opslagruimte. Ook studenten aan de Christelijke Hogeschool Ede tot mensen die naar het buitenland verhuizen en tijdelijke meubelopslag zoeken, vinden bij Shurgard Ede de oplossing van hun ruimteproblemen.

 

Shurgard Ede verhuurt ook aanhangwagens - ideaal als u uw inboedel snel wilt verplaatsen. U vindt bij ons ook alle benodigdheden bij verhuizen en opslag: verhuisdozen, inpaktape, verhuisdekens en beschermhoezen. Onze vestigingsmanager helpt u graag verder.

 

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Ede:


Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 4100

Bel me terug

Bel mij