Opslagruimte bij Shurgard Dordrecht de Staart

Veerplaat 10
3313 LJ DORDRECHT
078 630 5100

Opslagruimte bij Shurgard Dordrecht de Staart

  • Handige ligging aan de N3, tussen de A15 en A16
  • Tegenover de McDonald’s, naast de gevangenis
  • 24-uurs cameratoezicht
  • Handige drive-in voor overdekt laden en lossen
  • Doorrijhoogte tot wel 4 meter
  • 651 ruimtes, verdeeld over drie verdiepingen
  • Opslagruimte voor de regio Papendrecht, Sliedrecht, Griessendam, Hardinxveld, De Biesbosch en Alblasserdam
 

Tijdelijke opslag in Dordrecht de Staart

Bent u op zoek naar veilige opslagruimte voor uw spullen? Shurgard is gespecialiseerd in het bieden van veilige en flexibele opslagruimtes voor uw gehele inboedel, bedrijfsvooraad, seizoengebonden producten, verzamelingen of archieven.

Bij Shurgard bieden we zowel particuliere als zakelijke klanten tijdelijke, maar ook langdurige opslagruimtes aan. Gaat u bijvoorbeeld op een lange reis, heeft u een verhuizing of verbouwing en wilt u uw gehele inboedel opslaan? Of bent u ZZP’er en zoekt u een opslagruimte voor uw bedrijfsvoorraad? Bij Shurgard is dit mogelijk. Bekijk meteen onze actuele prijzen.

Altijd een opslagruimte naar uw wens

Veilig opslaan van uw archieven

Onze vestiging aan de Veerplaat biedt opslagruimtes in alle soorten en maten. Deze vestiging heeft 651 ruimtes met in totaal een opslagcapaciteit van 5334 m², verdeeld over drie verdiepingen. Zo zijn er zeer kleine units beschikbaar, bijvoorbeeld voor uw winterbanden of een paar (verhuis)dozen, maar ook zeer grote units, voor uw gehele bedrijfsvooraad of inboedel.

Dankzij onze handige drive-in kunt u gemakkelijk ons pand binnen rijden en droog laden en lossen. U kunt ook een opslagruimte aan de straatzijde huren. Hier kunt u direct voor parkeren met uw auto, bus of vrachtwagen. We hebben een groot buitenterrein, waar u gemakkelijk met een aanhangwagen kunt keren.

Onze ervaring leert dat klanten vaak denken veel meer vierkante meters aan opslagruimte nodig te hebben dan daadwerkelijk het geval is. Gebruik daarom onze handige ruimtecalculator en reken zelf uit hoeveel vierkante meter u nodig heeft. Uiteraard staat ons team ook telefonisch voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of laat u adviseren bij ons op de vestiging.

Zowel met de auto als het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar

Onze vestiging aan de Veerplaat is zowel met de auto als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. U vindt ons opvallende pand tegenover de McDonald’s, naast de gevangenis. We hebben een groot buitenterrein zodat u gemakkelijk kunt parkeren.

Komt u met de auto? Neem op de N3 afrit Dordrecht-Centrum. Op de Kerkeplaat is de eerste straat rechts de Veerplaat. Komt u met het openbaar vervoer? Ook dan zijn wij gemakkelijk te bereiken.

Bus 4 en 501 stoppen direct naast het pand, halte Kerkeplaat. Bus 14 stopt op zes minuten loopafstand, halte Plein 1940-1945.

Sla uw spullen veilig op

Wilt u er zeker van zijn dat uw goederen veilig opgeslagen staan? Kies dan voor Shurgard. Bezoekers kunnen ons terrein buiten openingstijden alleen betreden met een persoonlijke toegangscode. Deze wordt alleen aan klanten verstrekt. Met deze toegangcode heeft u, indien uw opslagruimte zich op een verdieping bevindt, toegang tot de liften. Daarnaast heeft u alleen toegang tot de verdieping waar uw opslagruimte zich bevindt. Uw opslagruimte is voorzien van een persoonlijk cilinderslot.

Daarnaast is ons pand voorzien van 24-uurs cameratoezicht. Uw unit wordt dus altijd in de gaten gehouden. In het onwaarschijnlijke geval van calamiteiten staat een speciaal beveiligingsteam klaar om in te grijpen.

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Dordrecht de Staart

Openingstijden

Toegangstijden

maandag
09.30 - 18.00 uur
dinsdag
09.30 - 18.00 uur
woensdag
09.30 - 18.00 uur
donderdag
09.30 - 18.00 uur
vrijdag
09.30 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 16.00 uur
zondag
gesloten
maandag
06.00 - 23.00 uur
dinsdag
06.00 - 23.00 uur
woensdag
06.00 - 23.00 uur
donderdag
06.00 - 23.00 uur
vrijdag
06.00 - 23.00 uur
zaterdag
06.00 - 23.00 uur
zondag
06.00 - 23.00 uur
(24-uur toegang op aanvraag)

90% van onze klanten zijn tevreden met deze vestiging (20 beoordelingen)


Datum Score Commentaar klant
Uitstekend
prima service - duidelijke uitleg - vriendelijk onthaal
Slecht
Er werd groots geadverteerd met de eerste maand huur voor 1 euro maar bij de vestiging zelf waren er geen ruimtes meer beschikbaar, dus naar een volgende vestiging gebeld in Dordrecht en daar hadden ze ook geen ruimte meer. Alleen duurdere ruimte. Waardeloos en misleiding!! Er wordt iets aangeboden en vervolgens is de ruimte overal op en komt het ook niet beschikbaar. Dus trap hier niet in. En Shurgard haal de borden en aanbiedingen dan ook weg of vermeld erbij; 'WIj hebben geen ruimtes meer'.
Uitstekend
Duidelijke heldere uitleg. Namen alle tijd voor vragen.

Locatie van onze vestiging in Dordrecht de Staart

Daarom opslagruimte huren bij Shurgard

Wij bellen u terug!

Hulp nodig?

Geen zorgen - het reserveren van opslagruimte is zonder risico en u mag zich bedenken! Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

BEL ME TERUG!