Opslagruimte bij Shurgard Dordrecht A16

Amperestraat 5
3316 AA DORDRECHT
078 632 3300

Opslagruimte bij Shurgard Dordrecht A16

  • Direct aan de A16, afrit 21 Dordrecht-Centrum, naast de Praxis
  • Nabij het centrum
  • Opslagruimtes van 1,5 m² t/m 27 m²
  • Overdekte laad- en loszones
  • 24-uurs cameratoezicht
  • Opslagruimte voor de regio Zwijndrecht, Hoeksche Waard, Groote Lindt, ’s-Gravendeel, Hendrik-Ido-Ambacht, Puttershoek, Maasdam en Binnenmaas
 

Tijdelijke opslag in Dordrecht, naast de A16

Bent u op zoek naar flexible opslagruimte in Dordrecht? Dan bent u bij Shurgard aan het juiste adres. Shurgard biedt zowel tijdelijke als langdurige opslagruimtes aan particulieren en zakelijke klanten. Zit u midden in een renovatie of verbouwing en bent u op zoek naar een tijdelijke opslagruimte voor uw spullen? Of zoekt u een opslag voor uw gehele bedrijfsvooraad? Shurgard maakt het mogelijk. Zelfs het opslaan van uw winterbanden in een van onze kleine units of het veilig stallen van uw motor in onze speciale motorboxen is mogelijk. Bekijk de actuele prijzen van onze opslagruimtes in Dordrecht

Opslagruimtes in verschillende soorten en maten

Onze Shurgard vestiging aan de Ampèrestraat heeft een groot aanbod aan verschillende ruimtes van 1,5 m² tot en met 27 m². Ons pand heeft in totaal 685 ruimtes met een totale oppervlakte van maar liefst 4900 m², verdeeld over vier etages en een begane grond.

Benieuwd naar hoeveel ruimte u nodig heeft? Gebruik onze handige ruimtecalculator en reken precies uit hoeveel vierkante meter u nodig heeft. Onze ervaring leert namelijk dat u minder ruimte nodig heeft dan u vooraf denkt. Uiteraard staat ook ons personeel voor u klaar om u te informeren en adviseren. Kom gerust eens langs of neem telefonisch contact op.

Direct aan de snelweg, dicht bij het centrum

Onze vestiging aan de Ampèrestraat is zeer gemakkelijk te bereiken vanaf de A16. Neem afrit 21 richting Dordrecht-Centrum. Neem de linkerrijstrook om linksaf te slaan naar de Laan der Verenigde Naties (volg de borden Centrum/Wijk). Sla na 1,2 km rechtsaf naar de Ampèrestraat. U vindt uw bestemming na 260 meter aan uw rechterhand, naast de Praxis.

Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Zo stoppen de bussen 11, 12, 88, 92 op halte Dokweg. Vanaf hier is het slechts vijf minuten lopen. Ook bus 143 stopt op een paar minuten loopafstand, halte Handelskade.

Gemakkelijk laden en lossen

toegang met persoonlijke toegangscode

Bij Shurgard maken we het u zo gemakkelijk mogelijk. Vaak heeft u uw handen namelijk al vol aan het verhuizen van uw spullen naar onze vestiging. Vandaar dat wij er bij Shurgard voor zorgen dat het gehele opslagproces zo snel mogelijk verloopt. Zo hoeft u bijvoorbeeld nooit met zware spullen te tillen. Dankzij onze handige drive-in kunt u gemakkelijk met uw auto inclusief aanhanger, bestelbus of vrachtwagen ons pand binnen rijden. Bij de liften staan trolleys en steekkkarren klaar om uw goederen gemakkelijk naar uw opslagruimte te verplaatsen. Daarnaast zijn er ook units direct aan de drive, waar u uw voertuig direct voor de opslagruimte kunt parkeren.

Veiligheid is bij ons prioriteit

Bij het opslaan van waardevolle spullen wilt u natuurlijk zeker weten dat deze veilig opgeborgen staan. Bij Shurgard kunt u hier vanuit gaan. Zo zijn al onze panden voorzien van 24-uurs cameratoezicht. Uw opslagruimte wordt dus continue in de gaten gehouden. Daarnaast werken wij samen met een professioneel beveiligingsbedrijf dat in het geval van calamiteiten direct in kan grijpen.

U kunt het pand alleen betreden met behulp van een persoonlijke toegangscode. Met deze code heeft u toegang tot de liften en de etage waar uw opslagruimte zich bevindt. Uw opslagruimte is voorzien van cilinderslot waarvan alleen u de sleutel hebt.

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Dordrecht A16

Openingstijden

Toegangstijden

maandag
09.30 - 18.00 uur
dinsdag
09.30 - 18.00 uur
woensdag
09.30 - 18.00 uur
donderdag
09.30 - 18.00 uur
vrijdag
09.30 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 16.00 uur
zondag
gesloten
maandag
06.00 - 23.00 uur
dinsdag
06.00 - 23.00 uur
woensdag
06.00 - 23.00 uur
donderdag
06.00 - 23.00 uur
vrijdag
06.00 - 23.00 uur
zaterdag
06.00 - 23.00 uur
zondag
06.00 - 23.00 uur
(24-uur toegang op aanvraag)

92% van onze klanten zijn tevreden met deze vestiging (13 beoordelingen)


Datum Score Commentaar klant
Uitstekend
Volledige informatie, plezierig contact, goede accomodatie.
Een toilet in het gebouw zou misschien handig zijn.
Uitstekend
duidelijke uitleg , vriendelijke jongen.
Goed
Efficiënt en effectief georganiseerd

Locatie van onze vestiging in Dordrecht A16

Daarom opslagruimte huren bij Shurgard

Wij bellen u terug!

Hulp nodig?

Geen zorgen - het reserveren van opslagruimte is zonder risico en u mag zich bedenken! Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

BEL ME TERUG!