Opslagruimte huren in de regio Dordt

Waar de Merwede zich splitst in de Nieuwe en de Oude Maas ligt de oudste stad van Holland: Dordrecht. Woont u in de regio Dordt en zoekt u een goede en veilige opslagruimte? Bij Shurgard Dordrecht huurt u gemakkelijk en snel opslagruimte, of dit nu voor uw gehele inboedel is of voor dozen tijdens een renovatie.


Opslagruimte vanaf €1* per maand


Veilige, geventileerde en goede opslag heeft geen hoge prijs. Bij de Shurgard vestigingen op het eiland van Dordt huurt u al opslagruimte vanaf €1 per maand. Ook als u maar een maand opslagruimte wilt huren kunt u profiteren van deze aanbieding. Handig als u midden in een renovatie zit, of snel uw kostbare meubels wilt opslaan tijdens een verhuizing.

Selecteer een vestiging in Dordt voor meer informatie:

Waarom kiezen voor Shurgard Dordt?

  • Bij u in de buurt: Wij bieden opslagruimtes aan zowel de Oude Maas bij Merwede, net boven Dordrecht centrum, als bij de Handelskade aan de A16. Zo is er altijd een goede opslagruimte bij u in de buurt.
  • Wij waken over uw kostbaarheden. Alle opslagunits zijn voorzien van 24-uurs camerabewaking. U bent de enige die toegang heeft tot uw opslagruimte met uw sleutel. Toegang tot het pand heeft u met uw persoonlijke pincode.
  • Gemakkelijk parkeren: Of u nu een aanhangwagen heeft of een grote bus, wij zijn berekend op flinke ladingen en zorgen dat u gemakkelijk kunt laden en lossen.
  • Shurgard is flexibel: U kunt net zo lang of zo kort huren als u wilt, of dit nu slechts een week of juist een paar jaren is.
  • Gemak dient de mens, daarom vindt u op onze vestigingen een scala aan inpakmateriaal, dozen, folie en tape. Daarnaast helpen wij u met professioneel advies voor uw opslagsituatie. Hoeveel vierkante meter opslag heeft u werkelijk nodig? Wij zoeken het voor u uit.
Opslagruimte voor de regio Dordt

De juiste opslag voor uw inboedel

Heeft u een bedrijf in de regio Dordrecht en bent u op zoek naar ruimte voor uw inventaris or archief? Bij Shurgard vindt u de oplossing! Ook hebben wij veel ervaring met meubelopslag tijdens verhuizingen. Ideaal voor studenten van Hogeschool InHolland en de Hogeschool Rotterdam. Ook als u gaat verhuizen of renoveren, kan opslagruimte huren een uitkomst bieden. Particulieren en zakelijke klanten hebben 7 dagen per week toegang tot hun opslagruimte bij Shurgard in Dordrecht.


Shurgard heeft in Dordt maar liefst twee vestigingen op goed bereikbare locaties. U vindt ons aan de haven in de stad en in Dordrecht-Zuid aan de A16.

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Dordrecht:

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 4100

Bel me terug

Bel mij