Opslagruimte bij Shurgard Wassenaar

Rijksstraatweg 340
2242 AB WASSENAAR
070 512 18 40

Opslagruimte bij Shurgard Wassenaar

  • Aan de N44,tegenover het Shell tankstation en tuincentrum De Bosrand
  • Ideaal voor expats, maar ook webshops
  • Veel ervaring met tijdelijke inboedelopslag
  • Opslagruimtes van 1,5m² tot 27m² beschikbaar
  • Opslagruimte voor de regio Wassenaar, Leiden, Voorschoten
 

Tijdelijke opslag bij Shurgard Wassenaar

In het prachtige Wassenaar kunt u gebruik maken van de flexibele opslagmogelijkheden van Shurgard. Onze Wassenaarse vestiging aan de Rijksstraatweg heeft maar liefst 738 opslagruimtes variërend in grootte. Of u nu gaat verhuizen en tijdelijk uw inboedel wilt opslaan tijdens de verbouwing van uw nieuwe huis, of voor langere termijn uw bedrijfsvoorraad veilig maar toch toegankelijk wilt opslaan, de medewerkers van Shurgard Wassenaar staan voor u klaar met praktisch advies.

Shurgard Wassenaar is goed bereikbaar

Of u nu uit Wassenaar komt of Leiden, Voorschoten of een van de omliggende plaatsen, u bent snel en gemakkelijk bij onze vestiging in Wassenaar. Wij liggen naast de N44 – Rijksstraatweg, u heeft ons vast al eens gezien toen u langsreed. Vanuit de richting Leiden gaat de A44 vanzelf in de N44 over.

Onze locatie langs de N44 is ook ideaal voor inwoners van Oegstgeest, Leiderdorp, Valkenburg en Katwijk.Snel huren en gebruiken

Shurgard heeft decennialange ervaring met het (tijdelijk) opslaan van spullen. Als u een opslagruimte bij Shurgard huurt, zult u merken dat het proces opvallend soepel en snel verloopt. Daar zijn wij trots op, want niemand sjouwt graag met (zware) spullen.

Shurgard Wasssenaar bestaat uit 738 opslagruimtes, verspreid over de begane grond en twee ondergrondse verdiepingen. Deze opslagruimtes variëren van een compacte 1,5 m² goed voor het opslaan van enkele volle dozen, overtollige kleding of andere kostbaarheden waar u thuis geen ruimte voor heeft, tot grote opslagruimtes van 27 m² voor het opslaan van een complete inboedel, of een grote bedrijfsvoorraad.

U kunt gemakkelijk laden en lossen vanuit uw auto, aanhangwagen of bus dankzij de overdekte drive-through. U rijdt zo ons pand in en kunt bij weer en wind comfortabel spullen opslaan. Er staan karretjes en trolleys om uw spullen mee naar uw ruimte te vervoeren.

Opslag aan de straatzijde

Komt u vaak langs bij Shurgard Wassenaar, bijvoorbeeld om producten uit de voorraad in uw opslagruimte te halen? Wellicht is een van de direct access ruimtes aan de straatzijde dan de keuze voor u. U kunt gemakkelijk direct voor deze ruimtes parkeren en meteen laden en lossen.

Ideaal voor bedrijven, onze direct access opslagruimtes

Veiligheid voor u en uw spullen

Wij waken over uw spullen met continue cameratoezicht. U heeft met uw persoonlijke toegangscode alleen toegang tot de verdieping waar uw opslagruimte zich bevindt. Deze code is persoonlijk en wordt alleen aan u verstrekt. Daarnaast heeft u ook een unieke sleutel voor het slot op uw eigen opslagruimte.

U heeft toegang tot het pand van 6.00 uur in de ochtend tot 23.00 uur in de avond. Op verzoek kunnen wij u 24-uurs toegang verlenen.

De medewerkers van Shurgard Wassenaar staan voor u klaar

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

Bent u op zoek naar een opslagruimte, maar weet u nog niet precies hoeveel ruimte u nodig heeft? Vraag het onze medewerkers. Wij kunnen goed inschatten hoeveel vierkante meter u nodig heeft. U zult merken dat u waarschijnlijk minder ruimte nodig heeft dan u dacht. Of gebruik meteen onze online ruimtecalculator. Hiermee kunt u zelf berekenen hoeveel ruimte u nodig heeft.

Wat kost opslagruimte huren bij Shurgard Wassenaar?

Opslagruimte huren bij Shurgard Wassenaar is heel betaalbaar. Onze vriendelijke medewerkers zullen u helpen een geschikte opslagruimte te vinden afhankelijk van uw budget. Op deze site kunt u de prijzen van de verschillende soorten ruimtes in Wassenaar alvast bekijken en vergelijken . En vergeet niet: op veel van onze opslagruimte geldt ons bijzonder Shurgard-tarief voor de eerste maand – slechts € 1!

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Wassenaar:

Openingstijden

Toegangstijden

maandag
09.30 - 18.00 uur
dinsdag
09.30 - 18.00 uur
woensdag
09.30 - 18.00 uur
donderdag
09.30 - 18.00 uur
vrijdag
09.30 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 16.00 uur
zondag
gesloten
maandag
06.00 - 23.00 uur
dinsdag
06.00 - 23.00 uur
woensdag
06.00 - 23.00 uur
donderdag
06.00 - 23.00 uur
vrijdag
06.00 - 23.00 uur
zaterdag
06.00 - 23.00 uur
zondag
06.00 - 23.00 uur
(24-uur toegang op aanvraag)

89% van onze klanten zijn tevreden met deze vestiging (9 beoordelingen)


Datum Score Commentaar klant
Goed
Goed geholpen. Afspraken correct nagekomen.
Uitstekend
Locatie Wassenaar. Goed meedenkend vriendelijk personeel. Nette locatie.
Uitstekend
very efficient

Locatie van onze vestiging in Wassenaar

Daarom opslagruimte huren bij Shurgard

Wij bellen u terug!

Hulp nodig?

Geen zorgen - het reserveren van opslagruimte is zonder risico en u mag zich bedenken! Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

BEL ME TERUG!