Opslagruimte bij Shurgard Rijswijk

Visseringlaan 14
2288 ER RIJSWIJK
070 307 61 20

Opslagruimte bij Shurgard Rijswijk

  • Gelegen aan de A4, afslag Plaspoelpolder
  • Extra hoge plafonds
  • Verwarmde en geventileerde ruimtes
  • Opslagruimte voor de regio Rijswijk, Leidschenveen, Ypenburg en Strijp
 

Tijdelijke opslag bij Shurgard Rijswijk

In Rijswijk is het vinden van tijdelijke opslagruimte voor een voordelige prijs niet moeilijk: op industrieterrein Plaspoelpolder vindt u een Shurgard vestiging met maar liefst 683 verhuurbare ruimtes . Dat is 4410 m² aan opslagruimte! Of u nu op zoek bent naar een kleine opslagruimte waarin u voor een korte tijd wat meubels of dozen kunt stallen tijdens een renovatie, of een grote ruimte nodig hebt om uw bedrijfsvoorraad voor een lange periode wilt opslaan, het kan bij Shurgard. Wij staan voor flexibiliteit en gebruiksgemak!

Goed bereikbaar, vlakbij de A4

Shurgard is goed te bereiken met auto, vrachtwagen of openbaar vervoer. Vanaf de A4 en A13 bent u binnen enkele minuten bij onze vestiging. Shurgard Rijswijk zit vlak aan de afrit 10, Plaspoelpolder. U rijdt de Diepenhorstlaan op en vindt ons op de eerste kruising, aan de Visseringlaan.

De Bussen 30, 50 en 52 stoppen bij de halte Verryn Stuartlaan. Tram 17 stopt bij de halte Volmerlaan en Patentlaan. Beide haltes liggen op enkele honderden meters afstand van Shurgard Rijswijk.

Gemakkelijk opslaan

Shurgard Rijswijk bestaat uit een begane grond en twee verdiepingen. Op beide verdiepingen vindt u verschillende verwarmde en geventileerde ruimtes. Gemakkelijk laden en lossen, rechtstreeks uit uw auto, is eenvoudig bij onze ruimtes aan de begane grond. U kunt hier uw auto of aanhangwagen vlak voor uw eigen opslagruimte parkeren.

Spullen opslaan in Rijswijk

Indien u een opslagruimte op een van de hogere verdiepingen huurt, kunt u deze gemakkelijk bereiken dankzij een goederenlift en aanwezige steekkarren of trolleys.

Betaalbaar en flexibel

Spullen opslaan in Rijswijk

Voor verschillende opslagruimtes in Rijswijk bieden wij een bijzonder Shurgard-tarief: hierbij betaalt u maar 1 euro voor uw eerste maand huur, ook als u maar één maand huurt. Het mooie is, dat u bij Shurgard alle promoties en aanbiedingen kunt combineren. Zo bent u altijd verzekerd van de beste deal. Bespreek uw wensen vooral ook met onze medewerkers! Onze opslagruimtes zijn er in verschillende soorten en maten en vaak heeft u een minder grote ruimte nodig dan u in eerste instantie dacht. Tijdelijke opslag is voordeliger dan u denkt! Alle prijzen van opslagruimtes staan op onze site. U kunt daardoor makkelijk de prijzen van opslagruimte bij Shurgard Rijswijk bekijken en vergelijken.

Veiligheid en bewaking

Shurgard heeft meer dan 20 jaar ervaring met professionele opslag. Dit merkt u niet alleen aan het soepele en gemakkelijke opslagproces, maar ook aan onze bewaking. Klanten hebben tussen 6.00 uur en 23.00 uur toegang tot het pand via de lift of via een toegangsdeur waar u uw persoonlijke toegangscode moet invoeren. Uw eigen opslagruimte opent u met uw eigen unieke sleutel. Het terrein is voorzien van camerabewaking en een professioneel beveiligingsbedrijf staat continu op stand-by.

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Rijswijk:

Openingstijden

Toegangstijden

maandag
09.30 - 18.00 uur
dinsdag
09.30 - 18.00 uur
woensdag
09.30 - 18.00 uur
donderdag
09.30 - 18.00 uur
vrijdag
09.30 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 16.00 uur
zondag
gesloten
maandag
06.00 - 23.00 uur
dinsdag
06.00 - 23.00 uur
woensdag
06.00 - 23.00 uur
donderdag
06.00 - 23.00 uur
vrijdag
06.00 - 23.00 uur
zaterdag
06.00 - 23.00 uur
zondag
06.00 - 23.00 uur
(24-uur toegang op aanvraag)

86% van onze klanten zijn tevreden met deze vestiging (7 beoordelingen)


Datum Score Commentaar klant
Uitstekend
zeer vriendelijk en duidelijke informatie gekregen
Uitstekend
Goed geholpen..... hopelijk blijft dat ook zo. De ervaring moet dat uitwijzen. Ben tot op heden iig prettig geholpen
Goed
IK ben prima te woord gestaan

Locatie van onze vestiging in Rijswijk

Daarom opslagruimte huren bij Shurgard

Wij bellen u terug!

Hulp nodig?

Geen zorgen - het reserveren van opslagruimte is zonder risico en u mag zich bedenken! Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

BEL ME TERUG!