Opslagruimte bij Shurgard Den Haag Wateringen

's-Gravenzandseweg 24
2291 PE WATERINGEN
017 427 08 00

Opslagruimte bij Shurgard Den Haag Wateringen

  • Parallel aan de Wippolderlaan op bedrijventerrein Zwethove
  • Zeer grote opslagruimtes van 65 m2 beschikbaar
  • Tevens kleine ruimtes vanaf 1 m² en lockers van 1 m³ te huur
  • Overdekte motorparkeerplaatsen, bijvoorbeeld als winterstalling
  • Opslagruimte voor de regio Wateringen en het Westland
 

Tijdelijke opslag bij Shurgard Den Haag Wateringen

Flexibele opslag is nog nooit zo gemakkelijk geweest in de regio Wateringen. U vindt onze Shurgard vestiging op bedrijventerrein de Zwethove, gelegen aan de ‘ s-Gravenzandseweg. Onze medewerkers staan voor u klaar om te helpen bij het vinden van de juiste opslag voor uw situatie. Dat kan variëren van het tijdelijk opslaan van uw inboedel tijdens een verhuizing of renovatie, tot het lang opslaan van uw bedrijfsvoorraad. Flexibiliteit is onze focus!

Goed bereikbaar vanuit alle richtingen

Shurgard Den Haag Wateringen is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle richtingen, zoals Den Haag, Wateringen, Rijswijk en het Westland. Ook als u met een aanhangwagen vol zware spullen rijdt, kunt u snel en gemakkelijk onze vestiging binnenrijden. Vanaf de A4 neemt u afslag 12, Den Haag Zuid. U rijdt zo de Wippolderlaan op.

Onze ligging aan de N211 maakt deze vestiging ideaal voor inwoners van Wateringen, Kwintsheul, Honselersdijk, Naaldwijk, Monster, 's Gravenzande en Hoek van Holland.

Efficiënt opslaan binnen mum van tijd

Niemand heeft zin om te sjouwen met zware spullen. Dat begrijpen wij, daarom maakt Shurgard het opslagproces zo gemakkelijk mogelijk. Ons pand aan de ’s-Gravenzandseweg is logisch en praktisch ingedeeld. Het hele pand bestaat uit één grote, goed geventileerde verdieping met een handige drive-in. Dat betekent dat u zo ons pand kunt binnenrijden met uw auto (met aanhangwagen) of bestelbus. Overdekt laden en lossen dus! Bijna alle 674 units zijn gemakkelijk te bereiken met de auto(of een klein stukje lopen). Komt u met een vrachtwagen? Dan kunt u ook laden en lossen bij onze lift aan de straatzijde.

Hulp bij inpakken en verhuizen

Verhuisdozen en inpakmateriaalShurgard denkt ook aan de details. Daarom vindt u bij Shurgard Wateringen ook verschillende inpakmaterialen, zoals verhuisdozen, noppenfolie, tape en dekens om het verhuizen en opslaan van uw spullen efficiënt te regelen. Voor meer hulp kunt u onze inpaktips bekijken.Verschillende opslagunits

Shurgard Den Haag Wateringen heeft in totaal 674 opslagunits. Ongeacht uw situatie hebben wij een opslagmogelijkheid voor u. Onze kleine, lockers van 1 m³ zijn ideaal voor het stallen van muziekinstrumenten, een paar dozen, computerbenodigheden, winterbanden of andere seizoensgerelateerde producten.

Voor het opslaan van uw inboedel, bedrijfsarchief of de voorraad van uw webshop zijn onze grotere opslagruimtes (van 1 tot 65 m²) zeer praktisch. U kunt bij Shurgard Den Haag Wateringen gemakkelijk vlakbij uw opslagruimte parkeren om uw spullen snel te laden en de lossen.

Grotere opslagruimtes zijn ideaal voor het opslaan van uw complete inboedel of bedrijfsvoorraad

Wij waken over uw eigendommen

Shurgard waakt over uw spullen met 24-uurs cameratoezicht. Daarnaast heeft u als klant toegang tot het pand middels een persoonlijke toegangscode. Hiermee heeft u tussen 6.00 uur en 23.00 uur toegang tot ons pand. Op aanvraag kunt u 24-uurs toegang krijgen. Op kantoortijden is onze receptie bemand. Buiten deze tijden staat een speciaal team klaar om bij calamiteiten in te grijpen.

Wat kost opslagruimte huren bij Shurgard Den Haag Wateringen?

De huurprijs van een opslagruimte bij Shurgard hangt af van de grootte en het type. Meer informatie over de prijzen van opslagruimte vindt u op onze prijzenpagina. En om de prijzen van opslagruimte bij Shurgard Den Haag Wateringen te zien, klikt u hierboven op Prijs zoeken om de prijzen van de verschillende opslagruimtes te vergelijken.

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Den Haag Wateringen:

Openingstijden

Toegangstijden

maandag
09.30 - 18.00 uur
dinsdag
09.30 - 18.00 uur
woensdag
09.30 - 18.00 uur
donderdag
09.30 - 18.00 uur
vrijdag
09.30 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 16.00 uur
zondag
gesloten
maandag
06.00 - 23.00 uur
dinsdag
06.00 - 23.00 uur
woensdag
06.00 - 23.00 uur
donderdag
06.00 - 23.00 uur
vrijdag
06.00 - 23.00 uur
zaterdag
06.00 - 23.00 uur
zondag
06.00 - 23.00 uur
(24-uur toegang op aanvraag)

91% van onze klanten zijn tevreden met deze vestiging (22 beoordelingen)


Datum Score Commentaar klant
Uitstekend
Alle dank aan de manager die zeer welwillend is geweest om deze haast klus tot een succes te maken! Kortom, de goede beoordeling is alleen te danken aan de mensen van Shurgard
Uitstekend
In 1 woord perfect!!!
Goed
Prima geregeld
Eerste maand huur* €1

Locatie van onze vestiging in Den Haag Wateringen

Daarom opslagruimte huren bij Shurgard

Wij bellen u terug!

Hulp nodig?

Geen zorgen - het reserveren van opslagruimte is zonder risico en u mag zich bedenken! Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

BEL ME TERUG!