Opslagruimte bij Shurgard Den Haag Centrum

Verheeskade 329
2521 DE DEN HAAG
070 305 31 80

Opslagruimte huren in Den Haag Centrum

  • De oudste Shurgard vestiging van Nederland
  • Gelegen naast Praxis, vlakbij MegaStores
  • Goed bereikbaar vanuit de binnenstad en de A4 en A12
  • 797 opslagruimtes, tot maar liefst 45 m²
  • Ook kleine opslagruimtes beschikbaar vanaf 1,5m² en 4,5m²
  • Opslagruimte voor Den Haag Centrum, Den Haag Moerwijk en Den Haag Spoorwijk
 

Tijdelijke opslag bij Shurgard Den Haag Centrum

Zit u midden in een verhuizing of verbouwing en bent u op zoek naar tijdelijke opslagruimte in het centrum van Den Haag? Of zoekt u extra opslag voor uw bedrijfsvoorraad? Ook in het drukke centrum van de Hofstad kunt u vertrouwen op de ruime keuze in tijdelijke opslagmogelijkheden van Shurgard.

Shurgard is een internationaal bedrijf met meer dan 220 vestigingen in Europa. In 1999 openden wij onze eerste Nederlandse vestiging aan de Verheeskade in Den Haag, en sindsdien doen wij onverminderd ons best om u van de beste opslagmogelijkheden te voorzien. Of dit nu voor lange of korte termijn is. U bent van harte welkom voor een rondleiding en een kop koffie!

Opslagruimte bij Shurgard Den Haag Centrum

Tussen de binnenstad en de snelweg

U vindt onze vestiging in Den Haag Centrum aan de Verheeskade, naast de Praxis. Ons pand is gemakkelijk te bereiken met de auto, vrachtwagen of wagen met aanhanger. Vanaf de A4 of A12 rijdt u het centrum binnen. Vanaf de Neherkade kunt u ons pand zien liggen.

Komt u met het openbaar vervoer? Bussen 18 en 26 stoppen bij de halte Calandplein. Dit ligt op de hoek van de Verheeskade. Vanaf de tramhalte Jonkbloetplein is het ongeveer 10 minuten lopen naar onze vestiging.

Shurgard Den Haag Centrum store ligt ook ideal voor inwoners van het Statenkwartier, Transvaal en Zuiderpark.

Snel en gemakkelijk uw spullen opslaan

Ruime parkeergelegenheid in Den Haag CentrumHet pand van Shurgard Den Haag Centrum is zo ingedeeld, dat u gemakkelijk kunt laden en lossen, ook als u met zware goederen werkt. U kunt ons pand binnen rijden via de drive-through. Wagens tot 2,8 meter hoogte hebben toegang tot deze ingang. Ook met slecht weer kunt u gemakkelijk overdekt laden en lossen. Een van onze ruime liften brengt u snel bij uw opslagruimte. En dankzij de aanwezige steekkarren, trolleys en verschillende inpakmaterialen maken wij het u zo gemakkelijk mogelijk!

Flexibele opslag voor elke wens

Door onze flexibele opslagmogelijkheden zijn wij de ideale keuze bij verhuizingen, renovaties of de opslag van bouwmaterialen. U kunt uw bedrijfsvoorraad of gehele inboedel kwijt in een van onze grotere opslagruimtes van 45m². Voor kleine spullen hebben wij tevens compacte opslagruimtes vanaf 1,5 m². Handig voor het opslaan van verhuisdozen, kerstspullen, uw wintergarderobe of muziekinstrumenten.

Wij waken over uw spullen met camerabewaking en de diensten van een professioneel beveiligingsbedrijf. Als klant heeft u een persoonlijke toegangscode waarmee u van 6.00 uur tot 23.00 uur toegang hebt tot ons pand. Wilt u meer flexibiliteit? Op aanvraag regelen wij 24-uurs toegang voor u.

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Den Haag Centrum:

Openingstijden

Toegangstijden

maandag
09.30 - 18.00 uur
dinsdag
09.30 - 18.00 uur
woensdag
09.30 - 18.00 uur
donderdag
09.30 - 18.00 uur
vrijdag
09.30 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 16.00 uur
zondag
gesloten
maandag
06.00 - 23.00 uur
dinsdag
06.00 - 23.00 uur
woensdag
06.00 - 23.00 uur
donderdag
06.00 - 23.00 uur
vrijdag
06.00 - 23.00 uur
zaterdag
06.00 - 23.00 uur
zondag
06.00 - 23.00 uur
(24-uur toegang op aanvraag)

76% van onze klanten zijn tevreden met deze vestiging (17 beoordelingen)


Datum Score Commentaar klant
Matig
De service was goed, alleen wist de persoon heel slecht waar de opslag box zich bevond. Ik kreeg de schrik van mijn leven toen ik een aantal dagen na het huren van de opslag box, bij de opslag box was dat men mijn slot had veranderd, omdat de sleutels niet pasten. achteraf had men mij verwisselt met een wanbetaler. De persoon in dienst had meteen mij moeten bellen, maar was wel wat nalatig in deze. Dus als ik niet langs was geweest, had men mij dan wel op de hoogte gebracht. Dat kan wel beter.
Slecht
Ik dacht dat ik ster voor ster moest indrukken ! U krijgt 4 sterren van mij .
Uitstekend
Aardig,vriendelijk,duidelijk.

Locatie van onze vestiging in Den Haag Centrum

Daarom opslagruimte huren bij Shurgard

Wij bellen u terug!

Hulp nodig?

Geen zorgen - het reserveren van opslagruimte is zonder risico en u mag zich bedenken! Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

BEL ME TERUG!