Shurgard opslagruimte in de omgeving van de Hofstad

Den Haag is met recht een van de mooiste steden in Nederland, met het prachtige Binnenhof, de indrukwekkende ministeries en de gezellige Uithof, waar altijd iets te beleven is. Wonen in het Stadsgewest Haaglanden wordt nóg leuker dankzij de 8 Shurgard vestigingen in de regio.


Voor al €1* per maand heeft u opslagruimte in Den Haag


Maak gebruik van onze unieke aanbiedingen voor de goedkoopste opslagruimte. U huurt al een opslagruimte in Den Haag vanaf €1* voor de eerste maand, ook als u van plan bent maar een maand te huren. De beste en goedkoopste tijdelijke opslag!

Kies een vestiging in Den Haag en omgeving om prijzen en meer informatie te zien:

De voordelen van tijdelijke opslagruimte huren bij Shurgard in regio Den Haag

  • Bij u in de buurt: in de regio Den Haag zijn er 8 Shurgard vestigingen, dus er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt.
  • Bereikbaarheid: al onze vestigingen zijn goed bereikbaar met de auto of vrachtwagen, maar ook met het openbaar vervoer.
  • Veiligheid staat bij ons voorop: alleen u heeft toegang tot uw opslagruimte en waken wij 24 uur per dag over uw spullen met cameratoezicht.
  • Parkeren is geen probleem: zelfs in het centrum van Den Haag kunt u bij ons gratis parkeren voor de deur!
  • Flexibele toegang: 7 dagen per week, van 6:00 tot 23:00, heeft u toegang tot uw opslagruimte. Wilt u ook midden in de nacht bij uw spullen kunnen? Dan kunt u 24-uurs toegang aanvragen.
  • Opslagmogelijkheden voor korte en lange termijn: u bepaalt zelf hoelang u wilt huren, bij ons is alles mogelijk.
  • Wij helpen u graag: u kunt bij ons bijvoorbeeld ook een aanhangwagen huren en in al onze vestigingen is verpakkingsmateriaal zoals verhuisdozen, inpakfolie, noppenfolie en tape verkrijgbaar. Simpel, effectief en gebruiksvriendelijk, zoals alle Shurgard oplossingen.

Other Shurgard stores near Almere:

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 4100

Bel me terug

Bel mij