Opslagruimte bij Shurgard Delft Noord

Kleveringweg 16
2616 LZ DELFT
015 215 4030

Opslagruimte bij Shurgard Delft

  • Gelegen aan de A13, afrit Delft-Noord
  • Bij de McDonald’s en Kartbaan Raceplanet
  • Ruime openingstijden
  • Voldoende parkeergelegenheid, ook direct voor de units
  • Opslagruimte vanaf 1,5 m² t/m 22 m²
  • In totaal 661 units
  • Opslagruimte voor de regio Nootdorp, Den Hoorn, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs
 

Tijdelijke opslag bij Shurgard Delft Noord

Shurgard Delft biedt opslagruimtes in verschillende soorten en maten. Zoekt u opslagruimte voor uw gehele inboedel of bedrijfsinventaris? Of bent u verzamelaar en heeft u geen ruimte voor uw verzameling? Bij Shurgard hebben we altijd een oplossing op maat. U kunt zelfs uw seizoensgerelateerde producten bij ons opslaan, zoals uw motor, winterbanden, surfplanken of tuinmeubilair. Ook uw motor is welkom. Onze speciale motorboxen zijn ideaal voor winterstalling. Bekijk onze actuele prijzen.

Overdekt laden en lossen

Ons pand aan de Kleveringweg beschikt over 4967 m2 aan opslagruimte verdeeld over 661 units. We hebben units van 1,5 m² tot en met 22 m². Deze units zijn verwarmd en geventileerd.

Bij Shurgard Delft Noord hebben we zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde van het pand opslagruimtes. De buitenunits hebben als voordeel dat u direct voor uw unit kunt parkeren en dus gemakkelijk kunt laden en lossen. Maar ook als u een opslagruimte op een verdieping huurt, kunt u snel laden en lossen. Zo staan er verschillende steekkarren en trolleys voor de lift, waardoor u nooit met zware spullen hoeft te tillen.

Gelegen aan de A13, afrit Delft-Noord

Onze vestiging aan de Kleveringsweg heeft een ideale ligging vlak langs de A13. Ons pand ligt dichtbij verschillende herkenningspunten, zoals de McDonald’s, Kartbaan Raceplanet, Speelparadijs Delft-Noord en HANOS groothandel.

Komt u liever met het openbaar vervoer? Ook dan is ons pand gemakkelijk te bereiken. Buslijnen 60 en 62 stoppen op korte loopafstand.Sla uw spullen veilig op

Zeer ruime openingstijden in Delft

Wilt u er zeker van zijn dat uw kostbaarheden veilig opgeslagen staan? Kies dan voor Shurgard. Bij Shurgard krijgt u namelijk alleen toegang tot uw opslagruimte middels een persoonlijke toegangscode. Deze code heeft u nodig om het pand te betreden en, indien nodig, de lift te gebruiken. Daarnaast krijgen klanten alleen toegang tot de verdieping waar hun opslagruimte zich bevindt.

Al onze Shurgard panden zijn 24 uur per dag voorzien van camerabewaking. Meerdere keren per dag worden er surveillancerondes gedaan en ook de camerabeelden worden iedere dag nagekeken.

Na sluitingstijd van het kantoor wordt ons pand gecontroleerd en beveiligd door een gecertificeerd beveiligsbedrijf.

Zeer ruime openingstijden

Onze Shurgard vestigingen hebben zeer ruime openingstijden. Zo is onze vestiging aan de Kleveringsweg 7 dagen per week tussen 6.00 en 23.00 uur voor klanten geopend. Onze medewerkers staan van maandag t/m zaterdag tussen 9.30 en 18.00 uur voor u klaar.

Goedkope opslagruimtes bij Shurgard in Delft

Bent u op zoek naar een goedkope opslagruimte voor uw kostbaarheden? Dan bent u bij Shurgard aan het juiste adres. Bij Shurgard hebben we namelijk regelmatig voordelige acties, bijvoorbeeld waarbij u voor de eerste maand slechts een euro huur betaalt. Deze actie geldt zelfs als u maar voor een maand huurt.

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Delft Noord

Openingstijden

Toegangstijden

maandag
09.30 - 18.00 uur
dinsdag
09.30 - 18.00 uur
woensdag
09.30 - 18.00 uur
donderdag
09.30 - 18.00 uur
vrijdag
09.30 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 16.00 uur
zondag
gesloten
maandag
06.00 - 23.00 uur
dinsdag
06.00 - 23.00 uur
woensdag
06.00 - 23.00 uur
donderdag
06.00 - 23.00 uur
vrijdag
06.00 - 23.00 uur
zaterdag
06.00 - 23.00 uur
zondag
06.00 - 23.00 uur
(24-uur toegang op aanvraag)

93% van onze klanten zijn tevreden met deze vestiging (15 beoordelingen)


Datum Score Commentaar klant
Goed
Duidelijke uitleg en netjes behandeld
Uitstekend
Klantvriendelijk, 1e maand 1 euro. Dus niet alleen uit op winst
Uitstekend
Professioneel en vakkundig. Duidelijk verhaal en vlotte afwikkeling.
Eerste maand huur* €1

Locatie van onze vestiging in Delft Noord

Daarom opslagruimte huren bij Shurgard

Wij bellen u terug!

Hulp nodig?

Geen zorgen - het reserveren van opslagruimte is zonder risico en u mag zich bedenken! Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

BEL ME TERUG!