Opslagruimte huren in de regio Delft en Delfland

De regio Delft en Delfland is altijd in beweging, met een prestigieuze Technische Universiteit, het TNO, de Beestenmarkt, de Nieuwe Kerk en rondkronkelende de Delfste Schie. Ruimte huren in zo’n stad kan een dure aangelegenheid zijn. Niet als het aan Shurgard ligt! Wij bieden u verschillende soorten opslag voor een prima prijs.


In de regio vindt u twee vestigingen van Shurgard waar u snel en gemakkelijk tijdelijke of permanente opslag kunt huren. Of u nu gaat verhuizen, verbouwen of meer inboedel hebt dan u nodig hebt, voor inboedel- en meubelopslag bent u bij Shurgard in de omgeving van Delft op de juiste plek!


U huurt al opslag in de Delftse regio voor €1* voor de eerste maand


Meteen ervaren hoe goed de opslagmogelijkheden van Shurgard zijn? Maak gebruik van ons unieke aanbod waarin u voor slechts €1* voor de eerste maand van uw opslag betaalt, ook als u slechts één maand huurt.

Selecteer een vestiging in de regio Delft en Delfland voor meer informatie:

Waarom kiezen voor Shurgard

  • Bij u in de buurt: Er zijn 2 Shurgard vestigingen in de regio Delft, dus er is altijd wel een vestiging van ons bij u in de buurt of regio. U vindt onze opslagruimte op industriegebied de Ypenburgse Poort in Noord Delft, vlakbij de Delfste Hout. Of nabij stadion Delft Zuid en de N470 aan het Karrepad.
  • Veilige ruimtes, toegang met pincode en camerabewaking: Alleen u heeft toegang tot uw opslagunit.
  • Goed toegankelijk: Parkeren kan in Delft nog wel eens lastig zijn, bij Shurgard kunt u voor de deur parkeren! Het is zelfs mogelijk om tot aan uw opslagunit te rijden met uw auto of bestelwagen. U kunt gemakkelijk uw kostbare spullen laden en lossen, dankzij onze ruime parkeergelegenheden en handige opslagmethodes.
  • Opslagmogelijkheden voor korte en lange termijn: Wij zijn net zo flexibel als de Delfste Schie die door de binnenstad kronkelt! U kunt net zo lang of zo kort huren als u zelf wilt.

Voor elke situatie een opslagruimte

Vertrouw op de expertise van Shurgard op het gebied van tijdelijke opslag. Wij hebben speciale opslagcontainers en grotere opslagruimtes voor elke vraag en klant. Of u nu verhuist en tijdelijk uw hele inboedel veilig wilt opslaan of als student even je meubels moet opslaan, bij Shurgard kan het. Wij bieden veilige, geventileerde en goedkope opslagmogelijkheden en de juiste benodigdheden, zoals verhuisdozen, inpakmateriaal, inpakfolie en verschillende soorten tape.

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Delft

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 4100

Bel me terug

Bel mij