Opslagruimte huren in Breda

Woont u in de Garnizoenstad? Bent u een NAC-supporter? Kortom, woont u in Breda? Dan is Shurgard uw keuze bij het veilig en goedkoop opslaan van uw inboedel, bedrijfsvoorraad of meubels. Shurgard Breda aan de Trekpot in Breda-Noord biedt u flexibele, tijdelijke opslagruimte.


Maak kennis met Shurgard Breda voor €1


Shurgard wil iedereen kennis laten maken met het gemak van onze tijdelijke opslag. Daarom huurt u de eerste maand bij ons al voor €1. Zelfs als u maar één maand huurt. Een goed alternatief voor uw garagebox of zolder!

Selecteer een vestiging in Breda om prijzen te zien

Waarom kiezen voor Shurgard Breda?

 

  • Bij u in de buurt: Shurgard Breda is gemakkelijk bereikbaar voor mensen uit de hele regio. U vindt ons aan de Trekpot, tegenover de Intratuin aan de Noordelijke Rondweg.
  • Flexibel: U kunt altijd bij uw spullen als u dat wilt. Onze opslagruimtes in Breda zijn toegankelijk van 6:00 uur tot 23:00 uur. Maar u kunt via een aanvraag ook kiezen voor 24-uurs toegang.
  • Veilig en professioneel: Shurgard heeft jarenlange ervaring met het opslaan én bewaken van uw kostbaarheden. Al onze opslagruimtes zijn voorzien van camerabewaking. Als huurder heeft u, en u alleen, toegang tot uw spullen met een persoonlijke pincode.
  • Voor elk wat wils: Flexibele opslag is onze expertise. Als u uw huis aan het renoveren bent, heeft u behoefte aan opslag voor een korte termijn. Dat kan bij Shurgard. Huren voor een lange termijn? Ook dat is geen probleem.
  • Gemak: Met een volgeladen wagen, aanhanger of bestelbus is het lastig manoeuvreren. Shurgard Breda heeft voldoende parkeerplaatsen waar u gemakkelijk inparkeert. Wij bieden direct toegankelijke opslagruimtes langs de straatkant, zodat u zo dicht mogelijk bij uw opslagruimte kunt parkeren.

Tijdelijke opslag in heel Noord-Brabant

 

Dankzij de goede bereikbaarheid bent u snel bij onze Shurgard vestiging. Vanaf de A16 rijdt u de Backer en Ruebweg op. Vanaf de A27 neemt u afslag 16, de Tilburgseweg op en dan de Nieuwe Kadijk. Zo bent u binnen enkele minuten van de snelweg bij onze vestiging. Hierdoor is de vestiging ook gemakkelijk te bereiken voor inwoners van de regio Etten-Leur, Teteringen, Oosterhout en Roosendaal. Onze vestiging in Breda is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.

 

Shurgard Breda biedt korte-termijn opslagruimte voor particulieren die ruimte nodig hebben bij een verbouwing of verhuizing. Maar ook als u langere tijd in het buitenland gaat werken. Bedrijven kunnen bij ons terecht voor het opslaan van hun archieven, webshop-voorraden of gereedschap en apparatuur.

 

Het is bekend dat verhuizen veel stress geeft. Maak het u gemakkelijk. U kunt bij ons niet alleen aanhangwagens huren, maar ook verhuisdozen, inpakmateriaal, folie en tape kopen. Wij zijn specialisten op het gebied van inboedelopslag, maar ook bedrijfsvoorraden. Wij geven u graag advies.

 

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Breda:


Eerste maand huur* €1

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 4100

Bel me terug

Bel mij