Opslagruimte huren in Zuid-Gelderland

In de regio Zuid-Gelderland vindt u historische steden, bedrijvigheid, cultuur en veel mogelijkheden tot ontspanning. Arnhem en Nijmegen zijn twee van de leukste, én oudste, steden van Nederland. Mensen in deze omgeving die op zoek zijn naar meer ruimte vinden bij Shurgard opslagruimte tegen een aantrekkelijke prijs. Shurgard Self Storage Zuid-Gelderland voorziet in opslagruimte voor de hele regio rond Arnhem en Nijmegen. Al meer dan tien jaar staan we voor u klaar.


De Shurgard vestigingen in de regio Zuid-Gelderland zijn goed bereikbaar. In Nijmegen bent u snel bij onze vestigingen bij de Noordkanaalhaven vanaf Knooppunt Neerbosch en alle snelwegen. Dankzij onze ruime parkeergelegenheid kunt u gratis (!) parkeren bij onze vestiging in de buurt van Nijmegen Centrum en het Westerpark. In Arnhem rijdt u gemakkelijk naar ons toe vanaf knooppunt Velperbroek, de A325 of het Roermondsplein. Ook bezoekers met het openbaar vervoer zijn snel bij ons ter plaatse: er liggen meerdere bushaltes op loopafstand van onze vestigingen.


De beste opslag in de regio Arnhem-Nijmegen voor maar €1*


Wilt u snel uw kostbaarheden veilig stallen zonder gedoe? Shurgard biedt u die kans voor een ongelooflijk lage prijs. Voor de eerste maand opslag betaalt u bij ons slechts een euro, ook als u maar voor 1 maand huurt.

Selecteer een vestiging in Zuid-Gelderland voor meer informatie

Waarom kiezen voor Shurgard

  • Bij u in de buurt: Onze Shurgard vestigingen in Zuid-Gelderland liggen op goed bereikbare locaties langs of in de buurt van belangrijke verkeersaders.
  • Veiligheid gaat boven alles. Al onze opslagmogelijkheden hebben camerabewaking. Alleen u heeft toegang tot uw opslagunit.
  • Goed toegankelijk: Parkeren kan in Arnhem of Nijmegen een hele opgave zijn, bij Shurgard kunt u voor de deur parkeren, en het is gratis! Ook grote auto’s, bussen en vrachtwagens kunnen hier gemakkelijk laden en lossen.
  • Onze vestigingen in de regio Arnhem-Nijmegen zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.
  • Opslagmogelijkheden voor korte en lange termijn: U kunt net zo lang of zo kort huren als u zelf wilt.

Een oplossing voor elk soort opslag

Shurgard voorziet u van de beste opslagruimte in de regio Zuid-Gelderland, in en rond de steden Arnhem en Nijmegen. Uw inboedel, meubels en andere kostbaarheden zijn veilig in een van onze ruime opslagruimtes, of u nu gaat verhuizen, renoveren of op wereldreis gaat. Ook zakelijke klanten huren ruimte bij Shurgard, bijvoorbeeld voor de opslag van hun archief of voorraad.


Wat voor opslag u ook nodig hebt, onze Shurgard medewerkers in Arnhem en Nijmegen staan voor u klaar. Voor elke vraag en elke klant, particulier of zakelijk, hebben wij de juiste opslagoplossing. Wij denken graag mee, zo kunt u bij Shurgard ook aanhangwagens huren en voorzien wij u graag van inpakmateriaal, dozen, tape en folie. Maak het uzelf nog gemakkelijker met onze praktische opslagtip.

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Zuid-Gelderland:

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 4100

Bel me terug

Bel mij