Opslagruimte huren in Apeldoorn en omstreken

Apeldoorn is een prachtige stad, met Paleis het Loo, de groene omgeving van de Veluwe en de Julianatoren. Maar Apeldoorn heeft nog een mooie toren: de bekende vuurtoren van Shurgard! Uw bedrijfsvoorraad, inboedel en meubels slaat u snel, gemakkelijk en veilig op bij onze vestiging in Apeldoorn-Zuid, bedrijventerrein Malkenschoten.


Altijd de juiste opslag in Apeldoorn


Goede opslag hoeft niet duur te zijn. Huur een opslagruimte bij Shurgard en betaal de eerste maand maar €1. Ook als u maar een maand wilt huren. Flexibel, snel en niet duur. Shurgard Apeldoorn staat voor u klaar.

Selecteer een vestiging in Apeldoorn om prijzen te zien

Waarom kiezen voor Shurgard Apeldoorn

 

  • Snel laden en lossen: Weer of geen weer, onze laad- en loszone is overdekt. Van regen of wind heeft u dus geen last. Uw spullen verplaatsen gaat snel, veilig en gemakkelijk. Nooit ‘even Apeldoorn bellen’ dus.
  • Flexibele opslagtermijnen: Een opslagruimte huren is kinderlijk eenvoudig. Ook als u maar voor en korte periode, bijvoorbeeld een maand, wilt huren, staan wij voor u klaar.
  • 7 dagen per week open: U heeft altijd toegang tot uw opgeslagen spullen. De normale toegangstijden zijn van 6:00 uur tot 23:00 uur, maar u kunt ook op aanvraag 24-uurs toegang krijgen.
  • Goed te bereiken: U vindt ons in Apeldoorn-Zuid,  in de wijk Malkenschoten aan de Nagelpoelweg. Vlakbij de Zwaanspreng.
  • Professionele veiligheid: Uw spullen zijn veilig bij Shurgard, dankzij onze geventileerde en verwarmde opslagmogelijkheden. Alle opslagruimtes worden bewaakt met camera’s. En u bent de enige persoon in het bezit van een pincode die u toegang geeft tot uw opslagruimte.
  • Ook aanhangwagens: Om uw spullen van en naar uw opslagruimte te brengen, kunt u bij ons een aanhangwagen huren.

Veilige, tijdelijke opslag in Apeldoorn en omgeving

 

U rijdt gemakkelijk naar Shurgard Apeldoorn toe. Ook vanaf de snelweg. Wij liggen namelijk vlakbij de A1: u neemt afslag 20 en rijdt zo de Kayserdijk op.


Bij Shurgard Apeldoorn kunnen zowel particulieren als ondernemers terecht voor het huren opslagruimte. Wat dacht u van tijdelijke opslag tijdens een verhuizing of bij het opknappen van uw woning? Of van het opslaan van seizoensartikelen of zakelijke archieven? Ook bieden wij lange termijn opslag, bijvoorbeeld als u een tijd in het buitenland gaat werken.

 

Shurgard Apeldoorn is dankzij haar gunstige ligging ook goed bereikbaar voor inwoners van omringende plaatsen op de Veluwe, zoals Beekbergen, Klarenbeek en Hoenderloo. En omdat we zo dichtbij de snelweg liggen, ook ideaal voor inwoners van de regio Deventer, Zutphen en Epe.

 

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Apeldoorn:


Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 4100

Bel me terug

Bel mij