Opslagruimte bij Shurgard Amsterdam-Zuidoost

Hoogoorddreef 69
1101 BB AMSTERDAM ZO
020 651 30 30

Opslagruimte bij Shurgard Amsterdam-Zuidoost

  • Op de Hoogoorddreef, vlakbij de Amsterdam ArenA
  • Opslag huren voor even, maar ook voor langere periodes
  • Van kleine opslagruimtes van 1,5m² tot grote ruimtes van 27m²
  • Gemakkelijk te bereiken, ook met een bestelbus of aanhanger
  • Handig voor bewoners van Bijlmermeer en Ouderkerk aan de Amstel
 

Tijdelijke opslag in Amsterdam-Zuidoost

Op zoek naar betaalbare opslagruimte in Amsterdam-Zuidoost? Shurgard biedt opslagruimte bij u in de buurt. Of u nou een paar weken wat meubels wilt opslaan om uw woonkamer te schilderen, of langere tijd uw bezittingen wilt opslaan omdat u in het buitenland gaat werken of simpelweg omdat u ruimte te kort komt in huis: wij bieden een passende oplossing voor iedereen die behoefte heeft aan wat extra ruimte in Amsterdam-Zuidoost.

Self-storage bij Shurgard is gemakkelijker dan u denkt

Opslaan is gemakkelijk bij Shurgard Amsterdam-ZuidoostUw spullen opslaan bij Shurgard Amsterdam-Zuidoost is gemakkelijker dan u denkt. Reserveer een opslagruimte op onze website en breng uw spullen naar onze vestiging aan de Hoogoorddreef.

U kunt met uw auto tot aan de lift rijden en daarna een van onze trolleys gebruiken om ze naar uw opslagruimte te brengen. Onze goederenlift is breed en biedt alle ruimte voor verhuisdozen en meubels. Met de lift heeft u uitsluitend toegang tot uw eigen verdieping.

Verder bent u de enige die een sleutel heeft van uw eigen opslagruimte: een veilig idee. Nadat u uw spullen heeft opgeslagen in uw droge, geventileerde opslagruimte kunt u 7 dagen per week bij uw opslagruimte als u iets nodig heeft of om andere spullen op te slaan.

Gemakkelijk te bereiken

U bereikt onze vestiging in Amsterdam-Zuidoost gemakkelijk met de auto. Wij zitten aan de Hoogoorddreef, vlakbij de Amsterdam ArenA. Onze vestiging ligt in de buurt van knooppunt Holendrecht, dus gemakkelijk bereikbaar vanaf de A2 (afslag Ouderkerk aan de Amstel) en ook vanaf de A9 (afslag Amsterdam-Zuidoost).

U kunt ons ook bereiken direct vanaf de A10, ring Amsterdam. Neem dan afslag s111, Amsterdam Amstel richting de Amsterdam ArenA. Dankzij de brede wegen in Bullewijk zijn we ook gemakkelijk te bereiken met een volgeladen aanhanger of bus.

Parkeren bij Shurgard in Amsterdam-Zuidoost

U kunt gemakkelijk parkeren bij onze vestiging. Hier vindt u ook opslagruimtes aan de straat, voor rechtstreeks laden en lossen uit uw auto, aanhangwagen of bestelbus.

Opslaan is gemakkelijk bij Shurgard Amsterdam-Zuidoost

Opslag ook voor bedrijven in Amsterdam-Zuidoost

Tot onze klanten behoren ook bedrijven, die bijvoorbeeld archieven, inventaris of seizoensartikelen bij ons opslaan. Opslagruimte huren bij Shurgard is ook de ideale oplossing voor bedrijven met ruimtegebrek. Onze vestiging is ook goed bereikbaar voor bedrijfsauto’s en bestelbussen.

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Amsterdam-Zuidoost:

Openingstijden

Toegangstijden

maandag
09.30 - 18.00 uur
dinsdag
09.30 - 18.00 uur
woensdag
09.30 - 18.00 uur
donderdag
09.30 - 18.00 uur
vrijdag
09.30 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 16.00 uur
zondag
gesloten
maandag
06.00 - 23.00 uur
dinsdag
06.00 - 23.00 uur
woensdag
06.00 - 23.00 uur
donderdag
06.00 - 23.00 uur
vrijdag
06.00 - 23.00 uur
zaterdag
06.00 - 23.00 uur
zondag
06.00 - 23.00 uur
(24-uur toegang op aanvraag)

100% van onze klanten zijn tevreden met deze vestiging (13 beoordelingen)


Datum Score Commentaar klant
Uitstekend
Zowel over de telefoon als aan de balie ben ik uiterst vriendelijk en adequaat geholpen. Goed advies over vierkante meter een relevante aanbieding.
Uitstekend
Prettige en professionele service.
Uitstekend
Alles wordt duidelijk uitgelegd en fijn dat er wordt meegedacht aan de grootte van de huurbox.

Locatie van Shurgard Amsterdam-Zuidoost

Daarom opslagruimte huren bij Shurgard

Wij bellen u terug!

Hulp nodig?

Geen zorgen - het reserveren van opslagruimte is zonder risico en u mag zich bedenken! Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

BEL ME TERUG!