Opslagruimte bij Shurgard Amsterdam Amstel

Van Marwijk Kooystraat 11
1114 AG AMSTERDAM-DUIVENDRECHT
020 463 52 00

Opslagruimte bij Shurgard Amsterdam Amstel

  • Een van de grootste en oudste vestigingen van Europa
  • Gevestigd nabij de A10, knooppunt Amstel (s111) en de Spaklerweg
  • Ook kleine opslagruimtes van 1m² te huur
  • Verschillende zakelijke opslagmogelijkheden
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Overdekte drive-in en goederenlift
  • Toegang voor hogere bussen
  • Opslagruimte in de regio Amsterdam Oost, Oud-Zuid, Amstel en Watergraafsmeer
 

Tijdelijke opslag bij Shurgard Amsterdam Amstel

Shurgard Amsterdam Amstel is een van de grootste Europese opslagvestigingen van Shurgard én de grootste in Nederland. Daarom hebben wij altijd de juiste opslagruimtes voor Amsterdammers.U vindt ons naast Loogman Carwash en kunt ons gemakkelijk bereiken met de auto of vrachtwagen. Vanaf de A10 Ring-Zuid neemt u afslag 11 (s111) Amsterdam-Amstel. Gebruikt u het openbaar vervoer? Wij liggen op steenworp afstand van metrohalte Overamstel. Bushalte Joan Muyskenweg ligt op loopafstand van onze vestiging.

Snel spullen opslaan

Shurgard heeft al meer dan twintig jaar ervaring met tijdelijke opslag. Voor u betekent dat gemak en snelheid. Laden en lossen gaat snel dankzij onze overdekte drive-in met een doorrijdhoogte van 3 meter, waar ook hogere bussen en bestelwagens binnen kunnen rijden. Met de grote goederenlift bent u zo bij uw opslagruimte. Voor ons pand vindt u genoeg parkeerruimte (en dat in Amsterdam!) en er staat zelfs een buitenlift. Uw meubels, bedrijfsvoorraad of administratie zijn sneller opgeslagen dan u denkt.

Verschillende opslagruimtes; ook voor zakelijke oplossingen

Verhuisdozen en inpakmaterialen bij Shurgard Amsterdam AmstelHet Shurgard-team in Amsterdam Amstel heeft veel ervaring met de tijdelijke opslag van zakelijke klanten. Uw bedrijfsvoorraad, inventaris of archief kan gemakkelijk worden opgeslagen in een van onze veilige, geventileerde ruimtes. We hebben opslagruimtes van 1 tot 30 vierkante meter. Voor elke situatie de juiste opslag. U kunt zeven dagen per week bij uw opslagruimte, van 6:00 uur tot 23:00 uur. Nog flexibeler? Op aanvraag kunt u 24-uurs toegang krijgen.

Opslaan wordt nog gemakkelijker met onze inpakmaterialen, zoals verhuisdozen, tape, noppenfolie en beschermhoezen. Deze zijn verkrijgbaar bij de receptie van Shurgard Amsterdam Amstel.

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Amsterdam Amstel:

Openingstijden

Toegangstijden

maandag
09.30 - 18.00 uur
dinsdag
09.30 - 18.00 uur
woensdag
09.30 - 18.00 uur
donderdag
09.30 - 18.00 uur
vrijdag
09.30 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 16.00 uur
zondag
11:00 - 17:00 uur
maandag
06.00 - 23.00 uur
dinsdag
06.00 - 23.00 uur
woensdag
06.00 - 23.00 uur
donderdag
06.00 - 23.00 uur
vrijdag
06.00 - 23.00 uur
zaterdag
06.00 - 23.00 uur
zondag
06.00 - 23.00 uur
(24-uur toegang op aanvraag)

87% van onze klanten zijn tevreden met deze vestiging (30 beoordelingen)


Datum Score Commentaar klant
Matig
De communicatie is heel slecht verlopen. Ik heb 200km moeten rijden om een handtekening te zetten om Shurgard te "vrijwaarden" voor een verzekering die niet bij hun is afgesloten. Daarnaast zijn er fouten gemaakt in de afrekening, wat alleen maar tijd en irritatie heeft opgeleverd .de dozen die ik een uur heb gebruikt, omdat ik tijdens het inladen besefte dat ik ze niet kon gebruiken mocht ik niet meer terug geven, schade 20 Euro.
Goed
De service was erg goed, de medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. De box zag er netjes uit, toegang werkt soepel. Kortom, ik ben tevreden en zou Shurgard zeker aanbevelen.
Matig
The employees are very nice and service and facilitations to. The only thing that bothered me is the cancellation policy. The fact that you have to come by to cancel. My boyfriend that I noted as contact person went by to cancel the box and even he couldn't do that. I prefer cancelation by e-mail because this is really inconvenient.

Locatie van Shurgard Amsterdam Amstel

Daarom opslagruimte huren bij Shurgard

Wij bellen u terug!

Hulp nodig?

Geen zorgen - het reserveren van opslagruimte is zonder risico en u mag zich bedenken! Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

BEL ME TERUG!