Zoekt u veilige en goedkope opslag in de regio Amersfoort?

Amersfoort is niet alleen de Keistad, ook de opslagmogelijkheden zijn er keigoed! Woont u in Amersfoort of aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug? Of zit u in de binnenstad bij de Sint Joriskerk? Voor elke situatie biedt Shurgard Amersfoort de beste opslagruimte voor een goede prijs.


Opslagruimtes voor €1* in de eerste maand


Goede opslag hoeft niet duur te zijn, dat bewijst Shurgard met deze unieke aanbieding: uw eerste maand opslag bij Shurgard kost slechts €1*. Ook als u slechts één maand gebruik wilt maken van onze diensten.

Selecteer een Shurgard vestiging in Amersfoort om prijzen te zien:

Waarom kiezen voor Shurgard

 

  • Bij u in de buurt: U vindt ons op een centrale plek in de regio Amersfoort, makkelijk te bereiken voor mensen uit Zeist, Soest, Leusden of Baarn die op zoek zijn naar opslagruimte.
  • Veilige ruimtes, toegang met pincode en camerabewaking: Alleen u heeft toegang tot uw opslagunit.
  • Goed toegankelijk: Parkeren kan in Amersfoort nog wel eens lastig zijn, bij Shurgard kunt u voor de deur parkeren! Het is zelfs mogelijk om tot aan uw opslagunit te rijden met uw auto of bestelwagen.
  • Opslagmogelijkheden voor korte en lange termijn: Wij zijn net zo flexibel als het water in de grachten van Amersfoort! U kunt net zo lang of zo kort huren als u zelf wilt.

De beste opslagmogelijkheden in Amersfoort


Onze vestiging is goed bereikbaar. U vindt Shurgard Amersfoort aan de A1 afslag Bunschoten-Spakenburg, op de hoek van industrieterrein de Isselt. Zo kunt u ons met de (bestel) auto eenvoudig bereiken en dankzij de ruime laad- en loszone snel en gemakkelijk uw kostbare spullen of voorraad van uw winkel brengen.

 

Wilt u uw meubelopslag professioneel aanpakken? Laat dan niets aan het toeval over en maak gebruik van onze service; in onze Amersfoortse vestiging vindt u alles voor een goede opslag, zoals verhuisdozen, tape, beschermende folie en inpakmateriaal.

 

Shurgard Amersfoort biedt de ideale oplossing als u midden in een verhuizing zit en op zoekt bent naar goedkope meubelopslag. Maar ook voor andere situaties kunt u vertrouwen op onze opslagruimtes.

 

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Amersfoort


Eerste maand huur* €1

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 4100

Bel me terug

Bel mij