Opslagruimte bij Shurgard Almere Stad

Zenderstraat 26
1324 KS ALMERE
036 548 82 40

Opslagruimte bij Shurgard Almere Stad

  • Vlakbij de A6 en Almere Stad
  • Gelegen op industrieterrein Gooise Kant, aan het einde van de Paralleldreef
  • 600 units in alle soorten en maten
  • Ruime laad- en loszones
  • Ook opslag voor uw motor
  • Opslagruimte voor de regio Almere Stad, Naarden, Bussum, Muiden en Muiderberg
 

Tijdelijke opslag bij Shurgard Almere Stad

Zit u midden in een verhuizing, verbouwing of renovatie en zoekt u tijdelijke opslag voor uw spullen in Almere Stad en omgeving? Heeft u een webshop en zoekt u een veilige plek waar u de vooraad kunt opslaan? Of heeft u spullen die veel voor u betekenen maar waar u in huis geen ruimte voor heeft?

Onze Shurgard vestiging aan de Zenderstraat in Almere Stad biedt 600 opslagruimtes in alle soorten en maten, dus altijd een oplossing op maat. Van kleine opslag voor uw muziekinstrumenten, winterbanden of motor, tot grote opslag voor uw gehele inboedel of bedrijfsvooraad. U bent van harte welkom om een keer in onze Shurgard vestiging in Almere Stad te komen kijken.

Opslagruimte in alle soorten en maten

Gemakkelijk te bereiken vanaf de A6

Onze Shurgard vestiging aan de Zenderstraat in Almere Stad is gemakkelijk te bereiken vanaf de A6. Neem afrit 3 Almere Stad-West. Sla dan rechtsaf naar de Paralledreef en vervolgens linksaf op de Havendreef. U ziet de Shurgard vestiging aan uw rechter hand. Sla bij de stoplichten rechtsaf naar de Radioweg en weer rechtsaf naar de Zenderstraat. U vindt onze vestiging aan uw rechter kant.

Vanuit Almere zelf neemt u de Hogering naar de Paralleldreef, of rijdt u via de Havendreef. Buslijn 10 stopt op een paar minuten lopen van onze vestiging, halte Gooisekant Oost.

Simpel en snel laden en lossen

U kunt gemakkelijk laden en lossen vanaf onze ruime parkeerplaats. Voor echt gemakkelijk laden en lossen kunt u gebruik maken van onze speciale drive-in. U rijdt dan met uw voertuig ons pand binnen, waar u overdekt uw spullen naar uw opslagruimte kunt brengen. Onze vestiging aan de Zenderstraat beschikt zelfs over speciale hoge laad- en loszones voor uw vrachtwagen. De drive-in is toegankelijk voor voertuigen tot 2,6 meter.

We bieden diverse opslagruimtes in de directe omgeving van de drive-in zodat u nooit ver van uw opslagruimte vandaan bent. U kunt gebruik maken van onze goederenkarren voor het gemakkelijk verplaatsen van uw spullen.

opslagruimtes aan de drive-in

De prijs van opslagruimte huren bij Shurgard Almere Stad

De prijs van opslagruimte huren bij Shurgard hangt af van een aantal zaken, onder andere de afmetingen van de opslagruimte en het type opslagruimte. Onze prijzen zijn transparant. U kunt de prijzen van de verschillende opslagruimtes bij Shurgard Almere Stad bekijken. Op sommige opslagruimtes zijn aanbiedingen van kracht, zoals onze € 1 aanbieding waarbij u voor de eerste maand slechts € 1 huur betaalt!

U zult zien dat onze prijzen betaalbaar zijn. Bovendien zijn onze huurcontracten flexibel en is het huren van opslagruimte voor zowel de lange als de korte termijn mogelijk. Als u nog vragen heeft over de prijzen staan de medewerkers van Shurgard Almere Stad klaar om u te helpen.

Uw spullen zijn veilig

beveiligde toegang middels unieke persoonlijke code Shurgard waakt over uw spullen met 24-uurs cameratoezicht. U kunt als klant tussen 6.00 uur en 23.00 uur terecht in ons pand. Op verzoek kunnen wij u zelfs 24-uurs toegang verlenen.

Goed om te weten is dat u het pand alleen kunt betreden met een persoonlijke toegangscode. Als extra veiligheid heeft u hiermee alleen toegang tot de verdieping van uw unit. Buiten openingstijden staat een speciaal team klaar om bij calamiteiten in te grijpen.
Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Almere Stad:

Openingstijden

Toegangstijden

maandag
09.30 - 18.00 uur
dinsdag
09.30 - 18.00 uur
woensdag
09.30 - 18.00 uur
donderdag
09.30 - 18.00 uur
vrijdag
09.30 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 16.00 uur
zondag
gesloten
maandag
06.00 - 23.00 uur
dinsdag
06.00 - 23.00 uur
woensdag
06.00 - 23.00 uur
donderdag
06.00 - 23.00 uur
vrijdag
06.00 - 23.00 uur
zaterdag
06.00 - 23.00 uur
zondag
06.00 - 23.00 uur
(24-uur toegang op aanvraag)

90% van onze klanten zijn tevreden met deze vestiging (10 beoordelingen)


Datum Score Commentaar klant
Goed
Prima service, flexibiliteit getoond omdat ik niet direct een beslissing nam, maar een optie op een ruimte. De ruimte is verder prima, mooi bereikbaar met de auto.
Uitstekend
Prima service
Uitstekend
Hele goede service van de medewerkers op vestiging Almere

Locatie van onze vestiging in Almere Stad

Daarom opslagruimte huren bij Shurgard

Wij bellen u terug!

Hulp nodig?

Geen zorgen - het reserveren van opslagruimte is zonder risico en u mag zich bedenken! Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

BEL ME TERUG!