Opslagruimte bij Shurgard Almere Buiten

Koningsbeltweg 2
1329 AG ALMERE
036 535 70 70

Opslagruimte bij Shurgard Almere Buiten

  • Gelegen vlakbij de A6, afrit 6
  • Tegenover tankstation Texaco
  • Zowel binnen als buiten gemakkelijk laden en lossen
  • Ruimtes variërend van 1.5 m² tot 27 m²
  • 1013 units verdeeld over 8.294 m²
  • Opslagruimte voor inwoners van Almere Buiten, Stichtsekant, Lelystad, Huizen en omgeving
 

Tijdelijke opslag bij Shurgard Almere Buiten

Zit u midden in een verhuizing of gaat u binnenkort verhuizen? Of komt u ruimte te kort in huis? Gaat u binnenkort op wereldreis? Of zoekt u een veilige opslagruimte voor uw bedrijfsvoorraad? Wat uw situatie ook is, als u op zoek bent naar permanente of tijdelijke opslagruimte kunt u rekenen op Shurgard.

Zelfs het stallen van uw motor in de winter of het veilig opslaan van uw oldtimer is bij Shurgard mogelijk.

Onze Shurgard vestiging in Almere Buiten beschikt over maar liefst 8294 m² aan opslagruimte, verdeeld over 1013 units. De ruimtes van de units variëren van 1,5 m² tot 27 m². U bent van harte welkom om een keer in onze Shurgard vestiging in Almere Buiten te komen kijken.

Direct aan de A6

Shurgard vestigingen zijn altijd makkelijk te bereiken vanaf de snelweg en met het OV. Zo ook onze vestiging in Almere Buiten. Ons pand ligt vlak langs de A6 op industrieterrein Sallandsekant. Neem afslag 6 Almere-Buiten-West richting de s104. Op de rotonde neemt u de 2e afslag naar de Tussenring/s104. Sla linksaf naar de Hagevoortdreef. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Koningsbeltweg. U vindt Shurgard aan uw rechterhand, tegenover de Texaco.

Bus 7 stopt op een paar minuten loopafstand, halte Tussen de Vaarten-Zuid.

Wat kost opslagruimte bij Shurgard Almere Buiten?

Opslagruimte huren bij Shurgard hoeft niet duur te zijn. Onze prijzen zijn gebaseerd op de grootte van de opslagruimte en het type opslagruimte. We hebben regelmatig promoties, bijvoorbeeld slechts € 1 voor de eerste maand! Bekijk en vergelijk de prijzen van opslagruimtes bij Shurgard Almere Buiten.

Onze huurcontracten zijn flexibel. Of u nou voor de korte termijn of voor de lange termijn opslagruimte wilt huren, het kan allemaal bij Shurgard Almere Buiten!

Eenvoudig laden en lossen

Gemakkelijk laden en lossen met onze trolleys Bij Shurgard wordt het u zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Onze grote vestiging aan de Koningsbeltweg in Almere Buiten heeft veel units op de begane grond, zodat u gemakkelijk dicht bij uw opslagruimte kunt komen met uw auto of bus.

Maar ook als u een opslagruimte op de eerste etage huurt is deze gemakkelijk te bereiken. Via onze speciale drive-in kunt u ons pand gemakkelijk binnenrijden met de auto, bestelbus of zelfs met de vrachtwagen. U kunt ook kiezen voor een unit aan de straatzijde, zodat u direct voor uw opslagruimte kunt parkeren om nog sneller te laden en lossen.

Voor het laden en lossen van uw meubels en andere goederen kunt u gebruik maken van onze speciale steekkarren en trolleys. Zo hoeft u niet te sjouwen met zware spullen.

Bij Shurgard Almere Buiten kunt u ook een aanhanger huren om het vervoer naar onze vestiging nog gemakkelijker te maken.

Veilige opslag voor uw kostbaarheden

Bij Shurgard hebben we 24-uurs camerabewaking en professionele brand- en inbraakdetectie. U kunt er dus op vertrouwen dat uw kostbaarheden veilig zijn in onze opslagruimtes. Wij maken daarnaast gebruik van de diensten van een professionele beveiligingsdienst.

Toegang tot ons pand is geregeld met behulp van unieke persoonlijke codes. Uw eigen persoonlijke code wordt alleen aan u verstrekt. Voor extra veiligheid kunt u met deze code alleen de verdieping betreden waar uw unit zich bevindt. Uw individuele opslagruimte wordt afgesloten met een unieke cilinderslot waarvan alleen u de sleutel heeft.

U kunt dagelijks tussen 6.00 uur en 23.00 uur ons pand betreden. Mocht het nodig zijn kunt u 24-uurs toegang aanvragen.

Andere Shurgard vestigingen in de omgeving van Almere Buiten:

Openingstijden

Toegangstijden

maandag
09.30 - 18.00 uur
dinsdag
09.30 - 18.00 uur
woensdag
09.30 - 18.00 uur
donderdag
09.30 - 18.00 uur
vrijdag
09.30 - 18.00 uur
zaterdag
09.30 - 16.00 uur
zondag
11.00 - 17.00 uur
maandag
06.00 - 23.00 uur
dinsdag
06.00 - 23.00 uur
woensdag
06.00 - 23.00 uur
donderdag
06.00 - 23.00 uur
vrijdag
06.00 - 23.00 uur
zaterdag
06.00 - 23.00 uur
zondag
06.00 - 23.00 uur
(24-uur toegang op aanvraag)

100% van onze klanten zijn tevreden met deze vestiging (14 beoordelingen)


Datum Score Commentaar klant
Goed
Top service!
Uitstekend
perfecte service.
Uitstekend
Great service. Took time to explain things and show me around.

Locatie van onze vestiging in Almere Buiten

Daarom opslagruimte huren bij Shurgard

Wij bellen u terug!

Hulp nodig?

Geen zorgen - het reserveren van opslagruimte is zonder risico en u mag zich bedenken! Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

BEL ME TERUG!