Shurgard opslagruimte in Zuidelijk Flevoland

Woont u in Almere of Zuidelijk Flevoland? Of in de buurt van het Gooimeer en Huizen? Doe dan een beroep op Shurgard als het gaat om het opslaan van uw kostbaarheden. Ook in Zuidelijk Flevoland bieden wij de beste mogelijkheden voor het opslaan van uw kostbare spullen. Shurgard heeft in Almere 2 vestigingen, zodat er altijd een opslagruimte bij u in de buurt is.


Opslag in Almere voor een scherpe prijs


We laten mensen in Flevoland en omgeving graag kennis maken met het gemak en comfort van huren bij Shurgard. Daarom betaalt u voor de eerste maand slechts €1*. Deze aanbieding geldt ook als u maar 1 maand opslagruimte bij ons huurt.

Kies een vestiging in Almere en omgeving om prijzen en meer informatie te zien

Waarom kiezen voor tijdelijke opslag bij Shurgard Almere?

  • In de buurt: er zijn 2 Shurgard vestigingen in Almere, dus altijd eentje in de buurt.
  • Goed bereikbaar: dankzij de ligging van beide vestigingen langs de A6 bent u snel bij onze Shurgard vestigingen.
  • Veilig gaat voor alles: wij waken over uw eigendommen met camerabewaking. Toegang tot ons pand gaat via een persoonlijk pincode. Alleen u heeft toegang tot uw opslagbox.
  • Parkeerplek voor de deur: bij Shurgard in Almere is er altijd voldoende parkeerplek voor uw auto, busje of verhuiswagen.
  • Flexibele toegang: 7 dagen per week, van 6:00 tot 23:00, heeft u toegang tot uw opslagruimte. Wilt u ook midden in de nacht bij uw spullen kunnen? Dan kunt u 24-uurs toegang aanvragen.
  • Opslagruimte voor korte en lange termijn: of u nu maar een maand wilt huren, of een langere periode gebruik wilt maken van onze opslagmogelijkheden, het kan bij Shurgard.
  • Shurgard denkt met u mee. Meer hulp nodig? Shurgard denkt met u mee. Zo kunt u bij ons aanhangwagens huren en hebben wij verschillende benodigdheden in huis voor het inpakken en de opslag van uw spullen, zoals verhuisdozen, inpakmateriaal, inpakfolie en tape. Zo biedt Shurgard Almere de uitkomst bij verhuizing of renovatie van uw woning. Wij helpen u graag bij het opslaan van uw meubels en andere bezittingen.

Andere Shurgard vestigingen in de buurt van Almere:

Bel ons GRATIS voor een offerte

0800 4100

Bel me terug

Bel mij